wazka
Fanka BB :)
Mnsmile u nas otworzyli nowy market Simpl czy coś takiego i tam jest , przypadkiem dojrzałam bo szukając w innych sklepach znaleźć nie mogłam wiec myślałam ze lipka ze u nas nie ma a jednak jest i to ten sam jupiii..ale się dziś obżarłam
nawet Amela wcinała równo(spokojnie dla niej nie doprawione choć ten sam sos jadła z mięskiem mielonym własnoręcznie ze tak napisze mielonym
)
juz zupy ze smietana wcina i z wywarem od początku...nie dodawalam oliwy z oliwek itp. bo mi sie teraz przypomnialo ze o tym pisałyście wcześniej..
Tina no to zdrówka zyczee, by szybko przeszlo!!!
Michalka mowisz ze wreszcie mi mala da popalic hehe dzis spala znow od 20;30 do 7.15 ... Szymek rano przyszedl z dziadkiem i nadawali na calego wrrrrr nie dadza sie wyspac ehh
Amela tez klęczy..jak coś ma przed sobą to sie podciąga do Kleczku..
co do siedzenia to jak piszecie, wszystko w swoim czasie..
Michalka mala wstaje bo ma sile..jakby nie miala to by nie wstawala...
Badka a Bartus to sam zasypia? i do tej 24 to jakis marudny jest ze chce spac a nie moze zasnac? bo wlasnie czasem cos w dziecko wstepuje ze niby spac chce ale cos nie pasi ciagle...powinno minąć
a jak nie to nie wiem jak sie postepuje z dziecmi ktore same zasypiaja w lozeczku..ja usypiam mala w lezaczku wiec male mam w tym doswiadczenie

nawet Amela wcinała równo(spokojnie dla niej nie doprawione choć ten sam sos jadła z mięskiem mielonym własnoręcznie ze tak napisze mielonym
juz zupy ze smietana wcina i z wywarem od początku...nie dodawalam oliwy z oliwek itp. bo mi sie teraz przypomnialo ze o tym pisałyście wcześniej..
Tina no to zdrówka zyczee, by szybko przeszlo!!!
Michalka mowisz ze wreszcie mi mala da popalic hehe dzis spala znow od 20;30 do 7.15 ... Szymek rano przyszedl z dziadkiem i nadawali na calego wrrrrr nie dadza sie wyspac ehh
Amela tez klęczy..jak coś ma przed sobą to sie podciąga do Kleczku..
co do siedzenia to jak piszecie, wszystko w swoim czasie..
Michalka mala wstaje bo ma sile..jakby nie miala to by nie wstawala...
Badka a Bartus to sam zasypia? i do tej 24 to jakis marudny jest ze chce spac a nie moze zasnac? bo wlasnie czasem cos w dziecko wstepuje ze niby spac chce ale cos nie pasi ciagle...powinno minąć