reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny, 4madlen ooo widzisz ile wspólnego mamy :-D
Ja piję kawkę zbożową z pianką w nowej filiżance, kupiłam sobie nowe dziś, nie mogłam się powstrzymać, mam bzika na punkcie takich rzeczy :-) jeździłam dziś orientować się jakie dokumenty potrzebne są dla projektantów, architektów i całej reszty :-D będę załatwiać od poniedziałku . Dziś spałam już lepiej, spokojniej, bez głupich snów Idę kucharzyć bo kiszki marsza grają Miłego popołudnia :-p

reklama
Hej wam wszystkim,

Ja u tesciow caly czas. Ale tak naprawde malo jestesmy w domu, bo co chwile kogos odwiedzamy, cala rodzina mojego N tutaj mieszka wiec wykorzystujemy sytuacje.
Od kilku dni wczesno jesienna pogada zawitala do hiszpanii, nie jest jakos bardzo zimno ale za to mokro, a ja nie wzielam z domu odpowiednich ciuchow na taka pogode i sie troche przeziebilam. Smarki leca mi z nosa jak nie wiem.
Po obiedzie chce skoczyc do centrum handlowego i kupic jakies kryte buty, po wzielam z domu same odkryte i nogi mi troche marzna.
Dobra lece was nadrobic...

Witam mamuśki :-)
Macie rację z tymi kolejkami i faktem też jest, że facet przepuści, a babki to zawsze się jakaś znajdzie, która puści uwagę. Akurat do tej przychodni co ja chodzę krew badać to w okienku już babka mówi, żeby wchodzić bez kolejki, ale podejdzie się pod drzwi to się przeważnie jakaś baba odezwie, że jej to nie przepuszczali itp. Powinni wszędzie plakaty wieszać, że służba zdrowia, kombatanci, honorowi dawcy i kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, to może wtedy by takich uwag nie było.
Aniu pewnie by były... Bo on "zdrowy" odstac swoje musi... Najbardziej to mnie drażni jak ludzie krzywo patrzą na niepełnosprawnych czy na starsze osoby, że chcą bez kolejki... Ale takie mamy społeczeństwo i niestety nie zmienimy go...
A mi się chyba Mała obróciła :-D Jak ciągle ją czułam z prawej strony, to teraz albo na środku, albo z lewej :-)
Ide zupe grzać :-D Czas na jakiś obiadek :-)
Miłego dnia :-)
Wiolka jak tam??????

zaglądam jest mala po operacji czuje sie dobrze daje w kość nie chce spać co chwile placze bo jest głodna i chce jeść ale jak moge dac jej tylko chlebek z maslem to nie chce pyskuje odkąd ją przywieźli wykończona dziś już jestem tym siedzeniem na stolku a tu do 21 minimum trzeba siedzieć pocieszające jest to ze ogólnie czuje sie dobrze i moze w niedziele do domku jak lekarz przyjdzie ma mi oglądnąć zdjęcie rentgenowskie na którym teraz byłysmy i zadecyduje czy wyjdziemy:-) Fiolka zdrówka życze Cinamona-tobie również zdrówka i milego odwiedzania Adgama-napewno źle nie wygladasz ciaża to czas kiedy każde cialo sie zmienia więc trzeba sie przywyczaić i przeczekać Ja jak mnie tu pielegniarki zobaczyly to każda pytala czy czasem nie urodze bo byl halny a podobno dużo kobiet na halny wcześniej tu rodziło

Ostatnia edycja:
wiolka super że mała wraca do formy:) trzymam kciuki żebyście w niedzielę mogły wrócić do domku:tak:

ja byłam awaryjnie na wizycie u ginki a właściwie u jej zastępcy bo moja jest na sympozjum. Wszystko przez to ciągnięcie w pachwinach i wzgórku... przebadał mnie tak dokładnie i tak długo, że chyba nikt mnie tak nie badał... nie no moja ginka mnie tak badała na pierwszej wizycie u niej (bo przecież do niej poszłam około 15tc)... efekt wizyty: 2 razy więcej fenoterolu + nospa 3x1 +luteina 2x2 i leżenie plackiem. Z ciekawostek to Antoś urósł od poniedziałku o 345g :szok:

Hejka nie popisze dzis bo mam kryzys z tymi lekami, okropnie senna jestem taka zamulona i bardzo mi niedobrze:-(:-(:-( no ale co trzeba sie przemeczyc:sorry:

Wiolka najwazniejsze, ze juz po wracajcie szybko do domku;-)

Malden, ale Ci rosnie Antos jak na drozdzach:tak: lacze sie w bolu z tym lezeniem bedzie dobrze damy rade;-)

Wiolka to super, że młoda już po operacji. Pomarudzi, popłacze, niech się dziecko wyżali, a co? Przecież jej też można. Oj biedna jesteś z tym siedzeniem...
4madlen to nieciekawie :no: Ale ten Twój Antoś tak rośnie, że szok. Ja nawet po dzisiejszym ekspresowym usg nie wiem ile moja dzidzia waży :-(
Noukie, a na jakich lekach jedziesz? Też fenoterol + inne?
Kurcze mam problem. Wczoraj licytowałam fotelik i oczywiście Allegro zawisło jak było poniżej minuty i ktoś mnie przelicytował. A dzisiaj patrzę i jest ta sama aukcja :eek: Pisałam do facia o co chodzi, czy ten co to kupił się wycofał, ale zero odpowiedzi, a aukcja za chwilę się kończy. Nie wiem czy licytować, czy wczoraj to jakiś podstawiony wygrał żeby tylko podbić cenę?

4Madlen kochana życze powodzenia i przykro mi ze więcej leków ale co zrobić mam nadzieje że pomogą będzie lepiej i w końcu nie będziesz musiala ich zażywać;-) Noukie a ty jakie masz leki bo coś chyba przeoczyłam:zawstydzona/y: poprawy życze:tak: Ankka-ma prawo sie żalić wiadomo ale ona na nas krzyczy złości sie jak chcemy jej pomóc frustrujące to jest ale co zrobić bolą mnie nogi okropnie juz coraz blizej wieczora jakoś do niedzieli dociąhne martwi mnie tylko przedtem jak po schodach wyszłam to w jednym miejscu miejscu na brzuchu zrobilo mi sie tak okropnie twardo i tam mała chyba miala rączke albo nożke i okropnie bolalo wypilam magnez stwardnienie zniknęlo ale mala coś mniej ruchliwa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja dostalam Utrogestan, to chyba jakies tutejsze bo ich nie znam, z tego co czytalam w necie to jest mega dawka progesteronu z jakimis tak dodatkami:sorry: i mam je brac rowno co 8 godz, a dawka az 200 mg, wiec pewnie stad te moje zle samopoczucie:sorry:

reklama
wiolka dobrze, że już po operacji. szybkiego powrotu do domku
4madlen Antos rosnie ze hoho. lez i uwazaj na siebie. Ja biorę luteinę 2x1 dopochwowo
noukie może tak działa na Ciebie progesteron.
Bardzo mi się brzuch napina:-(dzieci u babci mąż chciał gdzieś jechać ale nie mam chęci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry