reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Tutaj pomaga mi robić pierogi;-);-)

Załączniki

• P1010073..jpg
    P1010073..jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
ANEK M , generalnie nie jestem jakimś lewusem komputerowym:p ale to mnie przerosło:p wklejałam cały link, wklejałam bez kilku liter , wklejałam na samej górze i pod spodem gdzie sie dodaje obrazek do sygnatur.zmieniałam strony z suwaczkami, raz nawet coś mi wyskoczyło, ale pozniej wyskoczyl jakis błąd;/
Poki co wyczerpałam wszelkie swoje pomysły co jeszcze moge zrobić...

Monik75 super sie sklada, bo mieszkam na nowym miescie :) jak sie zrobi cieplej to dluzej mozna pobyc na spacerku. mi sie bardzo podoba w parku obok podpromia. moze Tobie i Córci równiez?
Też tam bardzo lubimy chodzić. Mój M mówi na ten park planty ;-)

monik75-kochana powiadasz ze twoja mama na nowym miescie mieszka?:confused:
to ja nie daleko bo na ul.kwiatkowskiego-kojarzysz?:confused:
No to super możemy się już w trójkę spotkać :-)

kurcze fatalnie sie dzis czuje?:-(
serce mi nawala,nie wiem czemu!
na dodatek dzieciaki sa okropnoi tylko krzyk,płacz poprostu szok!:wściekła/y::szok:pogoda do d...!nic sie nie chce.
jakas chyba depreja mnie łapie:baffled:.
cholera co za dzien!:wściekła/y:
U mnie dokładnie to samo! Masakra jakaś i jak M wrócił z pracy to oddałam mu dziecko :-p

Hej dziewczyny.
Miałam już coś napisać od dawna ale czasu brak, nawet na forum rówieśnicze nie za bardzo starcza:-p.
Dziś zdarzył się cud- młody zasnął wcześniej (taa rano kub w nocy odda z nawiązką) więc czas jest.
hmm moja lokalizacja to obrzeża Rzeszowa w kierunku na Łańcut:rofl2:
Inne rzeczy widać w suwaczku.
Co do żelaza -ja jestem wegetarianką i problemów w ciążach żadnych nie miewam, coś tam sporadycznie raz na kilka lat- wyrównuje się po kilku tabsach i dawce zieleniny:-D
Witaj, fajnie że do nas dołączyłaś :-)

Anek M świetne to zdjęcie :tak: I jaką masz pomocną córeczkę :-D
2 w 1 może ja Ci spróbuję pomóc z tym suwaczkiem.
No więc krok, za krokiem będę tłumaczyć.
1. klikasz na Ustawienia.
2. klikasz (po lewej stronie) Edytuj Sygnaturę
3. Potem w oknie Edytuj sygnaturę wklejasz cały kod suwaczka np. url=http://www.suwaczki.com/]
c55fyx8dkou2dbvx.png
[/url
4. kończysz klikając na zapisz sygnaturę, lub wcześnie możesz ją sobie podglądnąć :tak:
Może teraz Ci się uda. Życzę powodzenia :-)

Ostatnia edycja:
Ceść kobitki!Załamka totalna!U teściowej od poniedziałku są dzieci mojego męża brata,a że są strasznie rozpieszczone to jedno z nich-rówieśniczka mojego Piotrusia jest podrzucana do nas,drugie rok młodsze siedzi tam.Matko ja nie wiem jak można tak dzieci rozpuścić.Chciałaby mną porządzić,jak jej nie pozwalam skakać po łóżku czy włazić na stół to zaczyna się drzeć,piszczeć,jeśli ogląda książkę to za chwilę nie odkłada jej tylko rzuca na podłogę,to samo robi z jedzeniem,nie potrafi się normalnie bawić tylko skacze wrzeszczy,Kubuś nie pośpi,ciągle się przebudza,póżniej marudzi.MAm ochotę ją odprowadzić tylko coś teściowa żle się ostatnio czuje i wole żeby się nie przemęczała aż tak-jeden rozrabiaka jej wystarczy.Ja jej chyba dam klapsa,bo już nie wytrzymuję,nie wspomne o bałaganie,na szczęście obiad mam wczorajszy!
RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam was kobietki!!!!!!!
co tu takie pustki????????????:-:)confused:

ja dzisiaj mam super humor:-);-)moze to dla tego ze nareszcie sie wyspalam:tak:;-)
dzieciaki przespały cała noc i wstali o 7.
dzisiaj mam taka wene do sprzatania że zrobilam to co musialam i to czego nie musiałam:-p
dzieciaki ogulnie dzis sa nawet grzeczni.
teraz czekamy na przyjaciół,strasznie sie cieszę ze przyjada-posiedzimy,pogadamy,może cos drinkniemy;-)i mysle że bedzie dobrze.

