reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Cześć dziewczyny!!!A ja znów muszę dentyście się kłaniać,gęba co rusz mnie boli,teraz zrobił mi się ropniak i wyglądam jak bym w dziób dostała........od mężą!!!ha ha ha
Zrobiłam prześwietlenie i coś trzeba z tym zrobić,jak nie urok to sr....
W dodatku jestem w połowie brania azali i już na starcie zaczęły się plamienia
starczy mijego przynudzania,POZDRAWIAM !!!!!

ooo.....kochana współczuje dentysta!!!!!!!!
zawsze sie cos przyplacze,chyba jestesmy do wymiany ha ha!!!!
a co to takiego ta azalia?
buziaczki i żeby ząbki nie bolały.

reklama
Hej laski;-) Ale dzisiaj tutaj gwar:szok: aż nie wiem co komu odpisać.
LIDKA a oco konkretnie poszło z M ? Ja po awanturze nie odzywam sie pól dnia a czasami tylko jeden i jest juz dobrze.
IWCIK współczuję tej opryszczki , odkąd brałam leki na tego wirusa opryszczkę mam baaaardzo zadko i to taką malutką.Raz w ciąży mi się tylko zdazyła.
AGNIECHAK ojjj ropień na zębie to nic fajnego ja miałam w ciąży z synkiem nie brałam antybiotyku i mały urodził się z zakażeniem.Na początku zażywania tabletek antykoncepcyjnych dla karmiących plamienia są normalne.Ja niestety nie mogę brać żadnych tabsów anty..buuu.

Hej laski;-) Ale dzisiaj tutaj gwar:szok: aż nie wiem co komu odpisać.
LIDKA a oco konkretnie poszło z M ? Ja po awanturze nie odzywam sie pól dnia a czasami tylko jeden i jest juz dobrze.
IWCIK współczuję tej opryszczki , odkąd brałam leki na tego wirusa opryszczkę mam baaaardzo zadko i to taką malutką.Raz w ciąży mi się tylko zdazyła.
AGNIECHAK ojjj ropień na zębie to nic fajnego ja miałam w ciąży z synkiem nie brałam antybiotyku i mały urodził się z zakażeniem.Na początku zażywania tabletek antykoncepcyjnych dla karmiących plamienia są normalne.Ja niestety nie mogę brać żadnych tabsów anty..buuu.

o co poszło.......?o wiele spraw,czasem tak jest ze od słowa do słowa i sie powie cos czego sie nie chcialo!
kłutnia zaczeła sie od tego ze znajomi zaprosili nas do siebie w sobote,a mój M nic mi o tym nie powiedział zadecydował za nas obojga ze nie przyjedziemy.strasznie mnie to zdenerwowało po 1 że mi ani slowa nie powiedzial a po 2 że on to najchetniej by nigdzie nie wychodził.a ja taka nie jestem..................!ja chetnie bym sie spotkala ze znajomymi-a nie caly czas w domu z dzieciakami!
mam nadzieje że wy mnie rozumiecie i ze wiecie o co mi chodzi!

LIDKA ja Cie rozumie tez nie lubie jak M decyduje bezemnie. U nas znowu na odwrót M zaprosi znajomych do nas na konkretny wieczór i mi nic otym nie powie na godzinę przed informuje mnie że zaraz przyjdą tacy i tacy:wściekła/y: masakra,i nie chodzi o to że ja nie lubię nikogo zapraszać,lubie takie spotkania tylko muszę się przygotować,upiec ciasto posprzątac itp. Burdel w domu w lodówce pusto a on mi z tekstem że znajomi przychodzą za godzinę:wściekła/y::wściekła/y:n Ach ci mężczyżni wszyscy tacy sami:crazy::crazy::crazy:

LIDKA ja Cie rozumie tez nie lubie jak M decyduje bezemnie. U nas znowu na odwrót M zaprosi znajomych do nas na konkretny wieczór i mi nic otym nie powie na godzinę przed informuje mnie że zaraz przyjdą tacy i tacy:wściekła/y: masakra,i nie chodzi o to że ja nie lubię nikogo zapraszać,lubie takie spotkania tylko muszę się przygotować,upiec ciasto posprzątac itp. Burdel w domu w lodówce pusto a on mi z tekstem że znajomi przychodzą za godzinę:wściekła/y::wściekła/y:n Ach ci mężczyżni wszyscy tacy sami:crazy::crazy::crazy:

zgadzam sie!!!!!!
oni nas wogóle nie rozumieją!
nie pomysli o mnie tylko o sobie!a taki wypad gdzie kolwiek jest wskazany od czasu do czasu a nie tylko,dom,dzieci,sprzatanie,gotowanie,pranie itd.

Mój jest lepszy:szok: sam sobie wychodzi wieczorami a ja jak chcę wyjść do koleżanki to muszę dziecko brać ze sobą:no::no:

Mój ostatnio zaprosił znajomych z dwójką małych dzieci a moja akurat była bardzo chora miała zapalenie oskrzeli i tylko spała cały dzien.A on mnie informuje że przychodzą:szok: Mówię czyś ty zgłupiał przeciez mała jest chora a on mówi że sobie zapomniał:szok::szok::wściekła/y:no i kazałam mu odwoływać nie ch mu głupio będzie.

Mój ostatnio zaprosił znajomych z dwójką małych dzieci a moja akurat była bardzo chora miała zapalenie oskrzeli i tylko spała cały dzien.A on mnie informuje że przychodzą:szok: Mówię czyś ty zgłupiał przeciez mała jest chora a on mówi że sobie zapomniał:szok::szok::wściekła/y:no i kazałam mu odwoływać nie ch mu głupio będzie.

miałas swietą racje!!!:tak:
tak samo bym zrobila jak ty.
ja nie wiem-faceci czasami wogule nie myslą:no::szok:

i jak to sie skączyło:confused:
przyszli ci znajomi czy nie?

reklama
Lidka-my to rówieśniczki,do wymiany?????????oj nie tak szybko,mówią o nas słaba płeć ale przecież my jesteśmy twarde!
do do wyjść też zawsze jakieś ale,ostatnio kupiłam dla małego mleko i już nie jestem tak bardzo ograniczona z jednej strony,z drugiej zaś doopa,bo nie mam tu koleżanek prócz WAS tu na forum

ANEK M boję się trochę tych anty,bo wcześniej brałam depo-proverę i strasznie po niej przytyłam i nie wiem co będzie po azali.Ja ostatnio zaczęłam na maksa zostawiać dzieciaki z moim,bo podobno to nic takiego zajmować się nimi,przecież my matki nieraz na łep padamy ze zmęczenia,a faceci myślą,że całe dnie do góry brzuchami leżymy.Powiedział nawet,że nie zdawał sobie sprawy,iż to może być tak czasochłonne!

Do góry