Witam.Coś pustawo tu ostatnio
mam nadzieję że LIDKA niejest z chłopcami w szpitalu
U nas cieplutko tylko pochmurnie.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesują mnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.
Od wczoraj jestem w smutnym nastroju
dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo

zostawiła męża i syna

cierpiała na depresję

mam nadzieję że LIDKA niejest z chłopcami w szpitalu
U nas cieplutko tylko pochmurnie.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesują mnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.Od wczoraj jestem w smutnym nastroju
dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo

zostawiła męża i syna

cierpiała na depresję

A torta zrobiłąś superowego, ja w życiu jeszcze torta nie piekłam
Inne placki mi się czasem zdarzają ale torta nie robiłam.
Te chłopy to już tak mają.
Maja jak się obudziła tak już koniec. Teraz padła ale nie dam jej dłużej pospać niż dwie godzinki żeby normalnie już nockę przespała. Rano zobaczyłam że jej dolna czwóreczka już prawie się wykluła 

a szkoda gadac ja to juz sie nadaje cała do wymiany!!!:-(