Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale już nic nie kupuje jak oś będzie brakować podejde do sklepu i tyle a musiałam zamówić m.in. podkłady higieniczne, do przewijania, kilka pieluszek, ceratke pod materac jednak wzięłam, fride, filtry, podkłady poporodowe, majty jednorazowe i siateczkowe, gaziki jałowe, zestaw do paznokci, butelke TT, wkładki laktacyjne, prześcieradło, kocyk.... wszystko u jednego sprzdawcy więc luzik ;-)
mnie na wymioty zmiera przy tym
ja jeszcze nie mam ani wyprane ani wyprasowane
Dzisiaj wstawiłam do prania prześcieradełka do łóżeczka i na przewijak. I to by było na tyle bo wózek i fotelik już odświeżone jakies 2 tyg temu.
. Len sobie właśnie dzisiaj zakupiłam, galaretki i kisiel, no i zmieniam całkowicie diete. Chociaż zjadłam troche ryżu preparowanego i znowu zgaga sie nasiliła, więc nie wiem czy dieta tu coś da
kurcze jak ten czas leci
kochane donosicie spokojnie dzieciaczki wszystkie sie tutaj za was modlimy więc napewno wstawiennictwo tam u góry macie za was i bąbelki
doczekamy wszystkie spokojnych rozwiązań i dzieciaczków;-) a Nastka mam nadzieje ze jej sie nic nie rozwinie i po prostu przejdzie a od jutra u nas zimno ma być a w sobote śnieg
Clodi no to faktycznie przechlapane masz zapytaj swjego gina nie da sie funkcjonować jak człowiek tak cierpi mi babka w aptece opowiadala ostatnio jak bylam że ona całą ciążę od początku do końca była na lekach bo tak ją mordowało że niedałaby rady inaczej ale moge ci powiedzieć zebyś kupila sobie sól vichy do rozpuszczania w miare fajne bez smaku tylko na mnie aż tak dobrze nie działało ale przez to że miałam zaostrzone pewnie wszystko
ja dopiero kupuje ciuszki wszelkie inne zakupy a tym bardziej pranie czy prasowanie to na grudzień zostawiam, ale ja jakos tak robiłam za pierwszym i drugim razem też bez paniki. Wiadomo może byc różnie więc powiedzmy że z praniem zacznę pod koniec listopada ale to chyba styknie;-)
żadnych balsamów czy oliwek) i krem do buźki. Później płyn Oilatum zastąpię kosmetykami LINOMAG, które mam wypróbowane i moim zdaniem są rewelacyjne