wiolka23
Fanka BB :)
Jestem dziś wczesniej bo mala dostała syrop na spanie i troche ją po nim zmoglo więc szybko usnęła idzie jutro jako pierwsza na zabieg więc welflon dziś w kluwaliśmy ale była dzielna ma okropnie dużo sily w sobie...:-)gotowa wszystko znieść kruszynka żeby do domku w weekend pojechać ja padnięta i glodna wlaśnie jem kolacje i zaraz do mycia i moze sie w końcu wyśpie coś tu spać nie moge
liwuś trzebabyło jej powiedzieć że jest głupia i ma wszy na pępku oni nie respektują to
co ona jest ponad wszystkim sama ustala zasady odgórnie ustalone
Bulkasia kochana najlepszego spelnienia marzeń szybkiego porodu pociechy z dzieciaczków i m
liwuś trzebabyło jej powiedzieć że jest głupia i ma wszy na pępku oni nie respektują to
co ona jest ponad wszystkim sama ustala zasady odgórnie ustalone
Bulkasia kochana najlepszego spelnienia marzeń szybkiego porodu pociechy z dzieciaczków i m
A tak w ogóle, to jeszcze mi nikt nie zaproponował, żebym weszła przed niego w jakiejkolwiek kolejce, więc postanowiłam bezceremonialnie korzystać z brzucha, żeby przypomnieć co poniektórym jak to kiedyś się traktowało kobiety w ciąży
zresztą u mnie ten plus że zawsze jakoś z mężem wszędzie idę
bo tak faktycznie jest zawsze raz w roku choruję i to na gardło przeważnie angina...
:-( teraz muszę zacząć ograniczać jedzenie - koniec z podjadaniem słodyczy. ginka mi pow.ze niby normą jest tyć tak 2 kg w miesiącu, a u mnie raz 5, potem 3 a ostatnio 4 - masakra :-(
No, ale mieszka teraz w UK i wpadła na 2tyg.do Polski i z nią miło mi się będzie zobaczyć.