reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Magda dziękujemy ale to jeszcze nie dzisiaj:-D:-D:-D Dzisiaj tylko świętujemy ze względu na wolne naszych rodziców ale Marcel ma roczek 4 grudnia czyli w czwartek:-)
Ale tak czy siak dziękujemy:tak: Przynajmniej jesteś pierwsza:-D

reklama
MAGDA-przykro mi z powodu Michala babci,zloz mu kondolencje od nas:-:)-:)-(
A z tym mikolajem super pomysl:tak::tak:

KASIA.J-Kuba w zeszlym roku byl przebrany za owieczke,tak super wygladal w dziewczecych rajstopkach i na to taki stroj owieczki,mialam ubaw:-D:-D:-D

No to rzeczywiście nie udany początek dnia Magda... współczucia:-(.
Jeśli chodzi o spotkanko to naturalnie będę, tylko nie wiem na którą godzinę?
A u nas poszukiwania mieszkania na razie stanęły. Dochodzę do wniosku, że to co mamy na razie jest zdecydowanie lepsze od tych, które oglądałam do tej pory, a nie było ich mało...Chociaż cały czas przeglądam na bieżąco nowe oferty na Right Move, prędzej czy później myślę, że się coś trafi.
Jeszcze niecałe dwa tygodnie i jedziemy do Polski :-).

noami81 jateż to czytałam na wp, zresztą nie muszę czytać bo w ciagu ostatniego miesiąca kilku moich członków z rodziny straciło pracę, w tym również i mój syn, który się w życiu nie spodziewał, że straci pracę:-(
mój znajomy w wojewódzctwie warmińsko-mazurkim prowadzi skupy złomu ( do nie dawna był to super interes) przez ostatnie 3 miesiące z 65 punktów zostało mu już 28:-( jaki wniosek-taki, że tylko on jako pracodawca musiał zwolnić 27-u ludzi:-(a takich zakładów pracy jest więcej, niestety:-(
kolejny przykład-w Gdyni na skwerze , po sezonie letnim zbankrutowało wiele barów co sie z tym wiąże wielu ludzi straciło pracę:-( powód bankrótctwa tych barów-bardzo prosty, o 40% turystów mniej niż w ubiegłym roku , a dlaczego mniej turystów, bo w Polsce wczasowanie przestało się opłacać , po prostu za drogo. Takich przykładów, dlaczego ludzie tracą poracę można podać dużo więcej , a co przykre to to, ze nie zanosi się na poprawę:-(tak, że jak macie pracę lepiej przeczaekać ten kryzys tutaj:tak:

Madziu strasznie mi przykro... gorące przytulasy dla was

Marzenko ja ciągle znajduje na necie artykuły, że wielki kryzys na wyspach i setki Polaków pakuje sie i wraca do kraju... ciekawa jestem skąd oni mają takie informacje? jakoś nikt z moich znajomych o powrocie nie myśli:baffled:

Magda - wyrazy wspolczucia dla Was :-( smutne wiesci

A co do artykulow w necie to ja juz w nic nie wierze, bo pisza ciagle jakies bzdury, ktorych nijak zaobserwowac na ulicy nie moge. Bardzo czesto tez pisza rzeczy o ktorych sporo wiem, a oni albo zle pisza, albo splycaja temat. Do wszystkiego podchodze z dystansem. Tu w UK pisza o tym kryzysie, a dzis jak popatrzylam w koszyki ludzi w sklepie, to sobie pomyslalam, ten czlowiek chyba gazety nie czyta!;-)

My dzis mielismy napiety harmonogram. Rano ugotowalam szybki obiadek (troche przypalilam), potem 2 domki ogladnelam, ale nie spasowaly :-(, obiadek z Kubusiem, szkola, zakupy, szkola i powrot do domu. Przezylam pierwszy maly poslizg sie na sniegu i oblodzonej jezdni, myslalam, ze umre. Jutro chyba taksowka pojade do szkoly, jak pogoda sie niezmieni :-(

DOROTKA,ASIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-D
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ :laugh2:
POCIECHY Z FACETÓW :happy:
STOSIKU PREZENTÓW :rofl2:
I BYŚ ZAWSZE BYŁA SZCZĘŚLIWA
I STO LAT STO LAT Z OKAZJI URODZINEK :biggrin2::tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorotce i Asi z okazji urodzin

Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć.
Abyś kochała i była kochana.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było.
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.

Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.
Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz...

Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca .
reuw5.jpg

Do góry