LilithGoth
Fanka BB :)
A ja znowu byłam poza domem, byłam wymienić ten nieszczęsny mikser i przedłużyć umowę w plusie, no i mam nowy telefonik
samsung galaxy s2, kupiłam przy okazji gruszke do noska, cążki i nożyczki do paznokci, smoczek nuk i termometr do wanny, i jednego podziaka, bo sie oprzeć nie mogłam 
Po 20 jade po meza na szczecin ... bo pojechał mecz sędziowac ale zabrał sie z innym sędzią bo ja potrzebowałam autka, oczywiście musiałam go też zatankować, bo R nigdy o tym nie myśli, zawsze na rezerwie dostaję
Nie wiem czy pisałam ale R ostatnio ma pecha jeżeli chodzi o jazdję służbowym autkiem już 2 razy w tym miesiącu walnął w babke cofając, za pierwszym razem poszło z ubezpieczenia firmy ale wczoraj R stwierdził zeby lepiej szefowi nic nie powie bo znowu bedzie sapał i tym razem on sam zapłaci za szkodę, hmmm no trudno sie mowi jak trzeba to trzeba, 1000zł pójdzie się je...ć. A miało byc tak pięknie.
Ale jutro i tak trza jechac kurtałke sobie kupić. Więc znowu pół dnia poza domem.
Po 20 jade po meza na szczecin ... bo pojechał mecz sędziowac ale zabrał sie z innym sędzią bo ja potrzebowałam autka, oczywiście musiałam go też zatankować, bo R nigdy o tym nie myśli, zawsze na rezerwie dostaję

Nie wiem czy pisałam ale R ostatnio ma pecha jeżeli chodzi o jazdję służbowym autkiem już 2 razy w tym miesiącu walnął w babke cofając, za pierwszym razem poszło z ubezpieczenia firmy ale wczoraj R stwierdził zeby lepiej szefowi nic nie powie bo znowu bedzie sapał i tym razem on sam zapłaci za szkodę, hmmm no trudno sie mowi jak trzeba to trzeba, 1000zł pójdzie się je...ć. A miało byc tak pięknie.
Ale jutro i tak trza jechac kurtałke sobie kupić. Więc znowu pół dnia poza domem.
Byłam dziś w aptece i babka mi dała alugastrin bo na mnie reeni nie dziala ani te mleczka
Kręgosłup w mi w tyłek wchodzi wyprałam dziś dwa dywany i m rąbał drewno do kominka a ja układałam przez 3 godziny i bolą mnie plecy jak cholera zaraz ide do mycia i do łóżka
pytam sie mojego M czy nie wie co sie stalo
dopiero niedawno sie przyznal, ze o cos tam zachaczyl
I tak jakoś dolecieliśmy do wieczora. Ja oczywiście chciałam coś podziałać, ale nie bardzo mi to wyszło, bo brzuch mnie boli i jakoś się słabo czuję dziś
Oczywiście jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia, jak choćby wymiana zamka, bo od środka się kiepsko zamyka, ale ogólnie jest fajnie. Dom ma parter i piętro, my wynajmujemy piętro, a na dole mieszka ktoś z rodziny gościa od którego wynajmujemy, mają współwłasność na ten dom. Ale tamci na dole są nieszkodliwi i praktycznie ciągle tam nikogo nie ma, raczej bywają. Ale dom jest "przyklejony" ścianą do drugiego domu, bo tak kiedys budowano, co by zaoszczędzić miejsca na działce. No i niby mieszka tam jakiś dziadek, ale póki co to przebywa tam ktoś młody i yhmm, jurny, że się tak wyrażę
Przedwczoraj około 23 siedząc przed tv usłyszeliśmy dość rytmiczne dźwięki trzeszczącego drzewa, a za chwilę nie pozostawiający złudzeń co do wykonywanych tam czynności głos kobiety
Wczoraj wieczorem i dziś rano było to samo, z tym, że rano było 3x
I weź tu człowieku zaproś kogoś na herbatkę do salonu
I już wiecie co, na prawdę nie wiem co gorsze. Bo tam był ten pijok przeklęty, a tu jakieś nie wyrzyte maniaki seksualne 
, najlepiej bym z lozeczka nie wychodzila