reklama

Mamuski grudniowe

No wlasnie powiedzialam o tym mezowi, Mi sie wydaje ze to wszystko przez zeby ktore jej ida, 5 na raz. Ale rano po tych 80 o 6 rano kolo 12 zjadla tylko 120 i poszla spac, teraz dam jej jakis obiadek, potem owoce. Wczoraj dalam jej na sprobowanie 2 lyzki jogurciku dla dzieci, ale byl truskawkowy, chyba ja wysypalo po tych truskawkach bo kilka dni temu dalam jej tyle samo malinowego i nic nie miala. Moim kolejnym podejrzanym sa sliwki suszone z gerbera, bo to pestkowe, a slyszalam ze przy uczuleniu na jablko moze byc tez alergia na owoce pestkowe.

reklama
basia one mnie też bola krzyże to tak na pocieszenie:tak:
viviene tak ty idziesz do szkoły tylko w innym charakterze;-) my idziemy do pierwszej klasy matka bardziej przeżywa niż dziecko to normalne?

Nathani pamiętam swój pierwszy dzień w szkole... i w sumie każdy następny pierwszy dzień tylko w kolejnych klasach i ostatni dzień i każde święto i to wszystko gdzie stres mojej mamy zżerał mnie kilka razy bardziej niż mój własny :sorry: okropność, brrr!

Dziecko na pewno przeżywa na swój sposób a tak naprawdę wszystko wyjdzie jak już do tej szkoły wejdzie, zacznie szukać swojej klasy, swojej wychowawczyni, miejsca w ławce i cała ta otoczka sprawi że zobaczysz, jak Ci dziecko przeżywa ;) Ty już wiesz co je tam czeka i dlatego już przeżywasz, dziecko jeszcze nie wie, ale na pewno da sobie radę i pierwszego dnia i każdego następnego :)

Nathani wyglada na to, ze nic mu nie jest;-) skonczylo sie na guzie:sorry2: ale walnal glowka w beton:-(:-(:-(

BasiaOne moj maly skonczyl 5 lat, a niejadkiem jest do tej pory:sorry:mam nadzieje, ze drugi synek popisze sie apetytem;-)

cześć dziewczynki, alez wy skrobiecie tych postów :P
dzisiaj byłam na badaniach i ta cytologia robiona w ciąży jest okropna, beznadziejne uczucie... i boli trochę.. miałam ta glukoza 75g - 2h ja to szybko wypiłam może dlatego że mnie w ciąży na słodkie bierze :) jakoś poszło, czekam na wyniki powinnam je w necie widzieć dzisiaj wieczorem :) te 2h czekania byłyby męczące ale akurat tez dziewczyna w 25tc robiła to badanie wiec pogadałyśmy sobie hehe :)
u nas pogoda znośna, słońce i wiaterek.. ale mi sie tak strasznie chce spać, dramat. Mały sobie dość mocno kopie wczoraj dostałam pod lewe żebro i to zabolało :)

Moja Mała urządza nocne seanse i bryka dla tatusia o 2ej nad ranem, on do niej gada i gada i gada a ja spać przez to gadanie nie mogę ;) Ale cieszy mnie to, niech się "poznają", w końcu w takich chwilach mój gruboskórny małżonek się wzrusza. Za dnia mam ciszę i spokój w brzuchu, czasem jakieś szturchnięcie czy jak usiądę na dłużej, ale tak to Marycha jest nocnym markiem. Ale zupełnie niebolesnym, nigdy nie dostałam w żebra :( Tylko kopniaczki w brzucho i tyle. Dobre i to ;)

Idę jakiś obiad zmontować, bo wzięłam się za ogarnianie chałupy a jedzenie odłogiem leży :zawstydzona/y:

Hej!!! Nie było mnie, bo wczoraj wieczorem niespodziewani goście i ległam nie przytomna, a dziś rano byłam w Siedlcach na jeździe i egzaminie... No i ZDAŁAM!!! Za 3x, i cieszę się jak łoś, bo trafiłam b. fajnego egzaminatora, który przymknął oko na parę błędów, nie groźnych dla otoczenia, no nie licząc tego, że już na koniec wjeżdżając na teren Word'u wjechałam lewym pasem :szok: i już myślałam, że pozamiatane, a egzaminator tylko z westchnieniem i uśmiechem powiedział, że w Polsce mamy ruch prawostronny :-) Poza tym do dziś czekaliśmy na odp. pani dyrektor z przedszkola, czy mała nasz jest w zerówce, bo była na liście rezerwowej i okazało się, że zwolniło się jedno miejsce i jest zapisana:-) W czwartek idziemy na spotkanie integracyjne. Musze w tym tyg. zrobić badanka, oby i one wyszły dobrze :happy2: To zdecydowanie mój dobry dzień:tak: Mam nadzieję, że i u was taki będzie. Przepraszam, ale was nie nadrobiłam jeszcze....

reklama
betiks gratki ;-)myslalam ostatnio o tobie,jak ci idzie..dobrze ,ze trafilas na normalnego goscia a nie jakiego kolejnego urzedasa;-)
basiu jak ida zeby,to malo jakie dziecko ma ochote na jedzenie..nawet jak chce,to nie moze..a twoja mala ma alergie ?truskawki czesto uczulaja :tak:
a co do bolu krzyza i ogolnie plecow,to ja juz od dluzszego czasu czuje bol..
i jak sobie pomysle o tych bolach krzyzowych przy porodzie to az mnie skreca :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry