reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Monik-powodzenia,oby było jak najlepiej.
Anek widze,że się odchudzasz,przyznam się cicho,że ja też,od niedzieli do dziś 1,5 kg mniej,co do pracy to nie wiem jak u Ciebie ,ja opiekowałam się dziećmi,czasem było ciężko-ale kiedy dostawałam wypłate to zawsze trochę lżej było,i tak dorabiałam do maja 2009,wprawdzie bez umowy i tak dalej ale trochę stanęliśmy na nogi.
Lidka super,że Krystianek bez bólowo siusia,co do bliżniaków to Cię podziwiam,ja opiekowałam się rówieśnikiem mojego Piotrka i drugim młodszym o 2 mies-było urwanie głowy.
teraz co u mnie tak jak u Was-lekarz.Piotrusiowi zrobiły się dwie dziurki w zębach i bolało-jedną udało się zrobić,na drugą nie dał się przekupić
ja przy okazji też go zaliczyłam-stomatologa(nie dosłownie)
a Kubuś coś słabo główkę podnosi-ma chyba słabe napięcie mięśniowe,i znów pewnie to samo co z Piotrusiem trzeba będzie robić ale najpierw muszę wybrać się do pediatry
na razie tyle pozdrawiam

reklama
Anek kurcze zycze ci abys jak najszybciej znalazła prace

Lidka ty to masz niezły sajgon w domu z dzieciami , a szcególnie z blizniakami , myslisz ze jak beda juz same chodziły to bedzie mniej klopotu , wtedy dopiero sie zacznie .......moja kuzynka ma juz 2 latnie blizniaki , dwóch chłopaków bylam u niej tam dwa dni i myslalam ze oszaleje , ja to podziwiam kobiety które mja blizniaki, naprawde chyle czoła:)

Agniecha nooooooooo proszę .zaliczylaś stomatologa haaaaaaaaa fajnie to zabrzmiało ....hmmmmmmmm, a z Kubusiem to faktycznie skonsultuj sie z pediatra , napewno ci powie co i jak

U mnie no niestety mż miał pojechac dzisiaj do pracy ale sie wrócil bo ktos tam zdecydował sie pojechać , no i wrócił niecała godzinke temu ........:)

Dzięki dziewczyny :-)
Lidka a do kogo chodziłaś? Ja chodzę do dr Jacka Śliwy a przez pół ciąży z córeczką do dr Rzucidło, jednak on mówił że nie ma zagrożenia ze strony łożyska przodującego a niestety było odwrotnie. Śliwa mnie operował wcześniej i potem pilnował w szpitalu jak leżałam na patologi. A poróod odebrał jego brat Dariusz Śliwa ;-)

Czesc dziewczyny

Ja od samego rana sprzatalam pomylam obiad ugotowalam juz zjedzone no i teraz full wypas bo jestem sama bo maz pojechał do siostry ja odwiedzic bo wyszła ze szpitala , a ja zrobilam raj królikowi zeby sobie po chałupie pokicał bo sie w tej klatce nieruchomy zrobi jeszcze :-D:-D:-D

Dziewczyny jak ja juz nie moge sie doczekac kiedy bede czuc ruchy dzidziulka , lekarz mi powiedział zebym czuwała od 16 tygodnia a tu nic nie czuje , cholera mam nadzieje ze w 18 tygodniu uz bede czuc ruchy :tak::tak::tak:ale jestem niecierpliwa :-D:-D:-Dza dwa tygodnie ide na badania a na 18 kwietnia mam USG wiec mam nadzieje ze powiedza mi co nosze za kinder niespodzianke :-D:-D:-D