udanej i spokojne soboty zycze:-)

iwicik28-kochana co sie dzieje ze nic nie piszesz na bb?
mam nadzieje ze wszystko ok u Ciebie?

Witam sie i Ja!

Ja tez dzis wyspana, wczoraj poszlam spac z Martynka o osmej. a wstalysmy po siodmej. oczywiscie z przerwami na cycusia. ale spimy razem ja jej daje cycusia i przysypiam.

a pogoda dzis fatalna. wyszlam tylko po chlebek i spowrotem do domciu. ehh gdzie ta wiosna.

monik75
byliscie na targach?

lidka r ja juz ponad rok zadnego alkoholu w ustach nie mialam. wiec po takiej przerwie to sie zastanawiam jak bym sie czula po jednym drinku :) a napilabym sie grzanca staropolskiego. :)

iwcik28
gdzie polazlas?? :))

Witajcie laski;-):-)
U Was chyba to samo g...pada co i u mnie:confused::no:
A ja dzisiaj wk....... się na maksa:wściekła/y: Mamy problemy finansowe i poprosiłam teściową aby mi pożyczyła kasęna rachunki bo terminy gonią a ZUS spóźnia się z wypłatą chorobowego już 3 tydzień:wściekła/y: A ona z wielką furią przyniosła mi pieniądze i mówi że jestem rozrzutna bo kupuję dzieciom wymyślane jedzenie a powinnam oszczędzać:wściekła/y: A niby z czego mam oszczędzać jak M od 6 miesięcy dostaje z ZUSU tylko tysiąc złotych:confused::confused: według teściowej powinno to starczyć na rachunki paliwo do samochodu leki itp i jeszcze mamz tego oszczędzać:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ja nie mogę aż się popłakałam i kazałam jej zabierać te pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wziełam z bankomatu na debet:no: i ch...jej w d...:no: ufff...aż lepiej mi się zrobiło:happy2:

Witajcie kochane i wbaczcie ale odkąd mam mężą na urlopie to nie moge sie doprosić o laptopa a nie chce sie denerwowac wiec zajmuje sie czym innym

a wczoraj ok15 pojechałam do mojego taty który mieszka koło Nowej Dęby i dopiero dzisiaj wróciłam wieczorkiem

No a ze moje chłopaki poszły sie kąpać to ja korzystam i jestem:-):-):-)

Witajcie laski;-):-)
U Was chyba to samo g...pada co i u mnie:confused::no:
A ja dzisiaj wk....... się na maksa:wściekła/y: Mamy problemy finansowe i poprosiłam teściową aby mi pożyczyła kasęna rachunki bo terminy gonią a ZUS spóźnia się z wypłatą chorobowego już 3 tydzień:wściekła/y: A ona z wielką furią przyniosła mi pieniądze i mówi że jestem rozrzutna bo kupuję dzieciom wymyślane jedzenie a powinnam oszczędzać:wściekła/y: A niby z czego mam oszczędzać jak M od 6 miesięcy dostaje z ZUSU tylko tysiąc złotych:confused::confused: według teściowej powinno to starczyć na rachunki paliwo do samochodu leki itp i jeszcze mamz tego oszczędzać:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ja nie mogę aż się popłakałam i kazałam jej zabierać te pieniądze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wziełam z bankomatu na debet:no: i ch...jej w d...:no: ufff...aż lepiej mi się zrobiło:happy2:

No to faktycznie masz tesciową po zbóju , ale ja bym tak samo potąpiła na twoim miejscu i wolała wziąść debet niz od niej , mam nadzieje ze te problemy tylko przejsciowe i wszystko bedzie oki:tak::tak::tak:

Witam sie i Ja!

