LilithGoth
Fanka BB :)
Nie no dziewczyny ile Wy tutaj naskrobałyście !!! Za chiny ludowe tego nie nadrobię.
Dzisiaj od 10 do 17 sprzątałam sypialnie, ogarnełam wszystkie ciuszki po Alanku, typowo chłopięce leżą w workach i czekają na R żeby je wyniósł na strych, a uniwersalne czekają na Oleńkę.
w między czasie poprasowałam chyba ze 5 pralek,, troche sie tego uzbierało, a no i naliczyłam 7kombinezonów dla Oleńki , zastanawiam się tylko skąd ja je mam.
Dzisiaj od 10 do 17 sprzątałam sypialnie, ogarnełam wszystkie ciuszki po Alanku, typowo chłopięce leżą w workach i czekają na R żeby je wyniósł na strych, a uniwersalne czekają na Oleńkę.
w między czasie poprasowałam chyba ze 5 pralek,, troche sie tego uzbierało, a no i naliczyłam 7kombinezonów dla Oleńki , zastanawiam się tylko skąd ja je mam.
ja wegetariańskiego bo to mięso jakies niepewne.
u mnie aż dziwne że ta moja z takim trudem wystarana ciąża przebiega tak rewelacyjnie. Gdyby nie przeziębienie to bym na nic nie mogła narzekać
Nasza też taka wyczekana i poza plecami nic mi nie jest. Oby tak dalej. Wiolka no umęczycie się ale jeszcze chwila, dzielne dziewczyny jesteście, niedługo będziecie w domu. Lil ale energiczna dziewczyna z Ciebie ;-) Wszystkim przeziębionym dużo zdrówka a leżącym zdrówka i wytrwałości Jeszcze trochę i nasze maluszki będą z Nami :-) Buziaki
A więc będzie brakować kocyka, poszewki, bo jednak nie było ładnych, o materacyk ma jeszcze pytać teściowa znajomego, podobno robi na wymiar, ale jak coś to mam jeden na allegro do wzięcia. 

u nas mroźno choć słoneczko zaczyna ładnie świecić Milego dnia wszystkim:-)