Dziękuję wszystkim mamusiom, które podały swoje maile. Mam nadzieję, że otrzymałyście wiadomość. Pierwszy załącznik w wiadomości jest prawidłowy (pozostałe nie), nie wiem jak Was, ale mi to maleństwo strasznie zapadło w myśli. Zawsze byłam bardzo emaptyczna (Emilka ma to po mnie) i cieszę się, że chociaż troszeczkę możemy tej małej kruszynce pomóc. Dziękuję Wam dziewczyny.
Qassandra czekam również z niecierpliwością na wiadomośc dotycząca orzechów do prania - sama sie nad nimi zastanawiałam.
Jeżeli chodzi o spanie to u nas jest ok. W ciągu dnia śpi Filipo różnie - przy niani nawet do 4h w ciągu dnia, natomiast kiedy jest mama i tata w domu to tylko godzinkę

. Nocki ładnie przesypia, nawet jeżeli sie przebudzi to leży spokojnie w łóżeczku, czasami włączam mu pozytywkę i mały zasypia. Mamy coś takiego
Pozytywka Lampka Akwarium Babelki FISHER PRICE (1344428201) - Aukcje internetowe Allegro troszeczkę inną wersję (ruszająca rybka, krab i roślinki) takie małe "akwarium" Filipa - super sprawa - to pozytywka spadkowa po starszej siostrze

.
Olena grunt, że z dzidzi a wszytsko ok. Czyli musisz uzbroić się w cierpliwość

Michalka, a jak Ty się czujesz?