Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Megan- tak bardzo mi przykro, nie wiem co napisać, jak ukoić Twój ból, trzymaj sie .... :-bylam w szpitalu mialam niewydolnosc lozyska ktore sie odkleilo!dzidzia nie zyje od ok 3 tyg!dostalam tabletki do dopochwowe na poronienie!ze wzgledu na dziewczynki wypuscili mnie do domu
witamy na nowym wątku, jak po urlopie, ???:-):-):-)Hej. Ja dopiero dzisiaj was przeczytalam i oczywiscie przylaczam sie.....to na tyle bo czasu malo.....
Megan bardzo mi przykro....:-(
no nie wiem, jedna mamuśka się juz zalogowała, tylko czemu nie klika???Witam sie i ja.Ja sie tez budzilam w nocy ale z powodu pelni.Jakas taka nie teges jestem...Ech ide jakis obiad upichcici chate ogarnac.
Dziewczynki co tu tak pusto? co jest z wami??? Mikimauro lenisz sie kobieto i gdzie te twoje kolezanki?

mamuśka klikaj z nami;-);-):-):-)
co prawda nie jest to poranek... ale miałam kilka obowiązków

ale wy macie dobrze mamuśki... a juz myślałam;-);-);-)Mikimauro ja wciaz urlopuje ....do 6 sierpnia![]()
Mikimauro ja wciaz urlopuje ....do 6 sierpnia![]()
Tak trzymac.Dzielna kobitka.straszna tu cisza...
ja wlasnie wrocilam z cresent i kupilam sobie spodnie rurki!moje pierwsze rurki w zyciu!skoro nie bedzie mi teraz rosl brzuszek to mozna z siebie zrobic laseczke.rozmawialismy dzisiaj z Ksieciem i...nie staramy sie przez kolejny minimum rok o dzidzie!tak bedzie lepiej dla mnie i dla naszych dziewczynek a za rok moze wroce do pracy?moze zmieni sie sytuacja gospodarcza irl??zobaczymy!

Witam sie i ja. Z nie bardzo sloneczniej PL![]()
bo narazie wszyscy z glowa w chmurach ;-)