reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

no własniemusze sie go wczesniej zapytac bo jakby miał cos przeciwko to pójde znimi na usg prywatnie do medikoru koło PKS tam bardzo fajna babka robi i napewno nie bedzie miała nic przeciwko , zreszta prywatnie to nawet nic nie powie bo wkoncu płace za to hehehe:-D:-D:-D:-D

A ty Lidka do kogo chodziłaś ???????

reklama
matko jakie tu puuuuuuuuuuuuustki!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
kobietki co sie z wam dzieje.:confused:

anekm-gdzie ty sie podziewasz?wiosnę poczółas i znikłas.;-)
wracaj do nas.

iwicik-ja chodze do dr.botiuka jest on ordynatorem własnie na rycerskiej.
super lekarz!!:tak:

a mnie dzisiaj moje dzieciaki do szału doprowadzaja.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:blizniaki nie chca spac,krystian mi za uszami gledzi,z nosa mi sie leje,głowa boli-jednym słowem masakra!!!i jak by tego było mało jest taka ładna pogoda a ja musze z dzieciakami w domu siedziec.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak mój M wruci z pracy to zmykam na sklepy musze sobie cos kupic to mi sie humorek poprawi!!!;-)

buziaki:-)

aha a gdzie on przyjmuje, bo sie nie spotkłam ztaki nazwiskim szczerze mówiąc........hmmmmmm

A ja dzisiaj byłam na bazarku z kumpela no i troche kasy straciłm ale butów nie kupiłam a na tym najbardziej mi zalezało no ale cóz moze w rzeszowi na dołowej co kupie ..heeeeeeeeee

No i jak dwie baby wybrały sie na zakupy takl zachaczyłysmy o pizzerie i desery lodowe......heeeee ale nam kobeta w cąży mozna hi......

wróciłysmy dopiero popołudniu no i tylko wpadłam do domu i wsumie musialam jechac po dzieci do szkoły , po powrocie szybka zupka pomidorowa bo troche głodna juz byłam, obejrałam majke no i teraz dopiero właczyłam laptopa i jestem na BB :)

aha a gdzie on przyjmuje, bo sie nie spotkłam ztaki nazwiskim szczerze mówiąc........hmmmmmm

A ja dzisiaj byłam na bazarku z kumpela no i troche kasy straciłm ale butów nie kupiłam a na tym najbardziej mi zalezało no ale cóz moze w rzeszowi na dołowej co kupie ..heeeeeeeeee

No i jak dwie baby wybrały sie na zakupy takl zachaczyłysmy o pizzerie i desery lodowe......heeeee ale nam kobeta w cąży mozna hi......

wróciłysmy dopiero popołudniu no i tylko wpadłam do domu i wsumie musialam jechac po dzieci do szkoły , po powrocie szybka zupka pomidorowa bo troche głodna juz byłam, obejrałam majke no i teraz dopiero właczyłam laptopa i jestem na BB :)

kochana udusze ci za ta pizze i lody!!!:tak:;-)
ja na diecie,katuje sie a ty mi na wieczur smaka robisz.:blink:
no ale kobiecie w ciąży sie wszystko wybacza.;-)
a botiuk przyjmuje na przeciwko europy 2(nie wiem co to za ulica).

nie ma to jak buty z dołowej:tak:;-)-ja chyba w niedziele zrobie wypad na zakupki na dołowa:-)

Hej laski;-);-)
Jestem jestem ale ostatnio jakoś czasu brak,cieplutko sie zrobiło to muszę podwórko i ogródek doprowadzić do normalnego stanu po zimie.Dzisiaj rano pranie sprzątanie potem pjechałam złożyćpapiery na szkolenie.Po południu szwagierka przywiozła dzieci i dzień z głowy:eek:
IWCIK pizza,lody mmmm.. niestety pomarzyć mogę bo to moje odchudzanie jakoś marnie idzie:no: schudłam tylko 2 kg,suwaczek zmienię jak schudnę więcej:sorry:

No ja chyba tez sie wybiore tylko ze sama bo z chłopem to tylko oblece i nic ie zobacze bo bedzie mnie gonił no chodz idziemy juz bo on to jak dziecko nie lubi takich zakupów wiec samej bedzie mi lepiej :-D:-D:-D

Lidka to moze gdzies sie spotkamy i nawet nie bedzimy wiedziec :-D:-D:-Dbo tam to ciezko kogos znalezc w tłumie :tak::tak:

matko droga co wy sietak wszystkie odchudzacie bo ja tu zaraz w kompleksy popadne :-D:-D:-Dbo bede najwiecej wazyła:-D:-D

anek u mnie tez trzeba całe podwórko uporzadzic juz troche nawet zaczełm ale jakos weny brak , chocaz dzisiaj posadziłam juz dwa kwiatuszki:-):-):-) i wcoraj maz wyciagnał mi moja ławeczke ze stolikiem przed dom wkoncu na tym pieknym słoneczku trzeba sie troche powygrzewac a stac nie zamierzam wiec kazałam poznosic juz i umyłam bo po zimie troche to było skurzone:tak::tak::tak:

anek m-witamy zaganiana mamuske!!!!:-)
pociesze Cie ze mi tez marnie to odchudzanie wychodzi.katuje sie cwicze,nie jem slodyczy a nie widze zadnych rezultatow.:wściekła/y::wściekła/y:nie mam pojecia ile waże bo nie mam wagi.ha ha!!!;-)

iwicik-oczywiscie ze na zakupy to tylko bez M.:blink:
wszyscy faceci sa tacy sami,gledza,marudza i tylko do domu ciagną nic nie dadza poglądac.:no:
wiec wole sama na spokojnie pochodzic i poogladac.
a zreszta po co ma wiedziec ile kasy wydałam:-D:-D:-D;-)

cześć babeczki!
Znacie może jakiegoś rehabilitanta,który przyjmuje po godzinach.My mamy dopiero wizytę na połowe maja,a musimy coś ćwiczyć z małym.
my cały dzień dziś na dworze,trzeba ogarnąć dookoła domu,bo chrzciny nie długo
pozdrawiam

Wlasnie lidka to jest to po co ma wiedziec ile kasy wydalam jeszcze serducho go rozboli....heeeeeeeeeee

Aga ja nie znam nie mam pojecia wiec przykro mi nie pomog ale spróbuj co na internecie poszukac kogos z rzeszowa moze znajdziesz cos?????

A co sie Kubusiowi dzieje ze juz musisz zaczać cwiczyć???????????????

reklama
ja znalazłam na necie pana Dariusza Draguła z poradni rehabilitacyjnej na ul.Hoffmanowej, sa same bardzo dobre opinie o nim ze jest dobrym specjalista dla malutkich dzieci jak i doroslych , tylk nie pisze nic o tym cz przyjmuje prywatnie ale zawsze mozesz zadzwonic tam i zapytac albo podjechac poprostu i porozmawiać z nim , bardzo miły człowiek który odpowiada na wszystkie pytania i to w jezyku który zrozumieprosty człowiek a nie jak inni ,facet z powołania , u rocznego dziecka wykryl chorobe której wczesniej inny nie dojrzał a brał za to gruba kase , to sa opinie ludzi , o dr DD o nim , nie ma ani jedngo złego:) wiec chyba faktycznie dobry jest

Do góry