reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Pukam nieśmiało i pytam się czy mogę dołączyć..
Moje 2 testy wykazały 2 kreseczki co prawda druga bladziutka ale jest :-) Chyba jutro zrobię jeszcze jeden...
Chyba będę na samym końcu Grudniowych Mam :-):-)

Witaj Vii,
OM miałam 24.03 ale ostatnio mam krótsze cykle tzn.26 dniowe. Ale kreski blade bo blade ale są .... i to najważniejsze. Jeszcze jutro rano posikam ;) i zobaczę ...ale i tak się cieszę że się udało :)
A Ty na kiedy mniej więcej masz termin?

liwus ja OM miałam 19 marca, a cykle mam bardzo różne. W poprzedniej ciąży OM miałam 22.04.2010, a urodziłam 22.01.2011 (termin był na 27). Także teraz obstawiam okolice 20 grudnia. Kiedy idziesz do lekarza ??

przy pierwszej ciąży miałam bardzo słaba kreseczkę ale wierzyłam że udało się
:-)
kiedy poszłam na pierwsze usg pani dr powiedziała że nic tam nie widzi i przestraszyłam się że uroiłam sobie coś:eek: ale zrobiła mi usg dopochwowe i znalazła moją kruszynkę i posłuchałam bicia serduszka :-)
jak mozna się domysleć poryczałam się jak bóbr:-D
więc kreseczka nie musi być mocna :tak:

Vii, do lekarza się zapiszę jak jutro zobaczę kolejny raz moje upragnione kreseczki. Wtedy pewnie będę miała wizytę za jakieś 2-3 tygodnie czyli ok. 7 tygodnia. Termin wg moich obliczeń mam między 27-30.12. W pierwszej ciąży urodziłam 2 dni po terminie i to też dlatego że weszłam na IX piętro i zeszłam , tak pewnie byłoby później. No ale jakoś pod koniec ciąży byłam mało myśląca ;-)
Kasia, no miałaś przeżycia. Ale widzę że nasze dzieciaczki z tego samego rocznika :-)

Liwus i Vii witajcie fajnie, że kolejne mamusie dołączają :tak:
Kasia Miki dostał od chrzestnej coś takiego
*Smart Trike Rowerek trójkołowy 3w1 Zoo od 10 mies (2285177658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale musi poczekać do czerwca aż ciocia z anglii rower przywiezie :-) jakby nie kupiła to bym się na takie ufo zdecydowała bo fajna rzecz :tak:
Vii ja przy pierwszej ciąży też miałam termin z OM na 27.01.2011 a młody urodził się 4.10.2010 więc troszkę wcześniej. Mam nadzieję, że teraz dotrwam do terminu :tak: Jak córcia się miewa?? ;-)
A ja nie poszłam na kurs jednak. Złapało mnie znowu takie zaparcie, że już myślałam czy na pogotowie nie jechać :sorry2: Piję wodę non stop, płatki owsiane wcinam i śliwki suszone i od jutra muszę tej wody z cytryną spróbować bo na dzisiaj zapomniałam sobie przygotować. Oby to było tylko przejściowe bo się wykończę :sorry2:

reklama
Do góry