Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malgos ale chociaż jakieś podejrzenia co do płci???
W którym tygodniu już jesteś???
Cześć dziewczyny ! Pierwszy raz trafiłam na wątek w którym nie czuję się "inna"jestem przyszłą mamą po 30 stce .Jestem na forum na kafe ale dla mamusiek z kakretnym miesiącem porodu. Sa tam bardzo fajne babeczki ale wszystkie mlode co najmniej po dwadzieścia pare lat wiec ja to staruszka:-) Miło was tu poczytać i mam nadzieje ze pozwolicie sie przyłączyć. Mam juz 13 letnią córcie i teraz taka niespodziewajka :-) druga w drodze :-)
Witajcie, ja również się dołączę, bo u mnie w grupie miesiąca urodzenia trochę podobnie - większość młodszych. W marcu kończę 32 lata, a w sierpniu, jeżeli wszystko pójdzie dobrze, będę miała pierwsze dziecko. Tym bardziej czuję się czasem trochę inna, bo jak już któraś jest po 30tce, to zwykle nie jest to pierwsza ciąża i w związku z tym ma się trochę inne tematy. Dla mnie to będzie duża zmiana, bo w sumie dość późno poznałam mojego męża - 2 lata temu, więc raczej przyzwyczajona jestem do zupełnie innego życia. Nawet teraz za bardzo nie zmieniłam trybu życia, jestem aktywna, pracuję, ćwiczę na rowerze stacjonarnym (chociaż staram się nie przesadzać) i za bardzo nie odczuwam jeszcze objawów ciąży. Ciekawe, jak będzie dalej i co mnie czeka z nowym członkiem naszej rodziny.
Jinx ja z synkiem jak zaszlam w ciaze to mialam 32, jak urodzilam 33 lata. Teraz licze ze w sierpniu bede mama - wowczas bede miala 36 lat! Tez czasami czuje sie starsza. Znam osobe ktora w wieku 33 lat urodzila poerwsze dziecko a teraz ma ich 3! Wszystko kwestia nastawienia :-)
Ale fajnie ze mozemy sie wspierac