reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

witajcie nowe mamuski!!!:-)

agniechak-faceci tak maja,mysla ze jak juz sa po slubie to po co sie starac!!
ja jestem po slubie 6 lat ale nie mogę nażekac jesli chodzi o wszystkie sw.takie jak(walentynki,urodziny,rocznica slubu,dzien kobiet itd....)bo zawsze dostaje cos od niego.
ale chciałabym żeby byl wiekszym romantykiem i od czasu do czasu tak spątanicznie przynius kwiatka,zaprosil na kolację!!;-)
kurcze ale sie rozmażyłam.:confused:

monik76-ooooo jak słodko!!!wspaniale twoj M postapił.:happy2:
oczywiscie że jej też sie kwiatuszek należy!!

co tam dziewczynki słychac dzis u was?
ja dalej mam ciche dni z moim M.....(ciekawa jestem kiedy sie skaczą):-(

reklama
Czesc laski

Wkońcu i ja sie dobiłam do was bo z moim mezem teraz masakra cały czas siedzi przed laptopem i nie mam kiedy wejsc i poklikać:-:)-:)-(

Fajnie ze wkońcu sie rozpisałyscie moze bedziemy mieli teraz wiecej do czytania :-):-):-)

Wita nowa mamusie i zapraszam do klikania choc chyba juz widziałam cie tez na innym wątku kojarze twój awatarek:-):-)

Ja dzisiaj miałam dzien zakrecony bo przyjechała moja mama z pomoca w porzadkach przedswiatecznymi , zbrała sie za okna a ja wziełam sie za firanki no i mebelki :-D:-D:-Dfajnie to zabrzmiało :-D:-D:-D

Teraz wkoncu moge spokojnie poklikac bo akurat mój mąż z mamuska popijają drinki i nikt nie woła ze chce laptopa :-D:-D:-D

Laski powiedzcie mi , biore witaminy i dodatkowo magnez a dzisiaj wyszła mi opryszczka masakra jak boli , dla mnie to nie logiczne bo na tyle witamin nie powinno mi wyjsc i pewnie dzieciątko teraz tez juz zarazi sie wirusem i bedzie w swoim zyciu miało problem z opryszczką tak jak ja bo ja mam bardzo często :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to prawda czy jakies mity??????:confused::confused::confused:

Co wy o tym myslicie???????/:confused::confused::confused::confused:

IWCIK odpisałam Ci na wątku o mamach ale powtórzę.W ciąży na skutek zmian hormonalnych organizm jest osłabiony i dlatego wychodzi opryszczka.Nie jest zagrożeniem dla płodu.Ja miałam w 8 tyg strasznie siębałam ale gin mnie uspokoiła.Córeczka ma 3 latka i nie miała jeszcze opryszczki.

dzięki anek normalnie mnie troche usokoiłaś :tak::tak::tak:myslałam ze dzidza bedzie tez narazona, to nic ze cholernie boli , jakos zniose :-D:-D:-Dsmaruje zoviraksem i mysle jeszcze jutro pojechac do apteki i kupic plasterki coompid prawdopodobnie sa tez dobre :-):-):-)

Ja zjadłam wlasnie wspólną kolacje z mamuska i dzieckiem a mąż sie nie załapal bo lata bóg wie gdzie :-D:-D:-D

Wiam z rana

ja wsatałam troche pochorowana, masakra boli mnie głowa , drapie w gardle no i wyszła mi druga opryszczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:masakra ani co zjeść normalnie bo boli, musze wybrac sie do lekarza rodzinnego tylko jak to sie tak pokazac miedzy ludzi z opuchnietymi ustami chyba szalik sobie zawiąże:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Korzystam bo maż pojechał do miasta , a mamuska od rana szaleje z oknami bo zostały jeszcze trzy:-D:-D:-Dja dzisiaj nie mam ochoty na nic , bede wpadac tu do was i podczytywać .

Zycze wasm laski miłego dzionka:-):-):-)

Dzieńdoberek :-)

Iwcik dobrze kojarzysz awatarek :tak: A opryszczka i u mnie od wczoraj na wardze :wściekła/y: Jak ja nie lubię tego paskudztwa :no: W poprzedniej ciąży też miałam opryszczkę i nie zaszkodziło to dziecku. Ale spróbuj sobie posmarować to zwykłą pastą do zębów, świetnie wysusza i przynosi ulgę. Szybciej się nawet leczy, bo na mnie już żadne maści nie działają a pasta daje dobre efekty. Tylko wiadomo trzeba wysmarować się tym jak na bal przebierańcó ;-):-D
Lidka r współczuję tych cichych dni z M