Piekny i ciepły dzionek wiec chyba ,mamuski wybly na spacerki:-):-):-)

czesc kobietki!:-)
kurcze jaka zla jestem, przymula mi dzis ten kap że szok!!!:wściekła/y:
zalamalam sie dzis jak rachunek za tel.mi przyszedl 210zl-mąz mnie chyba ubije:szok::szok::szok:.ale tak to jest jak sie papla non stop przez tel.:baffled:
jak by tego malo bylo to jeszcze blizniaki mam chore.alan pół nocy nie spał katar,kaszel i jeszcze dzis goraczka.mikołaj jak na razie tylko kaszle.:-(
czekam własnie na dr.zobaczymy co mi powie-mam nadzieje ze to nic powarznego.
niech sie juz cieplej zrobi,bo przez ta pogode tylko choroby.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwicik28-już za niedługo bedziesz czuła ruchy dzidziusia.:-(ja przy blizniakach to czułam juz w 12 tygodniu,bylam w szoku że tak wczesnie!!!:szok::szok::szok:

monik75-a jesli chodzi o lekarza to ci napisze wszystko na pr!
a jak sie czujesz:confused:

Lidka naprawde:szok::szok::szok::szok:w 12 tygdniu...............ja tez chce ja juz mam 17 tydzień a nie czuje :no::no::no:czase mi sie wydaje ale to nie ruchy tylko moje jelita :-D:-D:-D:-D:-D

Mojego chłopa jak nie było tak nie ma :-D:-D:-Da ja cały czas na BB ...uzalezniona juz jestem , ciekawa jestem czy jest jakisodwyk:-D:-D:-D:-D

Daj znac po wizycie lekarz jak tam Alan i Mikołaj :confused::confused::confused:

Lidka naprawde:szok::szok::szok::szok:w 12 tygdniu...............ja tez chce ja juz mam 17 tydzień a nie czuje :no::no::no:czase mi sie wydaje ale to nie ruchy tylko moje jelita :-D:-D:-D:-D:-D

Mojego chłopa jak nie było tak nie ma :-D:-D:-Da ja cały czas na BB ...uzalezniona juz jestem , ciekawa jestem czy jest jakisodwyk:-D:-D:-D:-D

Daj znac po wizycie lekarz jak tam Alan i Mikołaj :confused::confused::confused:

ok-napewno dam znac!!:tak:
a co do ruchow to ja tez sie dziwiłam ale lekarz powiedział ze tak jest przy blizniakach:szok::szok::szok:;-)

Hejka:tak::-)
dzisiaj było fajnie ciepło i posprzątałam sobie auto tak już generalnie.
Mała też chora zaczęło się od kataru a teraz kaszel w nocy to bez przerwy,mało spała wstała dość wcześnie rano i po południu zasnęła obudziła się niedawno w strasznym humorze wszystko było na nie:wściekła/y::wściekła/y::no:
Miałam iść do koleżanki na ploty a tu nici:cool:
IWCIK ja w pierwszej ciąży ruchy czułam dopiero w 21 tyg a w drugiej już w 18 w sumie to były takie przelewania ale ja wiedziałam że to jest to:-) Na usg w 21 tyg zabrałam ze sobą męża i synka wspaniałe przeżycie a kiedy pani dr powiedziała że to dziewczynka to tak się śmiałam że dalsze badanie nie było możliwe he he:sorry2: ale wszystko było okej M był pewny że i tak będzie syn bo jak on to stwierdził że co innego widział i już:szok: do końca ciąży żył w takim mniemaniu nawet imię wybrał:szok:
Ale jak już po porodzie zadzwoniłam do niego i powiedziałam że dziewczynka to tak się wzruszył że na chwilę głos mu odebrało:szok::-D A teraz Marlenka to córeczka tatusia:blink:

AHA liDKA NO TO FAJNIE ja mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu sie doczekam ,

Maz wrócił dopiero na 18.30 wlasnie zrobilam mu kolacje i wcina heheeeeee

Anek no to fajna niespodzianke mial twoj maz ale ja tez byłm córeczka tatusia i na dodatek jestem podobna do taty:)

reklama
pisze tak jak obiecałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lekarz już pojechal, i nie mam dobrych wiesci dzieciaki maja zmiany w oskrzelach i konieczny jest antybiotyk!!:-:)-:)-:)-(
cholera by wziela nie mam pojecia gdzie sie tak załatwili.pewnie mój krystian coz z przedszkola przyniusł.:wściekła/y::wściekła/y:
a tak nie chciałam by mieli antybiotyk.:no:
ale jak trzeba to trzeba.:-(

Do góry