reklama

Mamuski grudniowe

goko witaj z powrotem i gratuluję Agatki pod serduszkiem :) Dobrze że juz wszystko jest okej.

Dzisiaj byłam w laboratorium pobrać krew na toksoplazmozę i na tarczycę.

W poniedziałek jak będę jechała na usg to od razu odbiorę wyniki.

Co do staników ja będę zamawiała na początku grudnia, bo może obwód się troszkę zmieni.

A zimno dzisiaj jak w kieleckim, brrrrr wyskoczyłam tylko do autka w płaszczyku w którym sie nie dopinam już i zmarzłam jak cholera.
Do tego przeziębienie coraz to gorsze, masakra, dobrze że mamy usta tak to nie miała bym czym oddychać :-p

reklama
Hej dziewczyny,
kurcze, ale jest zimno, [FONT=&quot][/FONT]leżę pod pledem i ledwo mi nos widać :-)
Majja śliczne te ciuszki mają, ja też w niedzielę kupiłam takie zestawy. Muszę porobić fotki, ale czekam na pomoc męża bo nie mogę się schylać a jak poukładałam na stole to nie wyszły te fotki ładnie.

Widziałam, że są nowe wątki, fajnie. Cieszę się, że u Anki jest lepiej.

Dziewczyny a gdzie się dokładnie udać do szpitala, żeby dostać taką listę potrzebną do szpitala?

Bakusiowa, za każdym razem jak widzę, jakiś twój post to mam uśmiech na ustach bo właśnie już jakiś czas temu zauważyłam, że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu :-) My mamy zakaz sex-u i przechodzę katorgę czytając tą książkę;-)

Lilith a nie orientujesz się może kiedy po cc można taki pas nosić?
Ja też muszę poszukać jakiejś kurtki bo coraz zimniej się robi a ja w swoje stare kurtki wchodzę ale za cholerę się nie zapnę.

bulkaasia ja kupiłam sobie na allegro bo w aptece były bardzo drogie testy ph pochwy Paski Ph do badania odczynu w pochwie - 100 szt. (2630451254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i sprawdzam sobie czy wydzielina którą mam jest dobra, ponieważ przy pessarze jest jej znacznie więcej niż normalnie. Wody płodowe maja odczyn kwaśni i powyżej 6 należy udać się do lekarza, tak mi tłumaczono.

Ja kupiłam sobie takie dwa staniki Biustonosz dla karmiącej ___CANPOL BABIES__B/80 (2645077932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Goko witaj :-)

Misia ja założyłam jakoś tydzień po cc, najlepiej jak już szef ściągną, mi lekarz w pierwszym tyg nie kazał nic zakładać co uciskało by rane i słabe mięśnie.
Mam nadzieje ze bede rodziła SN to wtedy od razu mozna włozyc taki pas.

Cześć dziewczyny

goko witaj

U mnie mysz harcuje dalej i ani myśli się do łapki zbliżać.
Dzidzi w nocy grzecznie spał teraz za to kopie i chyba domaga sie jedzonka. Wreszcie zaczęła mi kawa smakować już myślałam że nigdy to nie nastąpi bo troche było mi żal że kiedyś kilka kaw dziennie i sprawiało mi to straszna przyjemność a teraz mdłości na sam zapach

Witam się i ja z moim przeziębieniem,
smarkam i smarkam, aż mi się rana zrobiła w nosie, już nie wiem co mam z tym zrobić :dry:
Termometr mi za oknem 6st. pokazuje :szok: cóż, może jutro będzie cieplej :rolleyes2:

Mnie wczoraj na wieczór brzuch twardniał, jakoś tak dziwnie, ale na szczęście udało mi się go rozluźnić na piłce, a już myślałam, że bez nospy się nie obejdzie.
Goko mam nadzieję, że tym razem już nie znikniesz ;-)

Lil
, zdrowia życzę

Mi się nic nie chce:dry:
Mam jakiś kryzys, z łóżka wstać nie mogę a śpię do 10-11 :/
Ale dziś mam dobry humor bo mały poszalał w brzuchu rano
jakąś kulkę miałam na boku nie wiem może rączka nóżka.
Wydaje mi się że jakoś inaczej się znów przekręcił bo w tamtym tygodniu
wyraźnie czułam go w poprzek a teraz to już nie wiem ...

Nathani z tego co wiem to ja mam mieć znieczulenie podpajęczynówkowe ;-)

Zdrówka dla wszystkich :tak: mnie trochę dalej trzyma, najgorsza chrypka

Psychicznie nie jestem gotowa na drugie dziecko...Młody był planowany i bardzo chciany i oczekiwany.Mała też jest chciana, ale nie była planowana teraz a za jakieś 2 lata... Ale jako, że po pobycie w szpitalu w grudniu dowiedziałam się, że jeżeli teraz nie zajde, to później to będzie już niemożliwe, musieliśmy przełożyć plany.Nie żałuję, ale czuje się trochę zagubiona i cały czas mam wrażenie,że nie dam sobie rady że wszystkin... A zostało mi 8 tygodni żeby wszystko ułożyć...
Przepraszam,że tak truje, ale człowiek sam nie wie już co ma że sobą zrobić...
E

Fiolka a to twoje znieczulenie podpajęczynówkowe to nie jest do cc ? zawsze myślałam ,że do normalnego porodu zzo hmmm, czemu nie chcesz takiego ?

Misia taka lista jest na stronie szpitala, przynajmniej u mnie była .

Ciril ja psychicznie nie jestem gotowa też na moje dziecko a to pierwsze ... będzie dobrze ... musi ...

reklama
ciril Kochana... dacie rade... musicie przeciez... Po prostu tam "na gorze" wiedzieli, ze albo teraz albo nigdy i zeslali Wam druga duszyczke :) U mnie wlasciwie tylko ja bylam gotowa na dziecko... po stracie pierwszej ciąży moj M jakby sie wycofal a pozniej postawiono diagnoze ze zajscie w ciaze bedzie u mnie niemozliwe lub bardzo trudne (zalezy ktory lekarz)... M nadal nie chcial slyszec o dziecku... a ja podjelam leczenie pierwszy miesiac kuracji hormonalnej przyniosl skutek... jejku jak ja sie balam powiedziec M... ale jakos mi sie udalo i moze nie palal jakims super entuzjazmem ale nie byl tez zly... dba o nas, ale wiem ze sie boi chociaz nigdy mi tego nie przyzna... wierze, ze jak zobaczy Antosia to bedzie przekonany ze stalo się to w odpowiednim momencie. Mysle, że jak i Ty zobaczysz ta slodka malą mordeczkę wszystkie obawy odpłyna czego z calego serca Ci życzę. Ściskam mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry