mala brzuchatka
Fanka BB :)
dzieki za mily odzew
a ja po ciezkiej nocce, tak jak TY Caroline odluczam malego budzenia sie w nocy na jedzenie i staram sie go uciszyc , dac smoczek i lulu...nie moge zarzekac bo po kwileniu ok 5 minutowym usnal i spal ...tylko ze on normalnie mi sie budzil 3 razy w nocy, wiec musze miec naprawde cierpliwosc
ostatnio jedank zauwazylam, ze bardziej sie budzi nie na jedzenie, a na to czy nie jest sam...tak sie wczoraj wsluchiwam w ten jego placz i tak mi sie wydawalo...moze przez te podroze, boi sie troszke, no bo jakby byl naprawde glody to chyba by ostrzej reagowal, a tak go po buzce poglaskam, dam pare buziakow, potrzymam za raczke i kima, no ale my ostatnio spimy z malym, bo kojec ktory przywiezlismy z pl jest za wysoki i nie mialam do niego dostepu w nocy
na ebay'u szukam lozeczka, materacy, zabawek
normalnie cos pieknego, nowe zycie
ostatnio jedank zauwazylam, ze bardziej sie budzi nie na jedzenie, a na to czy nie jest sam...tak sie wczoraj wsluchiwam w ten jego placz i tak mi sie wydawalo...moze przez te podroze, boi sie troszke, no bo jakby byl naprawde glody to chyba by ostrzej reagowal, a tak go po buzce poglaskam, dam pare buziakow, potrzymam za raczke i kima, no ale my ostatnio spimy z malym, bo kojec ktory przywiezlismy z pl jest za wysoki i nie mialam do niego dostepu w nocy
na ebay'u szukam lozeczka, materacy, zabawek