reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Noukie nie masz sie czym martwic :-D
jedne dzieci sa bardziej ruchliwe inne mniej,moja corcia tez tak fikala calymi dniami i nocami..nieraz zastanawialam sie,kiedy i czy wogole to dziecko spi ,synek juz byl spokojnieszy..a to 3 to zalezy ..czasami kilka dni pod rzad niezle daje popalic a potem odsypia i jest cisza :-)

Dzień dobry;-)
betiks gratulacje super masz juz za sobą:tak:
madlen79 wiesz że ja też w ogóle coraz bardziej się boje porodu:no:
bulkasia ja poniżej dalej czuje i wali mała w pęcherz:-)
Dziś planuje zakupy musimy młodej kupić białą bluzkę na rozpoczęcie roku szkolnego.

Dzień dobry kochane zaglądam na chwilke zaległości pewnie w pierony wesele sie udalo bylo super wybawilam sie do rana ja i Julita nawet Nastka pojechala do domu po północy:szok: nic mnie nie bolało czułam sie świetnie goście sie super bawili muzyka bardzo ładni grała zdjęcia mamy mieć w środe jesteśmy mega szczęśliwi że wszystko sie udało wybaczcie ale was nie doczytałam mój brat zostaje u nas do czwartku z żoną i synusiem więc nie mam kiedy zaglądam teraz jak oni śpia w czwartek mam wizyte ide zobaczyć ile Julita waży ale brykala przez cale wesele i codziennie jest okropnie aktywna mąż leżąc obok mnie na łóżku jak sie przytulił to czuł jak mocno kopie i pytał czy na rowerze jeździ:-) pozdrawiam was wszystki mam nadzieje że wszystko wporządku jak Ankka?miłego dnia

Hejka rano.....

Madlen79
a gdzies kiedys wyczytalam, ze za duza ruchliwosc plodu tez nie jest dobra:eek: moj synek mimo zapewnien kilku lekarzy, ze wszystko jest bardzo dobrze urodzil sie z problemami, wiec u mnie to juz taka wyuczona ostroznosc na wszystko;-)

Wiolu super, ze wszystko sie tak pieknie udalo;-)

Bulkaasia ja tez juz chce 24 tydz, a najlepiej 28:sorry:

dzien dobry wszystkim,

Wlasnie przeczytalam... Betiks gratulacje, witaj w gronie kierowcow.

Wiolka no to super, nie ma to jak udane wesele.

Ja ruchy tez narazie czuje najwyzej w okolicy pepka. Czesem moje dziecie wariuje a czasem jest bardzo spokojne przez caly dzien.

U mnie tez 24 tydzien. Jeszcze dwa tygodnie i znowu popatrze sobie na moja niunie:-)

reklama
Wiola super,że tak wsio dobrze :tak: Ubawiłam się tym rowerkiem :-D
Noukie czasem jak się poczyta w necie, to osiwieć można. Moja ginka zakazała mi czytać pierdół na necie, co by nie zgłupieć ze skrajnych wiadomości dot. tych samych objawów :-) Z dystansem do wszystkiego najlepiej.
Viv uśmiałam się :-D bo mogły byśmy sobie wszystkie łapkę podać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry