reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Cześć
Ja jestem spod Krosna, dokładnie z Odrzykonia. Jestem w 7 miesiącu, ma być dziewczynka. Może jest ktoś z okolicy?
Mój brat też jest na misji, wraca początkiem maja, jeszcze pewnie zobaczy moje brzuszysko:)
Pozdrawiam
Witamy i zapraszamy do czestego udzielania się.:tak::tak::-)
LIDKA z tym podatkiem to zapewne było tak że pracodawca M odprowadził za mało podatku i terz skarbowy żąda dopłaty czasami się tak zdarza ale pech chciał że trafiło na Was.Ja złożyłam pit już miesiąc temu i zwrotu wyglądam a tu nic a gotówka by się przydała bo jak pisałam mamy złą sytuację finansową eh tak źle to jeszcze nie było:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witamy i zapraszamy do czestego udzielania się.:tak::tak::-)
LIDKA z tym podatkiem to zapewne było tak że pracodawca M odprowadził za mało podatku i terz skarbowy żąda dopłaty czasami się tak zdarza ale pech chciał że trafiło na Was.Ja złożyłam pit już miesiąc temu i zwrotu wyglądam a tu nic a gotówka by się przydała bo jak pisałam mamy złą sytuację finansową eh tak źle to jeszcze nie było:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mój M ma wlasna firme-wiec ja dokładnie nie wiem dla czego mamy tyle do zwrotu.
kurcze widzisz jak sie wali to po całej lini,nic na to nie poradzisz!!!!!
mam nadzieje ze szybko uda wam sie wyjsc z kryzysu i bedzie wszystko ok

Witam ja jestem
musiałam nadrobic watek mamusiek bo tam trzeba troche poswiecic czasu :-):-):-)

Anek mam nadzieje ze to przejsciowe kłopoty , moj maż jeszcze nawet nie złożył pitu trzebago chyba pogonic bo zapomni jeszcze:)

Lidka faktycznie 1000 oddać to mozna sie i rozplakać:)

ja cały dzień nie mogłam sie doprosic o kompa az wkoncu sie wkur...i zamknęlam mężowi go pod nosem i powiedzialam dość teraz moja kolej........

Ostatnia edycja:
Witam ja jestem
musiałam nadrobic watek mamusiek bo tam trzeba troche poswiecic czasu :-):-):-)

Anek mam nadzieje ze to przejsciowe kłopoty , moj maż jeszcze nawet nie złożył pitu trzebago chyba pogonic bo zapomni jeszcze:)

Lidka faktycznie 1000 oddać to mozna sie i rozplakać:)

ja cały dzień nie mogłam sie doprosic o kompa az wkoncu sie wkur...i zamknęlam mężowi go pod nosem i powiedzialam dość teraz moja kolej........

i tak trzymaj z facetami trzeba twardo i zdecydowanie!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D
ja to jestem tak w........ze masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:
dobrze ze mamy czas do zapłaty do konca kwietnia.

Faktycznie lidka tez bym sie wkur..... ale naprawde trzeba uważac jak sie ma własną firme zeby właśnie nie dopłacać im :) ja licze ze mi kasa przyjdzie przed majem bo by sie przydała bo 9 maja mam komunie u brata no i trzeba cos dac do koperty , bo nie mam zielonego pojecia co moznaby kupic dziewczynce na komunie?????????moze wy macie jakies pomysły??????

Faktycznie lidka tez bym sie wkur..... ale naprawde trzeba uważac jak sie ma własną firme zeby właśnie nie dopłacać im :) ja licze ze mi kasa przyjdzie przed majem bo by sie przydała bo 9 maja mam komunie u brata no i trzeba cos dac do koperty , bo nie mam zielonego pojecia co moznaby kupic dziewczynce na komunie?????????moze wy macie jakies pomysły??????
A ja mam zamiar zrobić mały remoncik w domu tzn.pomalować kuchnię i jeden pokój no i kasa by się przydała a chciałabym zdążyć jeszcze przed świętami ale chyba mi sie to nie uda:wściekła/y:
A na komunię dla dziewczynki to nie mam pojecia chyba najlepiej dać kasę i już.Mój syn dostał rower aparat cyfrowy i kasę.

Witam popołudniowo:-):-)

Wczoraj wieczorem juz nie mialam sily na nic caly wieczor paliła mnie zgaga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to tak ze myslalam że bede wymiotowac , normalnie nie wiedzalam co mam wziąść zeby mi przeszło i tak sie męczyłam az wkoncu zasnęłam ze zmeczenia

Dzisiaj spalam az wstyd sie przyznac:ninja2::ninja2::ninja2: bo o 11 dopiero co ubrałam sie i zjadłam śniadanie:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dziewczyny jak myślicie co mozna kupic dziewczynce na komunie , nie mam zilonego pojecia:no::no::no:

Witajcie Wtorkowo

Z tymi pitami to faktycznie można się wściec. W tamtym roku dostałam ulgę na dziecko a w tym już nie dostanę całej sumy bo nie pracuję (jestem na wychowawczym) i nie mam dochodów:no::wściekła/y:
Biednemu zawsze wiatr w oczy!

Iwcik współczuję tej zgagi. Ja też ją miałam przez całą ciąże a pod koniec to już czasami ranigast mi dawali żeby ulżyło.

Szukam jakiegoś przyzwoitego endokrynologa w Rzeszowie. Na razie zapisałam się na prywatną wizytę do dr Grzegorza Świdra. Możecie mi kogoś jeszcze polecić?

reklama
a co jadłaś lub piłaś zeby ci ulzyło jak miałaś zgage???????
ja na zgagę piłam po trochu mleka,pomagało ale na krótkom
co do prezentu to zależy jaka suma wchodzi w grę,a to moje pomysły
złote kolczyki+łańcuszek+bransoletka
zegarek
aparat
mp coś tam
znajomi chrześniakowi kupili nawet telewizor
możesz się ewentualnie zapytać,podpytać co by chciała

Do góry