Strasznie zimno dzisiaj się zrobiło. Gdzie ta wiosna się schowała!!! :wściekła/y:
Moja mama przyniosła mi dzisiaj pierogi z borówkami i normalnie poczułam lato w ustach:-D Już nie mogę się doczekać tych ciepłych dni.

czesc kobietki!!!:-)

iwicik28-no to nie za fajnie masz z tymi opryszczkami.:-(
ja nie mam pojecia co to znaczy miec opryszczke bo jej nigdy nie miałam.
a mało tego jeszcze cie jakies chorubsko dopadło-poprostu szok!!!:szok:
ja na gardlo polecam tabletki do ssania homogenna(mozna je brac w czasie ciaży)i jeszcze oprucz tego ja zawsze płukalam gardlo woda ciepła z solą(jest to ochydne)ale pomaga.ja jak w ciąży bylam to tak sie leczylam i naszcescie obeszło sie bez antybiotyku!:happy2:;-)
kochana dużo zdrówka ci życzę!!!!!:tak::blink:

monik75-kochana no wiesz co...............ale mi smaka narobiłas z tymi pieroszkami!!!!!!!!!!!!!;-):-pmmmmmmmmmm mniam mniam:happy2:

a u nas dalej cisza:-(normalnie milczenie owiec...........ciekawa jestem jak długo to jeszcze potrwa:baffled::wściekła/y:
jak by tego było mało to alan dał mi w nocy popalic:baffled:i jeszcze mój starszy synek obudzil mnie w nocy bo mu sie cos przysnilo:zawstydzona/y:musiałam wstac i go odprowadzic do pokoju-poprostu jakas masakra:szok::szok::szok::no:kedy ja sie wyspie!!!!!!!!!!!!!!

obiad zrobiony,blizniaki spia,moż pojechał po krystianka do przedszkola a ja sie relaxsuje przy kąpie:-D;-)
buziaki-pozdrawiam

Hej kochane

Monik ale masz sie dobrze pierozki z borówkami :-p:-p:-pjak j dawno takich nie jadłam , ostatnio jakie pamietam to było w dziecinstwie jak jeszcze z rodzicami na rowerach jechało sie do lasu najpierw je pozbierac :-D:-D:-D

Lidka faktycznie oboje jestescie uparci ja bym nie potrafiła sie dwa dni nie odzywac , a nie mówiąc tydzień , zreszta mój mąż tez jest taki ze góra dwa dni a pózniej to juz sie tuli i mówi: no nie gniewaj sie juz:-D:-D:-D:-D

No i dzieci tez dzisiaj w nocy dały ci popalic , wiem jak to jest jak dziecko co chwlke sie budzi i płacze bo maks tak czasem ma ze placze bez powodu :baffled::baffled:a raczej sie drze ze wszystkich narówne nogi postawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No a na temat opryszki to juz masakra bo ja mam dzisiaj dwie i cholernie bola mnie usta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a z pasta do zębów to jeszcze nie próbowałam musze sie wysmarowac na bal przebieranców :-D:-D:-Ddzisiaj na noc najwyzej mój chop bedzie dzisiaj z czarownica spał:-D:-D:-D

Hej kochane

Lidka faktycznie oboje jestescie uparci ja bym nie potrafiła sie dwa dni nie odzywac , a nie mówiąc tydzień , zreszta mój mąż tez jest taki ze góra dwa dni a pózniej to juz sie tuli i mówi: no nie gniewaj sie juz:-D:-D:-D:-D

No i dzieci tez dzisiaj w nocy dały ci popalic , wiem jak to jest jak dziecko co chwlke sie budzi i płacze bo maks tak czasem ma ze placze bez powodu :baffled::baffled:a raczej sie drze ze wszystkich narówne nogi postawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ojjjj.....jestesmy uparci!!!!!!!!!!:tak:
ale jak sie nie pogodzimy do 11 marca to pewnie bede musiała pierwsza reke do zgody wyciągnąc bo piotrek ma urodziny.:baffled::sorry2:
i nie fajnie by bylo jak bym sie do niego nie odzywal.:cool:

reklama
Cześć dziewczyny!!!A ja znów muszę dentyście się kłaniać,gęba co rusz mnie boli,teraz zrobił mi się ropniak i wyglądam jak bym w dziób dostała........od mężą!!!ha ha ha
Zrobiłam prześwietlenie i coś trzeba z tym zrobić,jak nie urok to sr....
W dodatku jestem w połowie brania azali i już na starcie zaczęły się plamienia
starczy mijego przynudzania,POZDRAWIAM !!!!!

Do góry