clodi
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ja dopiero wstałam
. Odprawiłam rankiem męża na mecz i poszłam dalej spać i jakoś to zeszło. Widze że wszystkie mamy takie podejście do swoich mężów że naprawde jak się to czyta to aż serce się raduje.
Teraz z innej beczki, normalnie tak się wkurzyłam przed chwilom, ubieram sie, patrze na brzuch a tu koło pępka 4 rozstępy
, no i po co całą ciąże smaruje sie jakimś kremem, przeżyłam to że biodra i piersie mi popękały za bardzo nie przykładałam do nich wagi w smarowaniu no ale brzuch !!!!!!!!!!!!! Smaruje codziennie dokładnie, wklepuje ten głupi balsam ehhhhh........ Do dupy ten gerber 
Ja dopiero wstałam
. Odprawiłam rankiem męża na mecz i poszłam dalej spać i jakoś to zeszło. Widze że wszystkie mamy takie podejście do swoich mężów że naprawde jak się to czyta to aż serce się raduje. Teraz z innej beczki, normalnie tak się wkurzyłam przed chwilom, ubieram sie, patrze na brzuch a tu koło pępka 4 rozstępy

, no i po co całą ciąże smaruje sie jakimś kremem, przeżyłam to że biodra i piersie mi popękały za bardzo nie przykładałam do nich wagi w smarowaniu no ale brzuch !!!!!!!!!!!!! Smaruje codziennie dokładnie, wklepuje ten głupi balsam ehhhhh........ Do dupy ten gerber 

kupilam trzy paczki, 1 paczke nr 1 gdzie jest 50 sztuk, 2 paczki nr 2 gdzie jest po 45 w paczce, w sumie za 140 sztuk dalam 25 e, nie wiem czy to byl interes zycia no, ale pampersow troche mam
, tylko w poprzedniej ciazy mi gin przepisal jakas masc i kilka razy jej uzylam inaczej by szlo zwarjowac
K. ostateczne zdanie ma przy wyborze elektronicznych rzeczy a ja najwięcej decyzji podejmuję przy remontach i przestawieniach mebli (właśnie ostatnio ściągnęłam tatę żeby z K. przemeblowali pokoik Julki bo znudziło mi się już to ustawienie
UWIELBIAM PRZESTAWIANIE W POMIESZCZENIACH
)