wiolka23
Fanka BB :)
AsiaBp zobaczymy jak będzie u Julity,daj spokój u nas też pada niby chwile ale pozalewało niektórych z tą pogodą
Naty przepraszam nawet nie zauważyłam ze Ciebie myle z Neską
dobrze że m auto sam umie naprawić czas leci strasznie my tez w zmoim m w sumie 8 lat już nam poszło razem tyle czasu kiedy to minęło
dobrze ze tak miło spędziliście rocznice:-)pysznosci Wojtusiowi przyrządzasz
u nas mała nie pije kompotów ani soków póki co daje jej tylko wode i raz za czas herbate jabłko z melisą ale rzadko wole żeby umiała pić wode a soki będę jej podawać jak zakupie sobie sokowirówke i będę je sama robić a nie te sklepowe nafaszerowane cukrem i nie wiadomo czym
Andzia zdrówka dla Mikołaja,u nas Julita też często ma katar od ząbkowania i zawsze w parze z katarem idzie kaszel.Oby szybko mu przeszło
Naty przepraszam nawet nie zauważyłam ze Ciebie myle z Neską
dobrze że m auto sam umie naprawić czas leci strasznie my tez w zmoim m w sumie 8 lat już nam poszło razem tyle czasu kiedy to minęło
dobrze ze tak miło spędziliście rocznice:-)pysznosci Wojtusiowi przyrządzasz
u nas mała nie pije kompotów ani soków póki co daje jej tylko wode i raz za czas herbate jabłko z melisą ale rzadko wole żeby umiała pić wode a soki będę jej podawać jak zakupie sobie sokowirówke i będę je sama robić a nie te sklepowe nafaszerowane cukrem i nie wiadomo czym
Andzia zdrówka dla Mikołaja,u nas Julita też często ma katar od ząbkowania i zawsze w parze z katarem idzie kaszel.Oby szybko mu przeszło
może podawaj jej z czym zmieszane to żelazo ja zażywałam w ciaży i nic mi nie było po ciaży miałam mega anemie i też zazywałam i nic mi nie było.Żeby jej wprowadzić zelazo dodawaj jej żółtko jajka codziennie do zupki,dawaj zupki z zielonymi warzywami mają żelazo buraczki cos tego typu zawsze jej troszkę podniesie ten poziom zelaza wiadomo ze lek szybciej ale dobrze tez powoli a stale
Agugu powodzenia w poszukiwaniu opiekunki:-) Nasza Julita je zupki z brokułem szpinakiem i jej smakują groszek musze jeszcze spróbować ja po dniu matki w przedszkolu było super:-)