DZIEWCZYNY
propozycja jest taka: będziemy mieć grupę zamkniętą, ja będę ją nadzorować hihi

ale do sedna, w niej będą osoby które chcemy, czyli nasze forum, bez żadnych obcych osób, bo łatwo sprawdzić czy ktoś jest z nas czy nie ( JA BĘDĘ WYSYŁAĆ ZAPROSZENIA DO DANYCH OSÓB I PRZYJMOWAĆ DO GRUPY I SPRAWDZAĆ KTO JEST KIM - jak na nk. będę wysyłać zaproszenia , akceptować bądź odrzucać jeśli będę miała wątpliwości kto jest kim i chce się kogoś podszyć

no i tam będziemy miały zamkniętą galerię, i linki do filmików I TYLKO MY - OSOBY W DANEJ GRUPIE będą mogły je oglądać, komentować, nikt inny, żadnej możliwości obcego wejścia, również będzie tam możliwość rozmów TOP SECRET które będą mogły czytać tylko osoby zaproszone do tej grupy, czyli na kafe ogólnym możemy gadać o czym będziemy chciały ale jakieś poważniejsze tematy o których nie chcemy pisać na ogólnym, nasze problemy itp. będziemy mogły pisać na tym zamkniętym.
świetna sprawa sprawdza się idealnie na forum marcówek na babyboom, są tam tylko osoby wybrane, różne tematy poruszane, problemy swoje, osobiste itp.
więc JESTEŚCIE ZA?????
ja bardzo, tym bardziej że na naszej klasie jest ograniczona ilość zdjęć a tu można do woli, i nikt oprócz nas nie będzie mógł ich oglądać, komentować nic.