reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

kabeska ja mam taką strasznie wścipską sąsiadkę, która odkąd się poznaliśmy ( jakieś 3 lata) wierci nam dziurę w brzuchu, kiedy dZidzia i kiedy dzidzia:wściekła/y:. Wcześniej mi to nie przeszkadzało, dopóki nie poroniłam...niestety ludzie zadają często takie głupie pytania nie znając tak naprawdę przyczyny bieżącej sytuacji...ale teraz musimy się cieszyć a nie przejmować gadaniem ludzi:-):-)

a co do mojego męża to faktycznie chyba jest tylko taki jeden na świecie:-). czasami mi głupio, np. jak bylismy u gina to on bez zająknięcia odpowiada mu na wszystkie jego pytania, oczywiście lepiej niż ja sama:zawstydzona/y:

ja mam od rana lekkie mdłości a mój lekarz powiedział, że im gorzej się będę czuła tym lepiej dla ciązy i oczywiście mam stresa że coś ze mną nie tak bo nie wymiotuję...eh za to strasznie obsypało mi twarz syfkami, o matko jakiś koszmar chyba mam teraz tyle pryszczy na twarzy za jednym razem co przez całe swoje życie:-D

reklama
witam kabeska wśród grudniowych mama :-) Ludzie zawsze gadają, po prostu tak już mają. Ja się zawsze śmieję, że jest taki schemat: najpierw pytają czy masz chłopaka, potem kiedy zaręczyny, potem kiedy ślub, a po ślubie od razu pytanie o dzidziusia, jak jest już ten dzidziuś to pytają kiedy drugi bo przecież jedynakowi to będzie źle na świecie i będzie rozpieszczony :-D Ja się z tego już śmieję bo inaczej się nie da, też swoje przeszłam i wiem jak to jest jak pytają, a człowiek ma różne powody i nie musi dzielić się nimi z całym światem. Głowa do góry. :-)

Tak bym chciała na suwaczku mieć już 12 tydzien. Przy pierwszej ciazy jakoś mniej leków miałam. Teraz to jakieś paranoje. Zła jestem na siebie, bo co ma być to będzie. I nic na to nie będę mogła poradzić.
po prostu boje sie

Dobry wieczór moje drogie :-) Nadrobiłam wreszcie ale nie do życia jestem. Cały czas jestem zmęczona i najchętniej spałabym 24 h na dobę :dry:
Witam nowe mamusie i życzę spokojnej ciąży :tak:
Anka i 4madlen gratuluję wam wizyt i cieszę się ogromnie, że jesteście spokojniejsze i szczęśliwe :tak:
madlen79 kochana tulę, wyobrażam sobie jak bardzo jesteś zmęczona ja bez mdłości a nie mogę się pozbierać
Fiolka mówiłam ci że po łapkach dostaniesz! Zamiast czytać głupoty pooglądaj sobie jakieś ciuszki, mebelki, wózki... Lepiej na tym wyjdziesz :tak: A wizytę mam jeden dzień później niż ty ;-)
Aniu jak ząbek?
Joanna kuruj się kochana bo coś cię to przeziębienie nie może opuścić :tak:
Odnośnie badań. Ja 2 lata temu przy ciąży z Mikim robiłam prywatnie ale w szpitalu. Za HIV zapłaciłam 40 zł a w prywatnym labie teraz pytałam to biorą 30 zł. Po za tym ja mówiłam ginowi o poprzednim badaniu i ujemnym wyniku to mi powiedział, że teraz Hivem można się nawet u kosmetyczki czy dentysty zarazić i dla własnego spokoju lepiej to badanie wykonać. Jeżeli więc macie jakieś prywatne laboratoria to podzwońcie i popytajcie o ceny bo mogą się znacznie różnić.
Ja wczoraj strzeliłam sobie nową fryzurkę na poprawę humoru a dziś zakupiłam profesjonalne nożyczki :-D Kurs niebawem kończę to pasuje się wyposażyć w lepszy sprzęcior :-) Idę poczytać resztę. Buziaki i kolorowych snów wam życzę :tak:

joanna termin mam na 25 listopada ale to juz mi podal 3 tygodnie temu:-)
Nathani
moj M. Mowi ze android jest lepszy pod wzgledem stabilnosci systemu i mniej obciąża pamiec, ale bardzo jest zaadowolony z windowsa w nokii bo ma 2 miesiace i sie jeszcze nie zawiesil a dodac musze ze On wykorzystuje wszystkie funkcje telefonow na maksa. Dodatkokwo mowi ze nokie maja duzo slabsza baterie niz samsungi i odradza nokie lumie 800 czyli nowsza niz ta co on ma bo juz sie oczytal i podowiadywal ze ma wlasnie felerny system i bardzo sie zawiesza. Reasumujac: na uzytkownosc taka normalna nie do pracy na systemie w telefonie zarowno samsung galaxy s, s2 jak i nokia lumia 700 swietnie sie nadaja... Spokojnie mozna za ich posrednictwem surfowac po necie, robic dobre fotki i korzystac z innych bajerow :) zobacz sobie ktory Ci wygladem odpowiada a pzniej to do kazdgo sie przywiążesz:)

Kebaska, mokka ​gratulacje, witamy i trzymamy kciuki wierząc, że wszystko będzie dobrze i z koncem roku bedziemy mogły wpatrywac sie w nasze malenstwa jak w obrazeczki :):))))

Zjadłam na obiad pizze i tak mi niedobrze, że nie wyrabiam.:baffled: Cały czas mi się odbija i ide się położyć. Szybko zasnąć aby jutro było mi lepiej. Dobranoc...

Hejka ja sie tylko odmeldowuje, niestety mdlosci niepozwalaja na jakakolwiek aktywnosc:-:)-:)-(

Przed chwilą znów się tuliłam z kibelkiem i do tego chyba mam początek zgagi.:sorry2:
Idę namówić D. aby mi masaż zrobił :-)
Dobranoc

reklama
Do góry