reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Bo te najtansze najlepsze. Pierwszy testowalam jakis za £11 I ledwo widac bylo myslalam ze mam zwidy, a kupilam zwykly marki tesco I ledwo skonczylam siusiac I juz byl pozytywny, pierwszy robilam rano drugi pozno wieczorem

reklama
Bo te najtansze najlepsze. Pierwszy testowalam jakis za £11 I ledwo widac bylo myslalam ze mam zwidy, a kupilam zwykly marki tesco I ledwo skonczylam siusiac I juz byl pozytywny, pierwszy robilam rano drugi pozno wieczorem

Ja tez kiedys kupilam drogi powyzej £10 fuli, Clear Blue, elektroniczny drozyzna jak nic, a w sumie nie wart swojej ceny.

Nie mam bardzo jak zamówic testów z ebaya czy z allegro wiec czeka mnie raczej wydanie 15 zł w aptece lub drogerii. :-( Ale damy rade ;-)

Och kurcze jestem przerażona, ja tu sobie niby tak spokojnie pisze, ale tak na prawde sie stresuje co z tego wyjdzie. Wiem że myślicie że sobie pewnie w większości wmawiam objawy, ale ja serio czuje sie tak bardzo inaczej. I taka mnie myśl naszła, czy może w bliźniaczej ciąży objawy są wcześniej? Szukam juz wiem, przedziwnych usprawiedliwień a z drugiej strony aż tak sie nie znam i nie mam pojęcia czy ciąża bliźniacza ma coś z tym wspólnego ;-) Stresik mam, nie cały czas... ale czasem sie stresuje tym :-)

Ja wiem ze dla was moze to sie wyslac glupim pytaniem ale sporo cwiczylam a teraz zastanawiam sie czy nadal moge szczegolnie brzuszki, uprzedze komentarze bo nie chce robic tego ze wzgledu na Plaski brzuch tylko by byly nocna I tyle. Bo slyszalam ze w drugiej ciazy I tak brzuszek widac szybciej:))

Gratuluję nowym Grudniowym Mamom!

Ja powoli tracę nadzieję... Jeszcze 4 dni do terminu @, objawów brak, tylko ciągle śluz ze mnie leci... Duużo tego :zawstydzona/y: do tego ciągle bym tylko spała ;-)
Test czeka, a ja się boję, że będzie tylko jedna, brzydka kreseczka :baffled: chyba będzie trzeba postarać się w kwietniu o fasolkę... Chyba, że dam sobie spokój na jakiś czas. Mam tak, że co kilka miesięcy robię sobie jeden cykl szansy na dzidziusia :-D
Ale chyba jeszcze mam troszeczke nadziei... Ale to już bardzo niewiele...
A ktoś już widział swoją kropkę? :-)

Joanna_Z ja też tak słyszałam,że 2 ciąża to generalnie szybciej widać brzuch.W 1 ciąży po 8 miesiącu mnie "wzdęło",także ciekawe jakby to było teraz.
always na tą środę mam termin @,więc już sama nie wiem,czy dziś testować,czy się wstrzymać do czwartku.Widzę,że opinie są różne.:-)
Pogoda piękna,a mi się złe samopoczucie nadal utrzymuje,nawet do sklepu nie chce mi się ruszyć.Motylek takiego smaka mi zrobiłaś tymi goframi z truskawkami,że chyba przełamię chandrę i polezę po truskawki i bitą śmietanę.:-) Przy okazji wrzucę młodą na chwilę na huśtawki,o ile się da,bo ostatnio dopadł ją paraliżujący wręcz strach na widok "opala",czyli huśtawki.:no: Czemu - nie wiem.
Mam nadzieję,że jutro będę się już lepiej czuła.

Madlen79 - i jak to było na początku. Dzieciaki się dogadywały ? Starszy nie był zazdrosny?

Napisz troszkę, bo ja ciągle się zastanawiam jak to będzie...

krolewnazmarcepana: Kochana :) negatywny test to jeszcze nic pewnego :) ważne, że nie ma @ !!!!!!!! ja właśnie skończyłam okres :( ale mam nadzieję, że w tym cyklu się uda i być może na końcówkę grudnia jeszcze się załapię...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry