reklama

Mamuśki z West Yorkshire

dzięki Dziewczyny za życzenia zdrówka ,jest juz lepiej ,w sobotę Wojtek chcial mnie wywieźdź do szpitala:szok: .....hm na weckendzik solo :tak:zartuje ale ponoć tak wygladałam ze się wystraszył
do Polski lecę jutro a wracam 7 stycznia (w nocy)
mam nadzieję ze ja wróce uda mi się poznać na zywca z dziewczynami z którymi nie miałam mozliwości spotkania

reklama
monika -to szczesliwej podrozy Ci zycze:-)a z Polski bedziesz pisla??bo nie wiem czy juz Ci zyczyc wesolych swiat:baffled:
marzena-oj tam to dostaniesz garnuchy:-D:-D86 preston street,bd7 1jf i link www.day2dayonline.com
KASIA.J-ja tam tez bylam zdziwiona jak Kuba w predszkolu dostal pelno katrek:baffled:ale tez wypisalam,teraz na szczescie Kuba juz sam sobie wypisuje i to bardzo lubi:tak:
CFCGRIL-gratulacje dla Marysi zdolniachy:tak::tak:

będę ,będę pisała Dorota ,brat skomputeryzowany ,mama tym bardziej więc spoko:tak::-);-)własnie wysłałam zamówienie na jedzenie hihihihihihi do mamusi ,na jutrzejszy wieczór :-)

powinnam się szykować do wyjścia do połoznej ale mi się nie chceeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moniczko kochana życzymy ci szerokiej drogi, a raczej wysokich lotów. My już też niedługo.Nie moge się doczekać.
U nas dzień mini lenistwa, chociaż powinnam się szykować.Za niedługo do szkoły jadę. Misiek ma w czwartek wolne więc jedziemy na ostatnie zakupy, potem pakowanko i wyro, bo wcześnie starujemy.Odlot o 6 rano :-):-)
Ciekawe jak Marysia będzie się zachowywała.
Mam nadzieje,że po powrocie uda się nam reaktywować nase spotkanka.W końcu jesteśmy mocno grupą i trzeba o to dbać.:-):-):-):-):-)
No i koniecznie spotkanko przy wódeczce musi odbyć, ale szczegóły dogadamy po świętach .Miłego dnia:-):-)

czesc
U nas dzis spokojnie, byl spacerek male zakupki, i tak sobie bylo.
Troszkie nudno bo nie mam do kogo na kawe isc, ale jutro juz bedzie Kasia:tak:wiec nadrobimy zaleglosci

Marzena- spokojnie, ja tam za bardzo wymagajaca nie jestem, no tylko zeby mi paznokcie nie odpadly po jednym dniu:-p:-D;-)

Kasiek83- no to masz fajnie, rodzinka na swieta:-), do nas przyjezdza moja siostra z mezem wiec tez bedzie wesolo.

Monika- spokojnej podrozy, napisz jak ci minela.
Madziu a ty kiedy lecisz, no a to spotkanie wodeczkowe to koniecznie musi sie odbyc,:-);-)
Noami, co tam u ciebie?
Brydka zyjesz?
Sylwia- a ty co sie ociagasz, opowiadaj co u ciebie
Ide cos wszamac

Monika - zyczymy szybkiej podrozy bez ekscesow :-)

Doris - no my tez bedziemy wypisywac karteczki, znow dzis dostal caly plik, w koncu na cos sie przdal ten kominek :tak:

ja lecę w piątek o 6 rano :)
Edytko uda się Kasi kupić ten rivanol :-):-)??
właśnie wróciłam z kursu i mój mózg się lasuje.Tyle wiadomości,że szok.Ale między innymi dzięki temu kursowi wiem właśnie jak inteligentie udupić takie krzykliwe panie...Wiele przydatnych wiadomości.ALe to słownictwo prawne jest masakryczne.
Idę się położyć, bo głowa mi pęka :-):-)dobranoc dziewczynki

Narazie dziewczynki ,odezwę się zapewne jutro bo dziś jak wieczorem dolecę to pewnie padnę :tak:;-):-) nie dziękuję ,by nie zapeszyć
Madziu spokojnego lotu Ci zyczymy
i laski bez szaleństw w sklepach:tak: bo jeszcze sylwek przed Wami:-D

Hej kochane;-)
Chciala sie tylko przywitac i powiedziec ze jeszcze nie urodzilam:-(choc juz bardzo bym chciala:tak:bo strasznie dokuczja mi hemoroidy.
A tak pozatym to u nas wszystko ok:-) tylko troche duzo rzeczy mam do zrobienia a malo sily wiec sie rzadziej odzywam.

reklama
Witam panie
Dzień ostatnich zakupów, a miałam nie kupować nic.Jutro ciąg dalszy.Padam na twarz.Marysia marudka, nie da sobie dziąseł posmarować a jestem prawie pewna ,że to wina ząbków. Biedna Malutka.Teraz ma fazę machania obieba rękoma, jakby muchy odganiała i drze się przy tym niemiłosiernie...Przezabawnie to wygląda.
Odezwę się dziewczynki jutro.Paapa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry