• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
hejka
co tu taka cisza?
Brydka zyjesz?
Wiecie co ja otwieram BB a tam u gory moje zdjecie z Szymkiem, ale to chyba Brydka wstawila. Wlasnie czemu.?
Niewazne bylam w szoku:szok:

Cześć dziewczyny!
Jakoś ostatnio nie miałam za bardzo czasu, więc sie nie odzywałam.
Monika - mam nadzieję, że lot był udany.
CFCgirl - no to czeka was jutro wczesna pobudka, życzę spokojnego lotu.
K&F dojechaliście?? Jak się udał pobyt w PL?
Miałam nadzieję, że się jeszcze jakoś zobaczymy w tym roku, ale większość już się rozjechała na święta. My też w poniedziałek wylatujemy. Tak więc został nam tylko ten weekend. Jakoś jeszcze za bardzo tego nie czuję, że jadę do domu...
A może jutro któreś z was moją ochotę wpaść na kawkę? Niuńka tobie kawki coś brakowało ostatnio:tak::-)

Twoje zdjęcie ???? Edyta nie wiem czemu ???? serio ;)
Generalnie powoli dochodzę do siebie. Wszystko wam powiem na spotkaniu, jak już będzie po wszystki, czy. święta ;) Pozdrawiam was bardzo serdecznie i znikam, ale się odezwę, pamiętam o was :***

hej
Brydka- no moja fotka z Szymkiem, jak bylas u nmnie na spotkaniu to robilas fotki, to wlasnie ta fotka. Sama bylam w szoku:szok:
Noami- bardzo chetnie wpadne, ale ty chyba jestes zabiegana przed wyjazdem co?
Cfcgirl- kochana spokojnej podrozy, Przywiez troszkie polskiego powietrza;-):-)
A mnie cos bola jajniki, chyba jajniki, bo ten sam bol co kiedys jak chorowalam . Mam nadzieje ze to tylko przejsciowe .

Kasiek83- a ty co sie ociagasz.
Co porabiasz, jak ostatnio dzwonilam do ciebie to chccialam sie spotkac, ale ty babo nie wzielas tel:wściekła/y:

Dziewczyny co mozna kupic dwulatkowi na urodziny, mam problemik, bo idziemy do Gabrysia na urodzinki, ale z tego co widzialam to ma chyba wszystkie zabawki swiata:-D, wiec nie wiem co kupic, a pozatym jak sie rozgladam to przewanie maja 18+ . i 3+ , a malo fanjnych jest na 2+ i dupa blada nie wiem . Doradzcie mi i to zaraz!!!!!!

cfcgirl - jestes juz w trakcie, ale szczesliwej podrozy :-)

niunka - w tkmaxie byl taki traktor z pedalami i z przyczepa od 2 lat, ale nie sprawdzalam ceny, Kuba mial na dwa latka taka kopare do odpychania sie, fajna sprawa, ulubiona zabawka dopoki jej nie zajezdzil (odpadla kierownica :-()
Nie wiem ile chcesz wydac na prezent, na elc znalazlam cos takiego JCB Dumper Truck - Early Learning Centre i maja chyba teraz 20% obnizke cen przed swietami

Moje dziecko ma dzis przedstawienie w szkole i nie wiem dlaczego, ale to mnie boli brzuch, a nie jego. Pewnie z przejecia :baffled:

Witam mamusie:-), dlugo sie nie odzywalam bo u nas wszystko do góry nogami, babcia przyjechala, wiec jemy polskie jedzonko:-D:-D:-D, a nasza Agusia ciagle ma cos w szkole, jestesmy juz po spotkaniu z Mikolajem i przedstawieniu swiatecznym a czeka nas jeszcze party i w ostatni dzien szkoly uroczysty obiad. Troche sie dzieje i mam wrazenie ze Aga juz jest zmeczona i tak naprawde to pospalaby:confused:. Jestem bardzo zla za to przedstawienie, bo naprawde nie mozna bylo zrobic ani jednej fotki, normalnie szok:szok::szok::szok:, pilnowali i zwracali uwage kiedy ktos chcial pstryknac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, szkoda, ale skoro niektórzy rodzice nie wyrazili zgody to szkola rzeczywiscie nie mogla inaczej postapic:crazy:

Kasia.J- trzymamy kciuki za przedstawienie i ja tez chyba bardziej sie denerwowalam niz moja Aga, ale warto czekac na taki moment kiedy sie widzi swojego szkraba na scenie, az lezka sie zakrecila;-)

Niunka- teraz jest wszedzie wyprzedaz wiec moze nie planuj co kupisz tylko przejdz sie i zobacz co maja, ja tak zawsze robie bo teraz naprawde nie wiadomo co kupowac dzieciom skoro maja zabawek full;-)

cfcgirl - spokojnej podrózy zyczymy i udanego wypoczynku

reklama
Czesc wszystki po dluuuugiej przerwie.
W polsce bylo smutno.Mojego meza mama jest cieko chora.:-(
Wiec moze znowu niedlugo pojedziemy do polski.nie wiemy kiedy moze nawet w przyszlym tygodniu,zalezy co powiedza lekarze.Zobaczymy.
Brydka mama juz wyslala ten rywanol.:tak::tak::tak::tak::tak:bo ja zapomnialam zabrac.:zawstydzona/y:
Nie wiem co tam u was dziewczyny bo nie czytalam co pisalyscie,zaduzo by nadrobic.
:dry:
Pewnie niektore juz w polsce.A te ktore jada:Udanego urlopu i WESOLYCH ZDROWYCH,POGODNYCH SWIAT.
wieczorkiem jeszcze sie odezwe!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry