Basia one kupie jeden komplet tak jak misia i zobaczę

one nie są aż tak drogie a teraz mam wiedzę od ciebie i w razie czego dokupię z innej firmy
Fiolka z Mysłowic ... jeśli chodzi o szpital to pokoje ma 2 osobowe w każdym jest tv i łazienka, są czyściutkie bo to prywatny szpital i nowy. W każdej chwili możesz poprosić o znieczulenie i nikt ci nie odmówi, jak nie dajesz rady siłami natury od razu jedziesz na cesarkę ... położnych jest 7 i wszystkie podobno do rany przyłóż , pracują z powołania .
Na ich stronie po lewej masz coś takiego jak vademecum i tam sobie zerknij jakie dokumenty potrzebujesz dokładnie, musisz odbyć u nich przed rozwiązaniem wizytę u anestezjologa 150 zł w celu dobrania sobie odpowiedniego znieczulenia i sprawdzenia czy wszystko z tobą ok. Moje koleżanki 3 tam rodziły i bardzo sobie chwalą, zresztą mój lekarz który tam pracuje również jest wspaniały, wizyta każda trwa godzinę oglądamy bąbla w 4D , drukuje zdjęcia i tłumaczy wszystko, nawet najgłupsze moje pytanie. Jedna moja znajoma miała termin na wczoraj, więc lada chwila rodzi na Łubinowej więc wszystko ci opowiem jak było . Nie chce zachwalać tego szpitala, bo nie wiem ja będzie jak sama się tam zjawię

To są tylko opowieści znajomych i moje wizyty u ginekologa. Jak coś chcesz więcej to śmiało pytaj, ja innego szpitala nie biorę pod uwagę tylko tam chcę

Ale pamiętaj warunki są super, jednak w każdym szpitalu zawsze może pójść coś nie tak. Każdy poród jest inny.