reklama

Mamuski grudniowe

muffy ja miałam po założonym szwie w szpitalu kroplówke. potem w domu łykałam w tabletkach . czułam się njak się czułam serce waliło mimo isopotinu . Ale skurcze skutecznie zahamował :tak:

reklama
Dzieki Nathani :) za odpowiedz, a pamietasz moze jaka dawke bralas tych tabletek? Ja mam te leki w domu, ale musialabym sama sobie je zaordynowac, bo angielski gin ich mi nie poda. Oni tu nie uzanja tych lekow... :no: Wiem, ze nie powinno sie samemu brac nic, ale czuje, ze nie bedzie wyjscia. Najchetniej to wrocilabym do polski, ale nie powinnam chyba leciec z tymi skurczami...

hej grudnioweczki :-)
corka marnotrawna wrocila :zawstydzona/y:
od piatku smyki zaczynaja juz szkole,to wszystko wroci do normy,nie wiem czy uda mi sie was nadrobic,ale postaram sie byc chociaz na bierzaco ;-)
milego dnia ;-)

Hejka...

Ja juz po urodzinach malego....ale tak sie nastalam w kuchni, ze w nocy z przemeczenia nawet spac nie moglam do tego maly moj wczoraj spadl na glowke:-(:-(:-(

Nie no nie planuje juz imprez do porodu organizowanych przeze mnie:sorry: dzis blogie lenistwo odpoczywam:tak::tak::tak:

Muffy ja tu na twardnienia dostawalam Barotex moze maja w UK????

Witam laseczki

A u mnie nawet spoko, dzidziuś kopie tak co 3 godziny tak jakby się na jedzonko budził. Pogoda idealna, wreszcie świeże powietrze.
Zauważyłam że na prawej nodze zaczynają mi się robić żylaki, nie takie wypukłe ale tak jakby mi żyłki pękały pod skórą, w 2 miejscach mam takie coś

Ja też idę 3 września do "szkoły" :-D
W ten czwartek rada a od poniedziałku dyżury. Postaram się popracować chociaż we wrześniu ale nie wiem jak to wyjdzie. Muszę w czwartek dogadać grafik, bo jeśli mi znowu dadzą dyżur 19-23 to będę mieć problem z powrotem :dry: chociaż dojazd lepszy niż na ostatnie mieszkanie. Myślałam że mój mąż się już prawka dorobi do tego czasu i będzie mnie woził no ale jeszcze czekamy ;)
A w piątek idziemy do gina i tak naprawdę nie wiem czy mnie nie wyśle na L4 od razu. Może o wrzesień powalczę, miałabym tylko 12 dyżurów po 4 godziny, z czego tylko 4 wieczorne. Może te 4 dam radę i tak mi się gorzej śpi ostatnio, nie mogę znaleźć sobie pozycji, właśnie na leżąco Mała uciska mnie najbardziej.

Robią u nas remonty wind, guzdrzą się jak nie wiem co, a hałasu przy tym... do grudnia chyba nie zdążą, nie wiem jak Maluch to zniesie, pewnie spania za bardzo w dzień nie będzie :no: W ogóle nie wiem jak to remontują, ale udało im się przeciąć kabel od kablówki i netu :-D Mieliśmy przerwę ale szybko naprawili.

Pogoda u nas nijaka, chyba będzie padać, chłodno jest, ale dobrze, że nie ma już takich upałów. Muszę się wziąć za ogarnianie chałupy bo jakoś się zapuściła ostatnio ;-)

Miłego wszystkim :)

Czesc dziewczynki, nie mam zbytnio czasu by nadrobic wszystkie strony, czytam zazwyczaj ostatnia i przedostatnia..:-( Wczoraj cala nic padalo, dzis jest zesko od rana, cos moja corcia nie chce jesc...w nocy zjadla 200 ml mleczka a rano juz tylko 80. Meczace jest to wstawanie do niej, w weekend i tak maz to robi, a w tygodniu jesli obudzi sie po 3 rano to ja bo akurat z pracy wracam.
Jeszcze tydzien zostal i jedziemy do Polski, juz na drugi dzien mam dentyste umowionego, bojeeeeee sieeee :szok:
Mam nadzieje ze bedzie ladnie, bo irlandzka pogoda przyprawia mnie troche o depresje.
Ciesze sie ze wszystkim grudnioweczkom juz dopisuje zdrowie, ja tez zbytnio nie narzekam, ale troche boli mnie kregoslup i za bardzo nie moge nosic juz corci. A jeszcze w listopadzie czeka mnie przygotowanie imprezki urodzinowo- rocznicowej : Maja konczy roczek, a my mamy 6 rocznice slubu w ten sam dzien, na szczescie siostra przyjezdza to mi pomoze:-)

reklama
Basia nie martw sie ze mała nie chce jesc ...dzieci czasami tak maja...moj jak je w nocy kaszke to rano zazwyczaj nie chce tknąć śniadania ... a czasami to domaga sie jedzenia... Dzieci na tym etapie są różne jedne jedzą dużo inne wręcz przeciwnie są niejadkami ... nie zmuszaj tylko małej do jedzenia bo sobie to bedzie źle kojarzyła, Może spróbuj dac jej mleczko nie od razu jak wstaje tylko po godzince na pewno zje cale 200ml.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry