reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

no tak jak mu to mus , trzymajcie sie cieplutko

Ja jutro planujewypad do rzeszowa moze cos mi sie spodoba i kupie sobie co do ubrania, a zreszta musze kupic prezent na urodzinki dla 4 latka bo maksiu idze w niedziele :) a w sobote ma mój mąż hee

reklama
Iwcik jak zakupy udały się,co kupiłaś ciekawego,jak zgagunia odpuściła trochę.
my zaraz po świętach chrzcimy małego i nie wiem jakie ubranko mu kupić,bo nie mam pojęcia jak może być.chyba jakieś grubsze

Lidzia jak maluszki?

a to moi chłopcy,zdjęcie trochę nieaktualne,z przed 2 miesięcyZobacz załącznik 226851

słodkie chlopaki , jak to fajnie wyglada maly i duzy :)

Dzieki zakupy sie udały jakos wczesniej nie miałam czasu wejsc na BB bo do 15 zeszło mi w rzeszowie pózniej przyszł sasiadk i siedzala do 18 no i wziełam sie za robienie torta bo mój maz ma jutro urodzinki :)

Kupilam mężowi koszulke , maksiowi kupiłam klapki , a sobie bluzke i koszulke na ramiaczkach , no i prezen dla 4latka kupiłam gre edukacyjną i słodycze , bo nie wiedzialam za brdzo co kupic , nawet ni wiedziałam ze gry sa takie drogie w sklepie,

Ja kupiłam maksiowi gre spadające małpki na allegro za 31zl a w sklepie dzisiaj patrzyłam kosztuja 79zl masakra jaka róznica w cenie.........własnie teraz gra z tatusiem juz chyba godzine temu zaczeli i tak im sie podoba gra:)

Dzisiaj taka piękna wiosenna pogoda że pewnie wszystkie Was wywiało na spacerki :-D

Agniechak superowych masz tych chłopaczków :tak::-)
Lidka r oj ale wzięło was na chorowanie! Dużo zdrówka dla chorowitków. A jak dzisiaj sytuacja. lepiej już coś po tych antybiotykach?
Iwcik28 fajnie że zakupki się udały. No i, wszystkiego najlepszego dla Twojego męża z okazji urodzin :-)

Byłam dzisiaj z małą na placu zabaw i tak jej się spodobało że nie chciała stamtąd wracać do domu:-p A jak już ją jakoś zaciągnęłam to padła jak przecinak i śpi jeszcze :szok::-D Och ta wiosna... :-D
Jutro wybieramy się na wycieczkę i jedziemy do Kraśnika, do prababci Mai. Prababcia z radości to chyba zje tą naszą Maję :-D
Miłego słonecznego dnia wszystkim życzę :-)

Witam

ja caly dzisń zabiegana , byłam na zakupach , zrobiłam salatke , sledzie po gecku poszłam na ałtwizne kupiłam gotowce hehe
no i obiadek szybki bo meża naszło jeszcze na scinanie drzewek :) no i teraz czekamy na gosci :)

Dzieki monik za zyczonka dla mężusia :) ucieszyl sie ze zrobiłam mu torta :)

Faktycznie dzisaj taka piekna pogoda mam nadzieje ze jutro tez bedzie ciepło , bo ja jade na urodzinki zsynem i mezem do Krasnego wiec ie mysle naet sie grubo ubierac bo i tak czuje sie juz jak słoni:)

czesc kobietki!!!
ja jestem załamana moim chlopca antybiotyk nie spasował!!!!dostają go od czwartku wieczorem i ja nie widze zadnej poprawy-mało tego robia bardzo czesto kupki i juz pupki maja odparzone,do tego jeszcze sa strasznie niegrzeczni.czekam wlasnie na lekarza zobacze co powie i co zadecyduje.
strasznie sie boje że im sie pogorszylo i do szpitala bedziemy musieli jechac.oby nie!!!!!!

iwicik-100lat dla męża.
udanej imprezki!!!!
super ze ci sie zakupki udały.

agniechak-sliczne masz dzieciaczki!!

hej!
a ja dziś znów od rana byłam w złym humorze,rano mój wstał do dzieci,starszemu włączył bajki dał cole i zostawił tak,natomiast Kubę uśpił i włożył do łóżka w poduchy,ja spałam w drugim pokoju,a on poszedł myć samochód i ogarniał przed domem.Kiedy się obudziłam mały był zaplątany w poduchach i zjechał pod kołdre,nie chcę nawet myśleć co by się stało gdyby jeszcze tak kilka minut sie tam powiercił.no i oczywiście zdziwiony,że jastem wku...bo przecież nic się nie stało.Ubrałam dzieci i chciałam uciec jak najdale stąd ale ten mi się do samochodu władował bo on z nami.I tak z nim nie rozmawiam,bo nie mam ochoty.Co wraca z pracy to się pyta co u nas nowego,ciekawego nosz ku...co może być to samo co zawsze.Oczywiście on uważa,że nie mam o co się złościć,ja tu w tym domu chyba zgłupieje,ja chce do ludzi
iwcik to zakupy się udały, a tort śliczny
monik my też byliśmy w Krynicy na spacerku
lidka i co powiedział lekarz,mam nadzieję,że nie wybędziecie do szpitala

Hej laski;-);-):-):-)
Och jakfajnie że wiosna może te okropne choroby się skończą,moja tez kaszle i ma katar podaję jej wziewy i jest już lepiej.LIDKA a Twoje bliźniaki nie są czasem alergikami? Bo jeżeli nie pomaga im antybiotyk to może być to reakcja oskrzeli po przeziębieniu moja córeczka tak miała antybiotyki nie działały a tu okazało się że trzeba leczyć wziewami i lekami przeciwalergicznymi:no:
IWCIK torcik cudny ja ostatnio na 3 urodziny córeczki też robiłam sama tylko ja zdobiłam jeszcze sprycą.Torcik kokosowy jak widzę pycha...:-D i tak jakby dla mnie bo ja w tym roku też kończę 33:szok::no: ale we wrześniu puki co mam jeszcze 32;-);-)STO LAT DLA MĘŻUSIA
AGNIECHAK dzieciaczki śliczne fajnie razem wyglądają.
MONIK jeżeli jedziecie do Kraśnika to będziecie przejeżdżać przez moją miejscowość.
Aja dzisiaj w biegu teraz nogi mnie bolą:wściekła/y:rano na zakupy do miasta potem malowałam nowy płot na podwórku,zdjełam zimowe przykrycia w ogródku,tulipany mają już listki i kwitną przebiśniegi:-D:-D
Potem robiłam pierogi i sernik upiekłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja w niedziele

wstałam i nie mam weny normalnie , ugotowałam rosolek i nic mi sie nie chce , mamy dzisiaj jechac na urodzinki a ja nie mam w co sie ubrac , zamówiłam spodnie to cholera nie przyszly masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide zrobic kawe i jeszcze torcik zostal to zjemy do kawki :-):-):-)

Do góry