Bakusiowa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, 4madlen ooo widzisz ile wspólnego mamy
Ja piję kawkę zbożową z pianką w nowej filiżance, kupiłam sobie nowe dziś, nie mogłam się powstrzymać, mam bzika na punkcie takich rzeczy :-) jeździłam dziś orientować się jakie dokumenty potrzebne są dla projektantów, architektów i całej reszty
będę załatwiać od poniedziałku . Dziś spałam już lepiej, spokojniej, bez głupich snów Idę kucharzyć bo kiszki marsza grają Miłego popołudnia 
Ja piję kawkę zbożową z pianką w nowej filiżance, kupiłam sobie nowe dziś, nie mogłam się powstrzymać, mam bzika na punkcie takich rzeczy :-) jeździłam dziś orientować się jakie dokumenty potrzebne są dla projektantów, architektów i całej reszty
będę załatwiać od poniedziałku . Dziś spałam już lepiej, spokojniej, bez głupich snów Idę kucharzyć bo kiszki marsza grają Miłego popołudnia 

Ale ten Twój Antoś tak rośnie, że szok. Ja nawet po dzisiejszym ekspresowym usg nie wiem ile moja dzidzia waży :-(
Pisałam do facia o co chodzi, czy ten co to kupił się wycofał, ale zero odpowiedzi, a aukcja za chwilę się kończy. Nie wiem czy licytować, czy wczoraj to jakiś podstawiony wygrał żeby tylko podbić cenę?
poprawy życze