wazka
Fanka BB :)
Mamo maluszka ja robie kasze manne na normalnym mleku tylko troszke rozcienczonym i mala to wcina ale to nie jest tak codzien ale kiedy mnie ochota na kaszke najdzie..i robie z normalnej nie jakies fix czy cos..
na pol litra mleka wychodzi 3 lyzki kaszy. pol plynna, ja i tak jakos sype na oko i czasem za gesta wyjdzie
hehe
ja robie z kakao...
wiecie dzis rozmawialam z kumpela, ona jest spod krakowa..dala swojego malca do prywatnego przedszkola i co najleposze tam sa kamery dzieki czemu siedzi w domu i oglada co maly robi hehe niezly bajer
500 cos zl na miesiac ale nie wiem ile godzin w nim jest w miesiacu...
dziewczyny jedni mowia ze jak dziecko sie w dzien nie wysypia to i w nocy spac nie bedzie..
moja ma 3 drzemki w dzien po godzinie , czasem krocej czasem dluzej..od Szymka zalezy wrrr hhe
lece na miasto na zakupki bo ciuchow brak, trzeba sie odstresowac
na pol litra mleka wychodzi 3 lyzki kaszy. pol plynna, ja i tak jakos sype na oko i czasem za gesta wyjdzie
ja robie z kakao...
wiecie dzis rozmawialam z kumpela, ona jest spod krakowa..dala swojego malca do prywatnego przedszkola i co najleposze tam sa kamery dzieki czemu siedzi w domu i oglada co maly robi hehe niezly bajer
dziewczyny jedni mowia ze jak dziecko sie w dzien nie wysypia to i w nocy spac nie bedzie..
moja ma 3 drzemki w dzien po godzinie , czasem krocej czasem dluzej..od Szymka zalezy wrrr hhe
lece na miasto na zakupki bo ciuchow brak, trzeba sie odstresowac
Ostatnia edycja: