Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mojej przyjaciolki syn poszedl do zlobka jak mial rok i ona jest zadowolona w 100% sam juz je, na nocnik juz tez siada, z dziecmi ma wspanialy kontakt, dzieli sie wszytskim,ta sa same plusy jedyny minus zlobka ze moze lapac infekcje ale kiedys przeciez musi miec kontakt z chorobami zeby nauczyc sie z nimi walczyc. mysle ze bedziesz zadowolona.
zmotywowalas mnie :-) jak tak dalej pojdzie to jeszcze zmotywowujesz mnie zeby poslac malego do zlobka i wrocic do pracy :-)
, zobacz o której dopiero siadłam do forum;-)

U nas np, w ogrodzie jeszcze nie sa schowane bujawki Szymka, ( materialowe.)A mialy byc sciagniete w pazdzierniku.Oj maglabym tak wymieniac i wymieniac.
Zreszta tyle miejsc bym chciala zwiedzic,ze nie wiem czy mi czasu starczy
no i kasy

bo te narty i wyciagi to koszmarnie drogie

a tak powaznie to poprostu czulabym sie spokojniej jakby jakas polska osobka tam byla ;-);-)
wiec napewno ci sie spodoba, ja raz tylko jezdzilam ale prawie 2 tyg baaaardzo intensywnego kursu straszie mi sie marza narty ale moj Jarek cos sie nie pali do tego.

nic nie zrobilam a glowa mnie boli juz ktorys dzien z kolei, meliske sobie zaparzylam
moze mnie wyciszy wewnetrznie