Ja tez dzis wyspana, wczoraj poszlam spac z Martynka o osmej. a wstalysmy po siodmej. oczywiscie z przerwami na cycusia. ale spimy razem ja jej daje cycusia i przysypiam.

a pogoda dzis fatalna. wyszlam tylko po chlebek i spowrotem do domciu. ehh gdzie ta wiosna.

monik75 byliscie na targach?

lidka r ja juz ponad rok zadnego alkoholu w ustach nie mialam. wiec po takiej przerwie to sie zastanawiam jak bym sie czula po jednym drinku :) a napilabym sie grzanca staropolskiego. :)

iwcik28 gdzie polazlas?? :))

Przepraszam ale nawet nie miałam jak was poinformowac ze mni nie bedzie , mam nadzieje ze jeszcze ten tydzień wytrzymam ,pózniej wszystko wróci do normy laptop bedzie tylko do mojej dyspozycji:-):-):-):-)

witam was kobietki!!!!!!!
co tu takie pustki????????????:-:)confused:

ja dzisiaj mam super humor:-);-)moze to dla tego ze nareszcie sie wyspalam:tak:;-)
dzieciaki przespały cała noc i wstali o 7.
dzisiaj mam taka wene do sprzatania że zrobilam to co musialam i to czego nie musiałam:-p
dzieciaki ogulnie dzis sa nawet grzeczni.
teraz czekamy na przyjaciół,strasznie sie cieszę ze przyjada-posiedzimy,pogadamy,może cos drinkniemy;-)i mysle że bedzie dobrze.

udanej i spokojne soboty zycze:-)

iwicik28-kochana co sie dzieje ze nic nie piszesz na bb?
mam nadzieje ze wszystko ok u Ciebie?

Wszystko oki zaczęłam nawet podsłuchiwać moje malęństwo stetoskopem :-D:-D:-Dtakim lekarskim :-D:-Doczywiscie co sie mierzy cisnienie, ale czasem buszuje:-D:-D:-D

Ceść kobitki!Załamka totalna!U teściowej od poniedziałku są dzieci mojego męża brata,a że są strasznie rozpieszczone to jedno z nich-rówieśniczka mojego Piotrusia jest podrzucana do nas,drugie rok młodsze siedzi tam.Matko ja nie wiem jak można tak dzieci rozpuścić.Chciałaby mną porządzić,jak jej nie pozwalam skakać po łóżku czy włazić na stół to zaczyna się drzeć,piszczeć,jeśli ogląda książkę to za chwilę nie odkłada jej tylko rzuca na podłogę,to samo robi z jedzeniem,nie potrafi się normalnie bawić tylko skacze wrzeszczy,Kubuś nie pośpi,ciągle się przebudza,póżniej marudzi.MAm ochotę ją odprowadzić tylko coś teściowa żle się ostatnio czuje i wole żeby się nie przemęczała aż tak-jeden rozrabiaka jej wystarczy.Ja jej chyba dam klapsa,bo już nie wytrzymuję,nie wspomne o bałaganie,na szczęście obiad mam wczorajszy!
RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak to jest jak dzieciom sie na wszystko pozwala mam nadzieje ze dasz rade a jak nie to spróbuj kare jej jakąś dac może poskutkuje niech wie ze u ciebie jest jakas dyscyplina:confused::confused::confused:

Tutaj pomaga mi robić pierogi;-);-)

śliczna dziewczynka i juz mamie pomaga w kuchni:-):-):-)

Witam wieczorkiem ja tylko na chwilkę bo kolejka do kompa nademną stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam dziaj troszkę na zakupach M został w domu z małą i jak wróciłam to burdel zastałam:wściekła/y: bałagan totalny a córeczka wymalowana ...markerem:no: masakra a co będzie jak pójde do pracy:confused::confused::confused:

Jak ty tego markera z niej zmyłaś:-):-):confused::confused::confused::confused::confused:

Hej dziewczyny.
Miałam już coś napisać od dawna ale czasu brak, nawet na forum rówieśnicze nie za bardzo starcza:-p.
Dziś zdarzył się cud- młody zasnął wcześniej (taa rano kub w nocy odda z nawiązką) więc czas jest.
hmm moja lokalizacja to obrzeża Rzeszowa w kierunku na Łańcut:rofl2:
Inne rzeczy widać w suwaczku.
Co do żelaza -ja jestem wegetarianką i problemów w ciążach żadnych nie miewam, coś tam sporadycznie raz na kilka lat- wyrównuje się po kilku tabsach i dawce zieleniny:-D

