reklama

Mamuśki z West Yorkshire

U nas juz po przedstawieniu. Bylo milo, Kubus dostarczyl atrakcji, chociaz mam nadzieje, ze kazdy byl tak zapatrzony we wlasne dziecko, ze nie zauwazyl co moje robilo :-) No ale mozna bylo sie spodziewac, ze cos wymysli, bo 30 min na krzesle to on nigdy nie wysiedzi.

Agus - u nas na szczescie mozna bylo robic zdjecia. My nakrecilismy film z calego przedstawienia. Dyrektor fajnie rozwiazal sprawe z tymi co sie nie zgadzaja na fotografowanie ich dzieci, a mianowicie powiedzial, ze te dzieci poprostu nie wezma udzialu w glownym przedstawieniu. Beda normalnie braly udzial w przygotowaniach i probach, ale w przedstawieniu nie. I poda mi sie to podejscie. Jest to fajny moment w zyciu kazdego dziecka i wiekszosc chce miec pamiatke. A Angole zaczynaja popodac w jakas paranoje na punkcie dzieci. Troche przesadzaja. Przed nami jeszcze tylko w przyszlym tygodniu christmas party.

K&F - to faktycznie smutna wiadomosc przed swietami

reklama
AGUS-Umojego Kubusia za tydzien tez jest przedstawienie,Kuba bedzie gral jednego z 3 kroli,ciekawe ktorego???hm....A ten swiateczny obiad juz mieli w srode,troche szybko.A i jeszcze u niego sie skladali po 1.50 i robia jakies prezenty niespodzianki:baffled::baffled:
K&F-no to smutne wiadomosci przywiezliscie z Polski:-(

Hej dziewczyny
Pare dni bylam nieobecna bo latalam po sklepach a prezentow nadal nie mam :wściekła/y: zawsze mam ten problem. ale chociaz do domu pokupowalam co nieco :-)
Michal znowu przeziebiony :wściekła/y::wściekła/y: zarazil sie od meza i ma masakryczny katar i cale noce sie wscieka bo smoczka nie moze ssac :crazy:
Czytalam o Waszych malych aktorach :-)i juz sie doczekac nie moge jak mojego smyka zobacze na scenie.
Cfc dolecieliscie spokojnie? Marynia dzielnie zniosla lot?
Niunka sorry ze nie odebralam ale ja mam problem z telefonem zawsze go zapominam a jak juz wezme to zawsze mam dzwiek wylaczony. Kazdy mi mowi ze po co mi ten tel skoro i tak sie dodzwonic nie mozna.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ide szperac po necie w poszukiwaniu prezentu dla Micha bo sie zdecydowac nie moge :rofl2: mial byc rowerek ale tak stwierdzialam ze nim pojezdzi tylko na dworzu wiec szukam czegos innego.

Hej dziewczyny:-)
lot minął bez dodatkowych ekscesów:tak: jedyny mankament w tych samolotach to mało miejsca pomiędzy siedzeniami ,no ale cóż narazie nie stać mnie na własny ;-):-D
do kompletu brakuje mi już tylko 2 prezentów więc chcąc nie chcąc trzeba ruszyć w miasto
pozdrawiam wszystkich małych aktorów
i buziaczki dla wszystkich mam :tak:

Kasia bardzo mi przykro z powodu Twojej teściowej mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży

U nas tez Dawid przeziebiony,pol nocy nie spal i plakal ,bo mial nos zapchany.Przed chwila zrobilam mu inhalacje:baffled:ale plakal:-(:-(:-(:-(ale przynjamiej lepiej oddycha:tak::tak:

Witajcie kobietki:-)

Ja tylko na chwilę żebyście nie zapomniały o mnie:tak::-D:-D

Mam zwariowany tydzień, praca do 16-ej, a potem dopilnowuje remontu w domciu co by na święta było przyjemniej:-)
miała być tylko nowa tapeta w salonie, ale jak ją położyliśmy to stwierdziłam że do nowej tepaty stara wykładzina nie pasuje, jak zrobiliśmy salon, to stwierdziłam, że tak głupio z wyremontowanego pokoju wchodzi się do starej kuchni:-D:-D więc zagoniłam landlorda po tapete kuchenną i mojego męża do zdzierania starej tapety, chyba chłopaki mają mnie dosyć:-D:-D ale co tam niech se pogderają byle w domu było przytulniej:-D Mój landlord tłumaczył mojemu mężowi, ze polskiej kobiecie lepiej się nie sprzeciwiać a mnie zapytał co jeszcze potrzebuje bo czwarty raz do sklepu nie chce jechać:-D:-D:-D

