Noukie
Majowa mama 2007
Ale my baby jesteśmy dziwne, dziecko nie bryka - się martwimy, bryka za dużo - się martwimy![]()
To wszystko z milosci;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale my baby jesteśmy dziwne, dziecko nie bryka - się martwimy, bryka za dużo - się martwimy![]()

nic mnie nie bolało czułam sie świetnie goście sie super bawili muzyka bardzo ładni grała zdjęcia mamy mieć w środe jesteśmy mega szczęśliwi że wszystko sie udało wybaczcie ale was nie doczytałam mój brat zostaje u nas do czwartku z żoną i synusiem więc nie mam kiedy zaglądam teraz jak oni śpia w czwartek mam wizyte ide zobaczyć ile Julita waży ale brykala przez cale wesele i codziennie jest okropnie aktywna mąż leżąc obok mnie na łóżku jak sie przytulił to czuł jak mocno kopie i pytał czy na rowerze jeździ:-) pozdrawiam was wszystki mam nadzieje że wszystko wporządku jak Ankka?miłego dnia
moj synek mimo zapewnien kilku lekarzy, ze wszystko jest bardzo dobrze urodzil sie z problemami, wiec u mnie to juz taka wyuczona ostroznosc na wszystko;-)
Ubawiłam się tym rowerkiem 
bo mogły byśmy sobie wszystkie łapkę podać :-)