Wtam cie serdecznie my sie juz troszke poznałyśmy pisałaś do mnie na PW fajnie ze i tutaj zaglądasz , zapraszamy do pisania:-):-):-)

lidka r wlasnie nie gowniarz, on ma 34. dlatego tym bardziej nie pojmuje dlaczego on sie tak zachował. moja Martynka tez dzis jakas niespokojna, caly dzien by chciala byc na rekach.
mieszkasz na kwiatkowskiego?ja na rejtana. jak sie cieplej zrobi to moze na spacerek pojdziemy?

ciesze sie ze watek ten ozyl. ja na bb jestem od maja 2009 a wtedy tu cicho bylo

to faktycznie juz chłop i tak sie zachowac masakra ja mam mężą ma 33 lata i ie wyobrazam sobie zeby dojrzały facet zachował sie jak gówniaż:szok::szok::szok::szok:

witam kobietki!
iwicik28-zapraszam kiedy tylko bedziesz miała czas i ochotę,ja tak jak ty jestem caly czas w domku.:tak:
a jesli chodzi o zelazo to na własna reke nie kupój nic.a nie mozez zadzwonic do Naboznego?
anowik72-witam cie,zapraszamy na ploteczki i pogaduszki na wszelkie tematy.
poczytalam co tam u ciebie i faktycznie masz nie za wesoło!!:no:
ja tego nie moge zrozumiec jak facet moze sie tak zachowac!!!
sorry ale to chyba był jakis guwniarz!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::szok::confused:
ale jestes i tak silna i dajesz rade!
a w bieszczadach mam rodzine.
monik75-kochana powiadasz ze twoja mama na nowym miescie mieszka?:confused:
to ja nie daleko bo na ul.kwiatkowskiego-kojarzysz?:confused:

kurcze fatalnie sie dzis czuje?:-(
serce mi nawala,nie wiem czemu!
na dodatek dzieciaki sa okropnoi tylko krzyk,płacz poprostu szok!:wściekła/y::szok:pogoda do d...!nic sie nie chce.
jakas chyba depreja mnie łapie:baffled:.
cholera co za dzien!:wściekła/y:

Dzięki napewno kiedyś skorzystam jak co to poprosze adres naPW dokłdny zebym do sąsiada jakiego nie zapukała:-D:-D:-D

Monik75 super sie sklada, bo mieszkam na nowym miescie :) jak sie zrobi cieplej to dluzej mozna pobyc na spacerku. mi sie bardzo podoba w parku obok podpromia. moze Tobie i Córci równiez?

Iwcik28 dzieki za chec zostania z Martynka. ale teraz musisz unikac noszenia ciezarow. a moja duza sie urodzila bo 3920 wagi i 57cm. a teraz wazy juz 7300. kazdy sie dziwil jak ja ja zmiescilam bo ja malutka jestem i drobna waze niecale 50kg i 155cm.

2w1 moze ci sie przyda
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/

Faktycznie z ciebie kruszynka , a takie male dziecko zawsze mozna podnieść bo to sama słodycz:tak::tak:

Dzięki Iwcik28:)
Przestałam juz szukać, bo mnie delikatnie mówiąc trafiało...
Dzwoniłam do Pro-Famili żeby sie zapisac(rozne ceny apropo slyszalam od 150-300) ale ciagle zajęte, mam nadzieje ze w koncu mi sie uda, i wcisnął mnie na 26 marca- chce mężowi zrobic prezent urodzinowy, bo jeszcze się z maluchem nie widział;))))

W końcu się dodzwoniłam:D:D
Wprawdzie 26 nie ma lekarz który robi to USG, ale zapisałam się na 25:) I faktycznie 200 zł kosztuje:)
Kurcze juz ie mogę sie doczekac:D:D:D:D

To super ciesze sie ze ci sie udało:-D:-D

reklama
Kochana dzieki za pomoc, ale....nic z tego za każdym razem wyskakuje mi to: "Invalid File", co bym nie robila i jak(a działałam wg waszych wskazówek i klops wielki;/
Chyba nie pisany mi suwaczek;/

ooooo cos sie pojawilo, ale nie wiem jak:D i chyba nie moj ten suwaczek:D

Do góry