reklama

Mamuski grudniowe

do cc dają znieczulenie podpajęczykowe albo narkoza. a do Sn zzo czyli zewnątrzoponowe.
tam gdzie ja ma rodzić właśnie do SN dają podpajęczynówkowe;-)

Asia chyba jesteś niezastąpiona :tak:

Cinamona jak po szkole? :-p

My byliśmy w castoramie po silikon i teraz D. znów z łazienką walczy.
Pewnie dziś skończy przy jego zapale :tak:
Mały mi się chyba zaś obrócił jakoś, w tamtym tyg. byłam pewna prawie że jest w poprzek teraz nie wiem.
Dowiedziałam się też że u mamy na targu znajoma ma takie staniki do karmienia za 15 zł
to jak tam będę wezmę do domu i po przymierzam :-)

reklama
Ale się u nas pogoda brzydka zrobiła, pada i pada i wieje i ciemno i nic się nie chce. Ale zmobilizowałam się i w końcu użyłam te wszystkie białka po szarlotkach, żeby się nie zdążyły zepsuć. Ciasto szklankowe się piecze :tak:

Fiolka to masz luksus że możesz poprzymierzać, korzystaj z tego, a jakże :happy2:

Ciekawe jakie mi tutaj w uk dadzą znieczulenie:confused:
Viv co to za ciasto szklankowe?
Fiolka to masz komfort bo ja kupiłam na allegro i jest za duży ale liczę, że coś tam jeszcze mi przybedzie w cycochach;-)
Stanęłam na wadze i znowu 0,5kg do przodu. Przez 2 tyg. przybyło mi 1,5kg:szok::szok::szok: To chyba przez ten wilczy apetyt co mam ostatnio. Ogólnie od początku mam +6kg.:tak:

Bulkaasia to taki piegusek, super sposób na zużycie większej ilości białek Arabeska: Ciasto z białek szklankowe bo wszystkiego (prawie) po szklance :tak:

Ja na poprzedniej wizycie miałam tempo tycia 0,5 kg na tydzień :szok: aż się boję teraz sprawdzać... ale nie mam wagi w domu i ważę się tylko u gina. Niby na diecie jestem i tak się ograniczam w jedzeniu a tyle tego przychodzi... :dry: Już mam ponad +10...

Hej dziewczyny, podczytuje, ale nie bardzo mam sile pisac:sorry2: w poniedzialek wrocilam do pracy, nawet jakos idzie;-), ale po pracy staram sie juz z lozka nie wychodzic:cool2:, pewnie przy weekendzie bede miala wiecej czasu zeby popisac z Wami:tak: jutro kontrola szyjki, brzuch sie dalej stawia ale on juz tak dlugo sie stawia, ze nawet przywyklam:zawstydzona/y::sorry2:

Mam mase zakupow dla maluszka do zrobienia, nic jeszcze nie gotowe:zawstydzona/y:, ale zostawiam to na bardziej bezpieczne tygodnie;-)

Goko witaj:-)

Aniu trzymam kciuki, bedzie dobrze:tak:

Fiolka to bedziesz znieczulona od pasa w dół wiesz o tym??? U nas w szpitalu masz kroplówkę ze znieczuleniem dla sn i normalnie mozna potem chodzić. A podpajęczykowe to dopiero po 6h
no właśnie nie :-p bynajmniej tak mi koleżanka mówiła które tam rok temu rodziła.
Dostała to znieczulenie kroplówkę nawadniającą + oksytocyna i mogła chodzić od razu:tak:
Nie wiem może coś pomyliłam, choć na 100% mówiła właśnie o tym podpajęczynówkowym bo się śmiałam jaka nazwa dziwna....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry