reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Witam.Coś pustawo tu ostatnio:szok: mam nadzieję że LIDKA niejest z chłopcami w szpitalu:no: U nas cieplutko tylko pochmurnie.A ja dalej szukam pracy i czekam na tel od pewnego pracodawcy zobaczymy mooooże coś z tego wyjdzie a jeżeli nie to zapisuję się na szkolenie z PUP.Rusza już w kwietniu interesują mnie dwa ale niestety jeden muszę wybrać no i niemogę się zdecydować.Pierwszy bukieciarz-florysta jest kilka miejsc pracy na ten kierunek drugi profesjonalny sprzedawca kierunek na topie, noiniewiem na co się zdecydować.

Od wczoraj jestem w smutnym nastroju:no: dowiedzieliśmy się że siostra cioteczna M popełniła samobójstwo:no::no::no::no::no::no::no: zostawiła męża i syna:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: cierpiała na depresję:no::no::no::no:

reklama
Witam

o KURCZE ANEK nie ciekawa sytuacja ale tak jest jak nikt nie potrafi takiej osobie pomóc , depresja to najgorsza rzecz jaka moze byc i to jeszcze bez wsparcia profesjonalnego a tak czesto sie zdarza ............:-:)-:)-(trzymaj sie kochana :-:)-:)-(

A ja dzisiaj doiero o 11 sie podniosłam nio i jestem chyba dzisiaj najszczesliwsza kobitka na swiecie:-D:-D:-D:-D:-D

Poczułam dzisiaj pierwsze ruchy mojego bobasa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:i wiem na 100% ze to ruchy malenstwa a nie jakies niezidentyfikowane :-D:-D:-Djelit czy czegos tam:-D:-D:-D

Własnie Lidka mam nadzieje ze dzieci nie w szpitalu daj znać:confused::confused::confused::confused:

Iwcik gratuluję pierwszych ruchów :-) Ale Ci fajnie że już czujesz maleństwo :blink: A torta zrobiłąś superowego, ja w życiu jeszcze torta nie piekłam :zawstydzona/y: Inne placki mi się czasem zdarzają ale torta nie robiłam.
Anek współczuje takiej tragedii :-(
Agniechak mnie mój M też codziennie się pyta co u nas ciekawego :confused2: Te chłopy to już tak mają.

A ja dzisiaj miałam pobudkę już o 4 rano :szok::wściekła/y: Maja jak się obudziła tak już koniec. Teraz padła ale nie dam jej dłużej pospać niż dwie godzinki żeby normalnie już nockę przespała. Rano zobaczyłam że jej dolna czwóreczka już prawie się wykluła :tak:

witajcie kobietki!!:-)
jestem,jestem!!!sorry że nie pisałam ale nie miałam głowy do tego.:no:a wiec moze od poczatku:
dobra wiadomosc jest taka ze jak narazie leczymy sie w domu a nie w szpitalu!:tak:
a zła że antybiotyk nic nie pomugł i dzieciaki maja zastrzyki 2x dziennie.:no::no::no:
trzymajcie kciuki za moje bable oby mi jak najszybciej wyzdrowieli.
miały moze wasze dzieciaki antybiotyk zinnat????????????jak nie to nigdy sie nie zgadzajcie na niego:no::no::no:.jest beznadziejny!!niedosc ze nic nie pomugl to dzieci wogule nie chcialy go pic,były rozdrarznione,straciły całkowicie apetyt i strasznie czesto kupki robili az im pupki poodparzało.:no::wściekła/y:
tak mi jest szkoda tych moich dzieciaczków.:-:)-(
oby juz byli zdrowi.

iwicik28-super ze juz ruchy czujesz.wspaniałe to uczucie!:tak:
a torcik rewelacja!!!:-p

anekm-bardzo mi przykro!!!:-(
ale tak to jest jak sie nie leczy depresji.ja sie lecze na nerwy,biore leki i tylko dzieki nim funkcjonuje normalnie.:tak:trzymaj sie kochana

agniechak-faceci tak maja!!czasem sie zastanawiam czy oni wogule mysla.:szok:
im sie wydaje ze jak sie siedzi w domu to sie nic nie robi tylko tv oglada.

monik75-no to faktycznie nie pospalas.ranny ptaszek z tej twojej maji.;-)

No i mam teraz troche wolnosci mąz wrócił do pracy wiec jest wszystko po staremu mam laptopa do własnej dyspozycji heheheh wróci dopiero w srodę.

