reklama

Mamuski grudniowe

Hej, wróciłam ledwo żywa z pracy ale po drodze wpadłam do lumpka i kupiłam body i ogrodniczki dla Małego, nie mogłam się powstrzymać:tak: Do tego fundnęłam sobie torebkę dawno upatrzoną.A co, mam dzisiaj urodziny, więc mi mozna chyba co?:-D Ciasta nie piekłam bo nie dałam rady ale kupne budyniowo-owocowe też jest dobre. Czekamy z córka na męża bo tradycyjnie będzie zdmuchiwanie świeczek, ehhh latka lecą.
Wiolka dzielne z Was dziewczyny i trzymam &&&&&.
Bakusiowa ależ z Ciebie kucharka, pozazdrościć. A który rocznik jesteś?
Viv szarlotke uwielbiam, podeślesz???:-)
liwus ręce opadają ale walcz o swoje bo takie masz prawo i trzeba z tego korzystać:tak:
Fiolka szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

reklama
Bulkaasia to najlepsze życzenia!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego, szczęśliwego, szybkiego i łatwego porodu, mało stresów i zadowolenia w każdej dziedzinie :tak:

Jutro III prenatalne i sprawdzenie długości szyjki. Ale mam stracha

Asiu w takim razie wszystkiego najlepszego :-)
Fiolka zdrówka :-)
Wioluś kciuki trzymam będzie dobrze, myślami jesteśmy z Wami :-)
Liwuś tak jak dziewczyny mówią :-) Ja bym nawet nie pytała, tylko weszła bez kolejki :-D (legitymacje chyba jakąś masz? więc w razie w pokazujesz i tyle)
Ja to tam stać moge :-p Tylko u nas znowusz jest tak, że to bardziej A. krzyczy w sklepie, że skoro mam przywilej to mam z niego korzystać :-D Ostatnio bezczelnie wepchneliśmy sie panu w kolejke:-D Bo do kasy pierwszeństwa podeszła kasjerka a on się ładuje z całym wóżkiem zakupów :-D A my nie dość, że pare sztuk, to ja się wtedy nienajlepeij czułam :-p I go zgrabnnie wymineliśmy. Nic się gość nie odezwał :-p
Ja to nawet mojemu A. mówiłam, że nie ma sensu takie gadanie w sklepach, bo babek wcale to nie rusza :-) Prędzej chłop przepuści... Tak samo jest jak stoimy na pasach... Nie dość, że z wózkiem to z brzuchem... Prędzej się facet zatrzyma niż babka :-p No ale cóż... Skoro jedna przeszła książkowo ciąże to muszą wszystkie prawda? :-D Są też takie co myślą, że skoro jesteśmy w ciąży to "na własne życzenie", że tak brzydko ujme... No ale cóż... Zapomniał wół jak cielęciem był... Jak to kiedyś ktoś mądru powiedział :-p

Macie racje dziewczyny , chciałam być dzisiaj miła i dlatego odczekałam swoje i się zapytałam. A jutro chyba pójdę do NFZu po listę lekarstw bezpłatnych dla krwiodawców i podkabluje chyba to laboratorium :-) A legitymacje mam - pewnie ...ale naprawdę ręce opadają na każdym kroku.

Dzisiaj też dokonałam zakupu kosmetyków dla malucha ale to w innym wątku.

Witam

bulkaasia wszystkiego naj naj naj ;-)
fiolka lepiej idz do lekarza bo nie wiadomo co to może być, u mnie otoczenie na oskrzela choruje tak że lepiej niech lekarz cię zbada
wiolka trzymam &&&&&&&&&

A ja jutro mmiałam iść do ginka i nici z wizyty bo coś tam lekarzowi sie porobiło z tego co zrozumiałam jest w szpitalu ale czy sam leży czy dyżur przymusowy to nie wiem, niby 5 października ma przyjść. A już się nie mogłam doczekać żeby maleństwo zobaczyć

Wiola oby jutro wszystko poszło po dobrej myśli, Liwus tak jak dziewczyny mówią bierz legitymacje i bez niczego wchodź, Bulkaasia 100 lat! Wszystkiego czego pragniesz, zdrowego bobasa i samych radości ;-) ja jestem '88 :-) Clodi o to szkoda, chyba wszystkie czekamy żeby nasze dzidzie zobaczyć na monitorze a jak wizyta się przesuwa to zawód na całej linii Cierpliwości :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry