reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuski grudniowe

Ankka02 - napisalas ''mój gin odradza latanie. Już kiedyś sam z siebie mówił, że przy locie dostajemy kilkakrotną dawkę rentgena, a przecież w ciąży nie powinno się prześwietlać bez potrzeby'' - to skad sa te dawki rentgena? sorry ja zrozumialam ze niby w bramkach bo gdzie indziej?? nie rozumiem co tzn dostac kilkukrotna dawke rentgena przy locie. siedzac w samolocie? co nas tam przeswietla? sorry ze nalegam ale ten temat mnie interesuje bo latam :)

Margot1 sorki, ale nie wiem o co doktorkowi chodziło dokładnie. Może jak samolot się wznosi to się tworzy jakiś rezonans wewnątrz kabiny i to jest jak dawka rentgena? Nie chcę robić zamieszania, ktoś pytał, to napisałam co powiedział mój gin i tyle

reklama
Witam sie popołudniowo jedziemy dzis z naszą jedynaczką usunąć jedynke ktora sie zepsula:eek:zobaczymy jak nam to pójdzie mam nadzieje że sie nie zrazi do dentysty i że jakoś to wszyscy przeżyjemy:confused2:robi sie stan zapalny i nie mamy wyjścia jak będe na siłach to napisze jak wróce jak nam poszło Cinamona gratuluje serdecznie:-)

vivienne- pocieszajaca hmm a moze oprocz tego masz tez mnostwo wlosow w okolicy krzyza :D bo ja niestety tak normalnie mam nadzieje ze po ciazy to minie :sorry:

vivienne prawie o tej co Ty idę na wizytę czyli na 10:20 :)
cinamona gratuluję córy :)
krecha mi się nie robi ale za to też wyglądam jak szympans ;p
dziś np Antoś wcale nie kopie i oczywiscie zaczyna mnie to martwić ale jutro wizyta to sie wypytam o wszystko :)
i jestem z siebie dumna bo promotorka wreszcie odpisała mi (po tym jak poruszyłam niebo i ziemię, obdzowniłam wszytskie sekretariaty na uczelni żeby ją dorwali i powiedzieli ze ja tu ciężarna się stresuję bo mi promotorka nie odpisuje) i napisała że praca jest bardzo dobra i nic nie muszę poprawiać, takżeteraz trzymajcie kciuki 10 lipca! :)

4madlen super!!!

Ten test z sodą to lipa!!! Ni tak ni nie... Gejzeru piany nie było, tylko delikatnie po wierzchu ociupinka... Lipa strraszna:baffled:

reklama
Do góry