reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hejka
Ja jakos ostatnio czasu nie mialam, w sobote mielismy kuzynow i posiedzielismy troszkie , w niedziele zakupy w Leeds+ bol glowy po piciu:-D.
A dzis moj Maly chyba sie nademna zlitowal i zasnol juz przed 20, tylko ciekawe czy na noc:confused:.

Marzena - gratuluje pracy, super. Ja to sie chyba umowilam na pazurki do twojej corki.
Kasiu,j- no fatycznie juz powoli robi sie w domu swietecznie , tylko jeszcze choinki nie ma, nie moge sie doczekac tego calego zamieszania przed swietami, zakupow, gotowania, tych zapachow i takich tam, Bardzo lubie to cale zamieszanie.
Kasiek83- a kto przyjezdza do was, rozumiem ze na swieta.
Brydka- jak tam u was? zdrowi jestescie.
Monika- ty juz chyba w polsce. Jak twoje zatotki, wiem cos o tym bo moj maz ma czasto, biedak wyglada jak jakis potworek z tym zawalonym czerwonym nosem.
Sylwia- brawo dla malego chodzika.

reklama
MONIKA-zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka Ci zycze:-):-):-)a jak tam maluszek w brzuszku?/bardzo sie wierci??
MAGDA-a ja wlasnie sie zastanawialam co to jest te antisocial behaviour jak dostalismy te miszkanie i facet nam o tym gadal i gadal :baffled::baffled::baffled::baffled:dobrze wiedziec:tak:Widzialam ze cwiczysz nocniczkowanie i jak idzie???chetnie siedzi??
NIUNKA-A jak tam Kasia w Polsce??
KASIEK83-ja dzisiaj bylam w takim sklepie cash 2 carry i tam jest duzy wybor w naczyniach i sa ladne i tanie:tak:no i garnkow tez jest sporo i tansze niz w hipermarketach:tak:

Moj Kuba dzisiaj wypisywal przez godzine kartki swiateczne dla dzieci z klasy i jeszcze mu zostalo jakies 20:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Doris - wlasnie z tymi kartkami, to jakas tutejsza tradycja, rytual??????? Kubus tez kilka dzis przytaszczyl i za bardzo nie wiem o co chodzi. Chyba w takim razie my tez musimy takie odpisac. :confused::baffled:

doris- Kasia dobrze w srode rano bedzie juz tu.
A kartki to i ja mam wypisane, ale do Polski:-)

No a faktycznie z tymi kartkami to taki zwyczaj , tylko ze do szkoly to trzeba chyba zakupic ze 100:-D
Pamietam w tamtym roku jak sie wprowadzilismy tuz przed swietami , jeszcze nas nie zanli a juz karteki byly w drzwiach:-D. Milo :-)

cfcgirl - gratulacje dla Marysi, oby tak dalej :-)

niunka - to z sasiadami to wiem, ale ze szkola to jakas nowosc, najbardziej mnie smieszy to, ze oni podrzucaja te kartki zawsze jak sie wyjdzie z domu, a czy tak trudno zapukac do drzwi i powiedziec "Merry Christmas"?

Moj mezus jedzie do domu z kanapka z Subway'a. Hehe.... probuje sie wkupic w laski. ;-):-)

Wow Madziu gratulacje dla Maryni:-), bo moj Szymek jak widzi nocnik to zachowuje sie jakby go parzyl w duzpkie:-D

Kasiu.j- a pukaja do drzwi swoja droga , ale dzieci i spiewaja ,:-)

Dzien Dobry :-)
Wcz:-)orajsze zakupy niestety nam nie wyszly przez ten cholerny deszcz ale juz dzis zaczynam sie szykowac i zaraz wybywamy, Michal zaczal mi dzwnie sypiac i sama nie wiem jak mam sobie dzien zorganizowac.
Doris dzieki za cynk ze sklepem ale wiesz ja niezmotoryzowana jestem wiec nie mam wyboru i ide tu niedaleko domu do sklepu i do netto odrazu bo w lodowce mam tylko 1 jogurt :zawstydzona/y:
Cfc gratulacje dla Maryniu - jaka dzielna i rozumna dziewczynka - bo moj michal to nocnik traktuje jak kare :crazy:
Niunka - przyjezdza rodzinka do mnie tj Mama Tata i Brat, Tatay nie widzialam juz prawie rok wiec ciesze sie bardzo na ich przyjazd. a z tym nocnikiem to widze ze tez u was to samo :rofl2: ja narazie zabieram michalka do wc udaje siadam i pokazuje mu ze tu sie robi si si i ee ee :rofl2: i on mnie nasladuje - i chyba zaczne go wysadzac normalnie na wc. nie wiem juz sama
Kasiu j - nassza przeprowadzka narazie przesunieta na styczen bo teraz jak rodzice beda nie chcemy robic rewolucji.

reklama
niunkadziękuję, pracę mam fajną :-), a na pazurki faktycznie umówiłaś się z moją córką, dziewczyna mi się bardzo stresuje, bo będzie miała pierwszą obcą klientkę :-pale tłumacze jej, ze nie ma czego, bo wiem, zę jest bardzo dokładna.
doris78 napisz mi gdzie dokładnie jest ten sklep z garami, szukam dużego gara i nigdzie nie mogę znależć:-(:no:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry