Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam sie ja w troche lepszym nastroju!
teraz mamy akcje odchudzanie w domu hehe!
trzeba jakos do slubu wygladac!i znowu sie wszystko przesunelo w czasie i nie wiadomo kiedy sprawy zalatwimy,bo w poniedzialek ide do szpitala wiec nic z tego,a sroda tez zajeta a to sa dwa dni kiedy Ksiaze moglby ze mna jechac!no nic...ON mi juz nie ucieknie heheh
dzisiaj chyba naprawde wezme sie za porzadki ale tak od A-Z wlacznie z przebraniem ciuszkow!bo wszytskie leza na polkach z Suzi a sie okazuje ze wiele jest na 9-12 12-18 miesiecy a przeciez moja niunia nosi juz 2-3 latka chociaz czesc jeszcze na 18-23!
Gastone moze Ty bedziesz wiedziala gdzie mozna dostac ladne materialy??wiem ze na deptaku jest ten sklep z materialami(limerick)ale ja potrzebuje materialy z motywem dzieciecym a tam w sumie nic nie znalazlam.na allegro tez nic nie ma ...szukalam po sklepach internetowych ale tam wlasciwie tylko po belach sprzedaja.
pozniej cykne zdjecie baldachimku ktory zrobilam dla Caroline do lozeczka

Zastanawialam sie gdzie mozna takie materialy kupic.Nie wiem jeszcze czy bede miala czym szyc hiih Wlasnie powiedz mi jaka ty maszyne kuopilas? Gdzie i ile dalas?
Wzoraj do 2 ogladalismy horror Unborn, ale sie balam! 

moze sie uda.Brakuje mi jej bo jednak sie przydaje w domciu maszyna.Moze cudow nie umiem robic, ale podstawowe rzeczy jak podwniniecie spodni cy uszycie firnanek moze byc hi.Jednego nie robie - oprocz mojemu mezowi nikomu nic nie robie , bo nie chce spitolic, nie na tyle sie znam.jestem, jestem, miałam awarie kompa, niestety mój komputer będzie zabrany do naprawy więc jesten na łasce dzieci, czasami zaglądne do WasTez w ciazy nie ogladalam ...
2 ipol godziny pozniej znowu ja a tu cicho..
Mikimauro co z toba sie dzieje, gdzi jestes???
Edit.14.28
No ladnie...zostalam sama jak nic.W takim razie ide spac o!