reklama

Mamuski grudniowe

Muffy ja tez trzymam kciuki za kazdy dzien !!!
mam znajoma ktora miala cize zagraozna przedwczesnym porodem tez jakos tak od 30 tygdnia i byla swiadoma i przygotowana ze w kazdej chwili mala przyjdzie na swiat a tutaj niespodzinka i mala urodzila sie dopiero 2 tygodnie po terminie i na dodtatek porod musili wywolywac.

reklama
muffy-&&&&&&&&&&&&&& za wyniki badań i mały poczeka na swój czas napewno:tak: moja córa wrócila z pierwszego dnia z przedszkola zasmarkana jak nie wiem i z taką chrypką ze mówi jagby miala mutacje:eek:

cześć dziewczyny :)
jak wam idzie pranie? pierzecie już ? bo ja już sama nie wiem czy prac czy nie ;/
kosmetyki mam tylko Oilatum i sudocrem i nic więcej. Pampersów mam na razie 2 paczki pampers premium.
Nasz mały będzie na razie spał w tym :) tak do 3-4 mies, potem łóżeczko rozłożymy.

tak to czujemy sie dobrze od kilku dniu mnie pobolewa krzyż ale bardziej z prawej strony, np wstać z łóżka nie mogę ;/

Eta ale fajny ten kosz.
Ja juz to co mialam w domu to popralam i nawet poprasowalam. Teraz tylko czekam az mama przysle paczke z rzeczami z allegro i kolejne prania trzeba bedzie puscic.

Ale naskrobalyscie przez te trzy godzinki:eek::eek:

Muffy najwazniejsze, ze w dwupaku i oby tak jeszcze bardzo dlugo:tak:

Wiolka zdrowka dla malej:tak:

Eta taki kosz kolyske mam podobny, bede ja miala w sypialni obok swojego lozka wygodne do karmienia:)

Musze obiadek isc skolowac, dzis u mnie pieczona piers z indyka, ziemniaczki i surowka:-)

Ostatnia edycja:
Witam się po pracy, dzisiaj strasznie sie czuję:zawstydzona/y:. Boli brzuch, zawroty głowy a szłam jak stara babcia ciagnąc butami. Poleżałam chwilę i teraz próbowałam was nadrobic ale masę piszecie:tak: Obiadu nie robię, nie mam siły...
Ja mam wszystko wyprane i to wszystko czeka na wyprasowanie, które zrobię w listopadzie.
muffy trzymam &&&&& za was, Franio posiedzi na pewno jeszcze w brzuszku no bo gdzie mu bedzie lepiej jak nie u mamy:-)
eta fajny koszyk, to jest ta kołyska mojżeszowa?
wiolka duzo zdrowia dla Nastki:tak:

dzieki dziewczyny :-) mam nadzieje, ze maly bedzie zdrowy i bedzie tam siedzial sobie spokojnie. Ja tez mam zgage juz od miesiaca i ciagle chodze z gavisconem. Meczy mnie nawet po wodzie to cholerstwo :wściekła/y:

Sarka- tez mam takie bole w nocy, ze az sie poce i kazdego dnia musze zmieniac pizame, bo jest mokra.

Cinamona- mam nadzieje, ze porod bedzie w grudniu :-) ale po czasie to bym nie chciala hehe, bo teraz juz ledwo daje rade ze spaniem i chodzeniem, nie mowiac o oddechu ;-)

Eta- super koszyk :tak:

misia- ja po tym pobycie w szpitalu tez troszke sie uspokoilam, bo wiem, ze jak masz dobry szpital i lekarzy to malensto jest bezpieczne. W mojej miejscowosci jest szpital, ale przyjmuja dzieci od 34tyg ciazy- bo takiemu maluszkowi juz latwo pomoc. Ja ze wzgledu na swoje choroby musze jechac do Oxfordu, bo tam jest super sprzet i lekarze (ratuja dzieciaki nawet od 22tyg ciazy) . Ufam im calkowicie. mam tam wizyty co tydzien i po 3 dniach w szpitalu widze, ze bedziemy tam bezpieczni :-) A kiedy beda Ci zdejmowac pessar?

Ja nawet dzis na raty zupe ugotowalam! :-D Czuje sie jakbym weszla na Mount Everest :-D

reklama
Muffy nawet nie wiesz jak się cieszę, że wróciliście w dwupaku! Teraz już musi być dobrze. I dziękuję za tego posta, daje dużo nadziei, bo ja też się teraz modlę o każdy dzień
Eta śliczny kosz :-) Co do prania to mi została jedna pralka ciuszków, a potem jeszcze pościele i zabawki. Wczoraj mi siostra przywiozła cały wór grzechotek, gryzaków, pozytywek itp.
Aurelka dla dziecka mam na wyjście Nivea na każdą pogodę, dla mnie żel Dove, a do higieny intymnej albo Lactacyd, albo Białego Jelenia.
Współczuję wam dziewczyny zgagi :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry