reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Kasiek83 to ja tam oglądałam jedno mieszkanie na tym osiedlu. Owszem fajne było, ale zero miejsca na storage, a pokoiki to powiedziałabym good size a nie double, tak więc zrezygnowaliśmy, bo byśmy się nie pomieścili z naszymi tobołami.:-(

witam z wieczorka:-)
normalnie padam na twarz... byłam dzisiaj na kursie jak co piątek (oczywiście z moim synkiem). kochany mój skończył dziś wcześniej prace więc wybraliśmy sie na zakupy świąteczne:-) już prawie wszystkie prezenty mam:-D następne po następnej wypłacie mojego drogiego mężczyzny zapracowanego;-) moją kartę schowałam, żeby nie wydawać by odłożyć na wyjazd hehe znając siebie jak bym miała ją w portfelu to za bardzo by mnie kusiło:sorry:

ja zaczynam szukać mieszkania w styczniu... możliwe, że w Bradford:-)

Aga no to niezłego zakupu dokonałaś:-D to tak jak ja dzisiaj wziełam wyciąg z konta i sie kazało, że ściągneli mi z konta dwa razy za tunel:-D Dominik musiał dzwonić by wyjaśniać i naszczęście to wina systemu i wciągu 5dni mają zwrócić:tak:

Hejka
ale sie rozpisalyscie,
Agus- niezly z ciebie pokupajek, kurczaki chyba sie dogadzasz z gosciem, bedzie ok;-):-)
Sylwia- napewno wsio bedzie dobrze uwierz mi ze tym razem wkoncu ujrzysz Oliwie:-)A kiedy masz pierwsze usg?
Kasiek83- szkoda ze zawiedziona jestes, sorki ze wczoraj nie sobie poszlam ,ale moj syn zaczol szwankowac:-p:-D
Madziu, milego londynskiego weekendziku

A tak wogole co wy wszystkie z tym zmienianiem mieszkan, nudno wam czy co,:baffled::-D
Ja chyba ide po jeszcze jedno piwko:-p i wypije za te co nie moga:-p:-p:-p:-p

KASIA.J-ALE kupujecie dom czy dalej bedziecie wynajmowac??

Ale tak tu jest z tymi domami,poprostu tragedia:tak:ja pamietam jak my miwszkalismy z moimi rodzicami i szukalismy wiekszego domu.I szukalismy 4 miesiace:szok::szok::szok:

Czesc z rana:-) Boshe jak zimnoooooo:szok::szok::szok:

Kasia.j to dawaj do Wyke:-D:-D:-p

Niuńka ze szpitala usg mam na 17 grudnia ale umówiłam się prywatnie na ten wtorek:tak:

Noami ale z tymi pokojami to niestety tak jest:-( wszystkie są wielkości jak dla krasnoludków :wściekła/y:Mi strasznie brakuje w tych domach przestrzeni.

Brydka mnie nie będzie u Magdy więc już o jedną mniej:-D

Dziendobry

Za oknem to tylko sniegu jeszcze brakuje :-(

Doris - szukamy na wynajem teraz, bo potrzebujemy sie szybko wyprowadzic. Odkrylam wlasnie na scianie w sypialni grzyba (male czarne kropki w kacie w pokoju) :-( i trzeba sie szybko ewakuowac. Moze z tego powodu z Mackiem mamy taki duszacy kaszel od 2 miesiecy. Bylam juz 3 razy u lekarza z tym i niby w porzadku. Moze to jakas alergia sie robi, a z tym lepiej nie zaczynac.

Sylwia - bardzo chetnie, nawet cos widzialam ciekawego , ale niestety musimy brac pod uwage dojazd do szkoly, a powrot przez miasto o 16 codziennie chyba by mnie wykonczyl i mojego meza tez, bo on kolo shipley pracuje

Heja poranne - nie wierzę, patrzę co za oknem, a tam taka mgła, że nawet wiewiórek z rana jak zawsze nie widzę, o matko i córko, a śnieg gdzie ? U Jolek w Hull spadł, a tu to co ?! No nie, nie ma opcji, jak już tak ma być to może ze śniegiem co ?!
Ja wczoraj spędziłam rewelacyjny wieczór i oby takich więcej.
Dziś spotkanie kolejne, mam nadzieję, że jednak jutro też, ale na razie u mnie śpią, więc sobie usiadłam. Zimno strasznie, to fakt, bo poszłam ze śmieciami i brrrr.
Sylwiam. Ja mam nadzieję, że twoja nieobecność to tylko powód brzuszkowy :-D

Czołem dziewczynki
czy ktoras tak jak ja spedza weekend w domu i to samotnie?? matko jak mi nudno, gotuje malemu kapusniak i co dalej mam robic czy nuda zobowiazuje mnie do posprzatania ??:crazy::rofl2:
kolezanka obiecala ze wpadnie do mnie ale co ? posiedzi 2 godziny i pojedzie a ja do wieczora sama :(
aa dziewczyny od poniedzialku chyba zaczyna sie ten polski tydzien - nie wiem tak przynajmnie slyszalam i w poniedzialek i wtorek w kinie w bradford graja KATYŃ
ktoras cos wie na temat tego tygodnia co sie bedzie dzialo itd?

reklama
BRYDKA-dzisiaj rano jak jechalam do szkoly z kuba bylo -3 stopnie:szok::szok::szok::szok:szyby musialam skrobac przez 10 minut i prawie bym sie spoznila do szkoly :wściekła/y:
KASIA.J-No faktycznie to moze byc przez to,musisz wlasnie sprobowac zmienic dom i wtedy sie przekonasz.Ale u Kuby tez wlasnie taki duszacy kaszel byl pierwszym objawem alergii:-(

Do góry