reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Dziewczyny jedna kreska jak byk , a juz sie tak cieszylam ze napisze mojemu facecikowi ze bedzie tatą , pewnie cieszyl by sie bardziej niz ja , bo on tak chce byc juz ojcem :D no ale coz to dopiero poczatek nie poprzestane na tym tylko dziwie sie tymi objawami caly czas mi niedobrze okresu nie mam juz 2 miesiac ale nieregularny , zgaga , bole brzucha i pleców , nie wiem , tak strasznie nie pewny jest ten moj organizm ale nie lamie sie jeszcze zostal lekarz mam jeszcze nadzieje ze test nie pokazal pewnego wyniku ... pozdrawiam i czekam na dobre wiesci , glowa do gory :-D:-D:-Dmusimy sie napedzac wzajemną siłą moje panie ;-)

reklama
dziewczyny tak mi przykro.... sa wyniki bety... <1,0 czyli ciąży nie ma...
ale nie rozumiem, juz mam 35 dc chyba i nadal @ brak i żadnyj objawów ze @ miałaby sie pojawić ;((
rycze juz pół dnia ;(
nie wiem co o tym myslec..

wercia moze zrob kolejny test ? moze z tym bylo cos nie tak
ja testy zrobilam 4 chociaz kazdy byl pozytywny i nie dlatego ze ciaza mnie zaskoczyla, bo wprost przeciwnie byla zaplanowana, zdziwilo mnie ze w pierwszym miesiacu staran sie udalo :-)

Nie denerwuj sie bo stres nie sprzyja temu . Przyjdzie napewno takie dzien ze z zaskoczenia dowiedz sie o malenstwu . Moze masz jakies zaburzenia hormonalne przez brak @ . Ja tak mialam i potrafilam nie miec @ 3 miesiace , dostala wteedy leki na wywolanie i tak z miesiac na miesiac . Ja mam jedna kreseczke przezd chcwilka robilam ale nie zadobrze sie czuje te dziwne objawy ciagle sa , i nie wiem kiedy znikna , teraz robimy sobie przerwe bo kochany jest za granica i nawet nie ma jak . Pozdrawiam nie martw sie kochana :tak:

Wydaje mi sie ze szkoda mojej nadzieji na te testy , a tak to sie przejde do lekarza i bede wiedziala na 100% a moze jeszcze za wczesnie bylo niewiem juz sama . moze powinnam go zrobic z samego rana a nie dosc ze za wczesnie to nie o tej porze najbardziej pewnej nie lamie sie tymi testami bo nie sa pewne . :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wydaje mi sie ze szkoda mojej nadzieji na te testy , a tak to sie przejde do lekarza i bede wiedziala na 100% a moze jeszcze za wczesnie bylo niewiem juz sama . moze powinnam go zrobic z samego rana a nie dosc ze za wczesnie to nie o tej porze najbardziej pewnej nie lamie sie tymi testami bo nie sa pewne . :-)

Zrób test z krwi Betę HCG i odrazu będziesz wiedziała. W placówkach typu Luxmed wynik jest tego samego dnia:-):tak:
Lubię zaglądać na Wasz wątek z sentymentu:tak:moja córeczka miała się urodzić w grudniu 14-tego,ale wybrała listopad i przyszła na świat 3 tyg wcześniej.
Jeśli macie nieregularne @ zróbcie badania podstawowych hormonów i usg przez pochwę - ja w taki sposób dowiedziałam się,że mam PCOS-a z tym nie ma co czekać...
Trzymam za Was kciuki-kibicuję

Witam się i ja :tak:
Dziś wstałam i poczułam się o niebo lepiej ale po zażyciu kwasu i witamin zaraz musiałam iść do łazienki. Witajcie wymioty!!:no::wściekła/y:

Zaraz z małym będziemy lecieć na zakupy (mam ochotę na kalafiorową):sorry: :sorry:

reklama
A mi od kilku dni smakuje zupa chrzanowa

Stawiam więc na chłopca-też miałam takie smaki synkiem:-)) Wszystko poza tym musiało być na ostro,spagetti z sosem chilli:-))itd nie mogłam też patrzeć na mleko,słodycze też były mmmm i mnie do nich ciągneło:tak:;-)aaa synkiem wymiotowałam ciągle-poczułam jakiś zapach i już obejmowałam się z panem kibelkiem...
Z córcią zajadałam się koncentratem pomidorowym,rybami w sosie pomidorowym,nie smakowały mi ostre potrawy-a normalnie to uwielbiałam...a i córcią polubiłam mleko i jego przetwory. A tu wymiotowałam chyba ze 4 razy i to tylko dlatego,że byłam głodna-odrazu rano szybko musiałam coś przekasić:-)

Do góry