To zmykam na kontrol do kuchni.:-D
Pozdrowionka dla Wszyskich:-)

czesc dziewczyny,
ale tu cisza no tak prawie wszystkie w polsce, ale maja super.
Wiedze ze dzieciaczki sie znowu wam pochorowaly:-(, buziaki dla maluszkow.
Moj Szymek tez mial dwa dni katerek , ale jak zaczal kichac jak nakrecony to zaraz podalam mu kropelki i jakos katar po jednym dniu odpuscil. Na szczescie bo juz myslalm ze znowu bedzie sie biedak maczyl.

Dorota- a tu do inhalacji dodajesz jakies lekarstwo?
Kasiek 83 - ty gapo, to kup se taki taka cegle to moze jej nie bedziesz zapominala, bo zawsze bedzie rzucala ci w oczy:-p:-D
Noami- ty chyba jutro lecisz co nie?
Takze zycze spokojnie podrozy bez niespodzianek.No i baw sie dobrze w Poladni.,
Brydzia - jak sie masz Jak Olek? Ty wogole zyjesz?
Marzena ja bede w tym tyg robila pazurki, jesli masz ochote to zapraszam na kawkie, przeciez mozesz wpasc z corcia to sie poznamy.

A my w weekend mielismy gosci, tzn Aska z olka i Piotrkiem, wpadli na male co nieco:-D. Szymek mial kompankie do zabawy, normalnie jestem zdziwoina jak moj synek sie ladnie bawi z dziecmi. No tylko jak czasem np. Fabiankowi puknie czysm co ma pod reka .:zawstydzona/y:No ale jeszcze troszkie to pewnie Fabian mu odda.;-):-)

ale tu rzeczywiscie wieje pustkami :rofl2:
Niunka wez Ty mi zdradz nazwe tych kropli do nosa na katar bo ja normalnie zwariuje, Michalowi leci ze ja nie nadazam wycierac juz ma nos czerwony jak buraczek :-) a wkurzony chodzi ja osa :angry: nie moge go uspic bo placze i placze ze smoka chce, mam krople nasivin z polski ale je moge dac tylko raz dziennie.
Dzis moje dziecko nie wiem czy to z powodu choroby czy co ale wyprowadzilo mnie kompletnie z rownowagi - az wstyd sie przyznac ale mialam ochote wyjsc i plakac. chodzil rozwalal wszytsko bil mnie krzyczal otwieral szafki ktorych nigdy nie rusza ahh szkoda gadac.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Marzena M Ty to masz fajnego landlorda - wszystko kupuje - nasz to tylko patrzy zebysmy mu zrobili chalupe ale zeby cos kupic to o matko trzeba blagac 3 miesiace.
Doris ja probowalam robic tym inhalatorem malemu inhalacje z soli fizj. ale on sie az trzasl ze starchu wiec odpuscilam teraz mu sciagam te gile ta frida do nosa ale tez krzyczy i sie wyrywa:-(

Kasiu- ja uzywam kropli Nasivin, wedlug mnie sa dobre, tak mi sie wydaje bo szybko katarek mija,
Oj bidulek z Michasia , buziaczki dla niego.
A co wyciagania gilkow z noska to chyba kazde dziecko za bardzo nie lubi, :no:

reklama
Czesc dziewczynki
Ja wlasnie pije kawke i nadrabiam zaleglosci.
Moja Abi jest chora:-(,mam nadzieje ze jej przejdzie do swiat.
A ja nie mam pojecia co kupic rodzince na prezenty:wściekła/y: i boje sie ze nie zdaze:-(
Mam do was 2 pytanka
Czy ktoras z was urodzila przed terminem?
Czy w czasie skurczow i porodu czuc jak dziecko sie rusza czy nie ?Ostatnio sie nad tym zastanawialam ..pamietacie jeszcze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry