• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

Muffy ja tez trzymam kciuki za kazdy dzien !!!
mam znajoma ktora miala cize zagraozna przedwczesnym porodem tez jakos tak od 30 tygdnia i byla swiadoma i przygotowana ze w kazdej chwili mala przyjdzie na swiat a tutaj niespodzinka i mala urodzila sie dopiero 2 tygodnie po terminie i na dodtatek porod musili wywolywac.

reklama
muffy-&&&&&&&&&&&&&& za wyniki badań i mały poczeka na swój czas napewno:tak: moja córa wrócila z pierwszego dnia z przedszkola zasmarkana jak nie wiem i z taką chrypką ze mówi jagby miala mutacje:eek:

cześć dziewczyny :)
jak wam idzie pranie? pierzecie już ? bo ja już sama nie wiem czy prac czy nie ;/
kosmetyki mam tylko Oilatum i sudocrem i nic więcej. Pampersów mam na razie 2 paczki pampers premium.
Nasz mały będzie na razie spał w tym :) tak do 3-4 mies, potem łóżeczko rozłożymy.

tak to czujemy sie dobrze od kilku dniu mnie pobolewa krzyż ale bardziej z prawej strony, np wstać z łóżka nie mogę ;/

Eta ale fajny ten kosz.
Ja juz to co mialam w domu to popralam i nawet poprasowalam. Teraz tylko czekam az mama przysle paczke z rzeczami z allegro i kolejne prania trzeba bedzie puscic.

Ale naskrobalyscie przez te trzy godzinki:eek::eek:

Muffy najwazniejsze, ze w dwupaku i oby tak jeszcze bardzo dlugo:tak:

Wiolka zdrowka dla malej:tak:

Eta taki kosz kolyske mam podobny, bede ja miala w sypialni obok swojego lozka wygodne do karmienia:)

Musze obiadek isc skolowac, dzis u mnie pieczona piers z indyka, ziemniaczki i surowka:-)

Ostatnia edycja:
Witam się po pracy, dzisiaj strasznie sie czuję:zawstydzona/y:. Boli brzuch, zawroty głowy a szłam jak stara babcia ciagnąc butami. Poleżałam chwilę i teraz próbowałam was nadrobic ale masę piszecie:tak: Obiadu nie robię, nie mam siły...
Ja mam wszystko wyprane i to wszystko czeka na wyprasowanie, które zrobię w listopadzie.
muffy trzymam &&&&& za was, Franio posiedzi na pewno jeszcze w brzuszku no bo gdzie mu bedzie lepiej jak nie u mamy:-)
eta fajny koszyk, to jest ta kołyska mojżeszowa?
wiolka duzo zdrowia dla Nastki:tak:

dzieki dziewczyny :-) mam nadzieje, ze maly bedzie zdrowy i bedzie tam siedzial sobie spokojnie. Ja tez mam zgage juz od miesiaca i ciagle chodze z gavisconem. Meczy mnie nawet po wodzie to cholerstwo :wściekła/y:

Sarka- tez mam takie bole w nocy, ze az sie poce i kazdego dnia musze zmieniac pizame, bo jest mokra.

Cinamona- mam nadzieje, ze porod bedzie w grudniu :-) ale po czasie to bym nie chciala hehe, bo teraz juz ledwo daje rade ze spaniem i chodzeniem, nie mowiac o oddechu ;-)

Eta- super koszyk :tak:

misia- ja po tym pobycie w szpitalu tez troszke sie uspokoilam, bo wiem, ze jak masz dobry szpital i lekarzy to malensto jest bezpieczne. W mojej miejscowosci jest szpital, ale przyjmuja dzieci od 34tyg ciazy- bo takiemu maluszkowi juz latwo pomoc. Ja ze wzgledu na swoje choroby musze jechac do Oxfordu, bo tam jest super sprzet i lekarze (ratuja dzieciaki nawet od 22tyg ciazy) . Ufam im calkowicie. mam tam wizyty co tydzien i po 3 dniach w szpitalu widze, ze bedziemy tam bezpieczni :-) A kiedy beda Ci zdejmowac pessar?

Ja nawet dzis na raty zupe ugotowalam! :-D Czuje sie jakbym weszla na Mount Everest :-D

reklama
Muffy nawet nie wiesz jak się cieszę, że wróciliście w dwupaku! Teraz już musi być dobrze. I dziękuję za tego posta, daje dużo nadziei, bo ja też się teraz modlę o każdy dzień
Eta śliczny kosz :-) Co do prania to mi została jedna pralka ciuszków, a potem jeszcze pościele i zabawki. Wczoraj mi siostra przywiozła cały wór grzechotek, gryzaków, pozytywek itp.
Aurelka dla dziecka mam na wyjście Nivea na każdą pogodę, dla mnie żel Dove, a do higieny intymnej albo Lactacyd, albo Białego Jelenia.
Współczuję wam dziewczyny zgagi :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry