reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

spoko laski widze ze my wszystkie skazane na tesciów jedna ma dobra tesciowa a druga ma dobrego tescia tak to juz jest, ja mam chłopa naurlopie i teraz nie moge dosac sie na laptopa masakra bede miała zaległości ale i tak bede sie staracdo was zaglądać chociaż na chwilke , masakra właśnie stoi nademną i czeka az mu laptopa oddam bo chce jechać z nim do kolegi instalować coś tam szok bede póżniej jak juz poinstaluje

Lidka głowa do góry z chłopem to czasem trza sie pokłucić :)przejdzie mu ............

reklama
witam was kobietki!!
u nas jak zawsz cisza?:-(
napiszcie jak tam po dniu kobiet,czy mężowie sie spisali i czy jakis kwiatuszek albo czekoladkę dali;-)?
ja po wczorajszej kłutni z M oczywiscie dostałam i tulipanka i czekoladke:-)
ale szczerze powiem że dalej mnie denerwóje:baffled:
nie wiem czy to ja mam takie wredne dni czy co:-p(mam dostac@)może dla tego nie potrafie sie z nim dogadac!:no:

pozdrawiam buziaczki!!!;-)

Hej znwu dopadłam laptopa:-):-):-)

Lidka moze faktycznie hormony ci daja popalić ,ja zawsze przed@ miałam stresy, a nasz watek to taki spokojny:cool2::cool2::cool2:luzacki:-D:-D:-D:-D

No mąż rano zawiózł syna do przedszkola i jak wrócił to obudziłnie tulipankiem:-):-):-)miłe zaskoczenie w porównaniu ze u mojego chłopa kwiaty to rzadkosc, a od tescia dostałam czekoladke:-D:-D:-D:-D

mam nadzieje że po @ bede miała lepsze dni:rofl2:bo jak narazie to szok:szok:
a no to i ja sie jeszcze pochwale że tulipanka dostałam od synka i od tescia:happy:

Hej.A mój M nie złożył mi życzeń i nic od niego nie dostałam:wściekła/y: nie zeby nie pamietał tylko stwierdził że to swięto to jest przereklamowane:sorry2:
Ja tez czekam na @ lada dzień powinna sie zjawić i jak zawsze przed miałam zły nastrój byłam kłótliwa chodziłam jak bomba z wyciągniętym zapalnikiem tak w tym miesiącu jestem nadzwyczaj spokojna:szok: tylko taka nie do życia jestem:baffled: i jeszcze mnie (*)(*) bolą masakra:wściekła/y:
A gdzie reszta rzeszowianek:confused::confused: nic nie piszą pewnie nie wpadły jeszcze w nałóg:-D:-D wiem co piszę bo rok już udzielam się na innym forum i nie ma dnia żebym tam nie zaglądała.

anekm-masz racje to forum wciaga(tylko szkoda że u nas tak mało dziewczyn aktywnych):-(
ja też sie udzielam na innych, i nie ma dnia żebym nie znalazla chwilki by poklikac:tak:
a to CI tem twój M:cool:!!!!!!!
to ja CI życze wszystkiego naj naj:-D

Witam!
To ja życzę wszystkiego najlepszego szczególnie tym,które nie dostały bukietów róż itd. .......
Mój mi tylko życzenia złożył,standard.Mimo,że zawsze liczę (cicha nadzieja)na coś więcej.
aleeeeeeee jeśli moi synowie podrosną,to będę próbowała nauczyć ich robienia niespodzianek m.in na takie okazje,nie tylko dla mnie lecz i dla ich przyszłych żon
kurczę,strasznie wybyłam w przyszłość!

muszę się nauczyć wstawiać zdjęciA.
pozdrawiam

Dzięki za życzenia,dziś dostałam je tylko od kobiet:szok: bo z samego rana tez od koleżanki:shocked2:
Niespodzianki są fajne ja je bardzo lubię ale M słabo się stara:wściekła/y:bo dawno nic takiego nie miało miejsca,przełamalo by rutynę jaka wkradła nam się do małżeństwa:baffled: Po prawie 12 latach małżeństwa jest okropnie:no:
Mi zdjęcia wstawia syn ja nawet za to się nie zabieram:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale gdybym musiała...

Witam!Mój przed ślubem to się jeszcze starał ale teraz to uważa,że już nie musi,a przecież tak niewiele trzeba,żeby komuś sprawić radość.My mamy krótki staż małżeński ale jesteśmy ze sobą od 5 lat
pozdrawiam

reklama
Witajcie :-)
Przyłączę się do Rzeszowianek jeśli pozwolicie. Teraz mieszkam w Łańcucie ale za parę miesięcy przeprowadzamy się tymczasowo do Tajęciny.
Fajnie że tutaj się tak ożywiło :tak:
Co do kwiatuszków wczoraj to mój M się spisał i dostałam od niego kwiatuszka w doniczce, ale byłam zaskoczona jak wyją jeszcze jednego takiego maleńkiego kwiatuszka i podarował go naszej córeczce, bo przecież też kobietka :-p

Do góry