Fiolka_130
Fanka BB :)
Postaram się nadrobić i odpisać jak mój pójdzie do pracy.
U mnie koszmarnie ... totalnie mnie rozłożyło, głowa, gardło, katar, nawet kości mnie bolą. W nocy to ryczałam z bólu :-(
Wczoraj pojechaliśmy do tej głupiej Ikei i galerii na daremno...
W tym pierwszym trzeba być cały dzień aby coś wybrać :/
a w galerii no cóż znalazłam jeden sklep C&A z modą ciążową w której rozmiarówka to same XXL i jakieś :/
Potem do ortodontki u niej ok ale już się też wkurzam bo nie robi mi tego co mówi tylko odkłada wszystko w czasie wiadomo dlaczego
Miałam nosić aparat 2 lata a tu mijają w grudniu i nie zanosi się na koniec.
Kupiłam sobie ten syrop *spam* pije hektolitry herbaty ale nie wiem czy bez lekarza się nie obejdzie
Jedyna miła rzecz to dziś wizyta z usg i D. też idzie....
U mnie koszmarnie ... totalnie mnie rozłożyło, głowa, gardło, katar, nawet kości mnie bolą. W nocy to ryczałam z bólu :-(
Wczoraj pojechaliśmy do tej głupiej Ikei i galerii na daremno...
W tym pierwszym trzeba być cały dzień aby coś wybrać :/
a w galerii no cóż znalazłam jeden sklep C&A z modą ciążową w której rozmiarówka to same XXL i jakieś :/
Potem do ortodontki u niej ok ale już się też wkurzam bo nie robi mi tego co mówi tylko odkłada wszystko w czasie wiadomo dlaczego

Miałam nosić aparat 2 lata a tu mijają w grudniu i nie zanosi się na koniec.
Kupiłam sobie ten syrop *spam* pije hektolitry herbaty ale nie wiem czy bez lekarza się nie obejdzie
Jedyna miła rzecz to dziś wizyta z usg i D. też idzie....

Vivienne szarlotka to jest to
UWIELBIAM, już wiem co będę piekła jutro ( w sobotę mam urodziny) żadnych gości się nie spodziewam ale chociaż zaniosę dzieciom szwagierki :-) Mi trochę lepiej idę szykować obiad, mam z wczoraj sos kurkowy z mascarpone odmroziłam filet z kurczaka, mam marchewkę z groszkiem mmmm będzie pysznie