Lidka szkoda tych twoich dzieciczków a jeszcze zastrzyki maakra współczuje ...........

Monik dzieki a ja torcika to z gotowców robie kupuje te spody tortowe no i reszte robie sama według mojego widzi mi sie zeby było kolorowo ........

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy :tak::tak: znałam tą dziewczynę często się spotykaliśmy na różnych rodzinnych imprezach ehh z tego co wiem leczyła się już kilka dobrych lat ale ostatnio już leki nie pomagały było już tak źle że sama juz nie chciała brać tych leków:no:
LIDKA moja brała ZINNAT w 8 m masakra nie chcę słyszeć o tym leku mała wymiotowała po nim i nie chciała go pić:no: sama go spróbowałam i w smaku jest tak okropny że przez jakiś czas miałam sztywny język a co dopiero takie małe dziecko:no:
IWCIK a nie mówiłam że to kwestia czasu i będziesz czuć fikołki:-):-)

Witam kobitki

ja od rana na nogach jakos spania dzisiaj w noc nie miałam a od 6.30 juz miałam pobudke i jak zobaczyłam piekne sloneczko za oknem to juz odechciało mi sie spania trzeba było wstac wiec wziełam i zawiozłam do szkoły dzieci i podjechałam do banku zrobic przelew, no i po bułeczki meza nie ma trzeba teraz samemu robic zaopatrzenie :-D:-D:-D:-D

Miłam isc do sasiadki ale nici z wizyty bo musiała na budowe pojechac :tak::tak:

No to laski na spacerek z dziecmi bo piekna pogoda i cieplutko za oknem:-):-)

czesc mamuski!!:-)
ojjjj to prawda piekna pogoda a ja niestety nie moge z dzidziusiami wyjsc na spacer.:-(
moje blizniaki nawet dzielnie znosza ta zastrzyki oby im tylko pomogły!!
ja sie czuje beznadziejnie gardł mnie cos boli,katar mam(mam nadzieje ze nie bede chora bo i tak juz tyle kasy poszlo na leki):wściekła/y::no:
okna by mi sie przydalo umyc ale nie mam ochoty.:cool:

anek m-depresja to cholerstwo!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dla tego ja sie lecze na nerwy żeby nie doprowadzic sie do depresji.
a ten zinnat to jakis beznadziejny lek!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:

milego dnia kobietki!!!!:happy2:

Witam dziewczynki no tak zadko ktos tu zaglada widze ze czujecie wiosne bo ja tak wkońcu doczekałam se ciepłych dni i moj bobas w brzuszku chyba tez poczuł wiosne :-D:-D:-D

Dziewczyny nie wecie czy mozna wziasc dziecko 7 letnie na usg czy beda sie rzucac, bo mój syn strasznie chce isc ze mna i mężem , bo mówi ze musi poznac swojego braciszka albo siostrzyczke i teraz nie wiem co zrobić za bardzo:confused::confused::confused: bo tez nie chciałabym zeby dziecku powiedzieli w drzwiach ze on musi poczekac:confused::confused::-:)-(

Ja za chwilke pojade po dzieci , wypusciłam nawet królika dzisiaj a pole i jak sie dorwał do ziemi to cały czas kopie dołki :-D:-D:-D trawki sobie nie poje no bo jeszcz:-De nie urosła swierza ale za to nakopie sie troche :-D:-D:-D:-D

reklama
hej mamuski!!!!!:-)
matko jakie tu pustki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
ja od samego rana na pelnych obrotach,pranie,prasowanie,sprzatanie,gotowanie.zmobilizowałam sie i wreszcie okna umyłam ale nie wiem czy dobrze zrobilam bo cholerny mam katar,gardło mnie boli i zaczyna mnie cos ucho pobolewac(chyba mnie zawiało):szok::baffled:a szkoda gadac ja to juz sie nadaje cała do wymiany!!!:-(

iwicik-mój lekarz nie miał nic przeciwko by mój synek był razem z nami na usg.:tak:
ale Nabożny hmmmmmm sama nie wiem on mi sie wydaje taki nieprzyjemny i zasadniczy i nie wiem czy pozwoli.może zadzwon sobie do niego.

dziewczynki wiecej zycia!!!!!;-)

Do góry