reklama

Mamuśki z West Yorkshire

hejka
wrocilam z krotkiego ale udanego uropiku;-):-), bylo super , chrzesniak cudowny, Wogole wszystko super. a teraz witaj szara rzeczywistosc.:-(

Widze ze sie szykuje jakas wodeczka, ale ja nie wiem czy bede , dam znac.
A gdzie to ma byc? Gdzies w centeum czy u ktorejs w domu?

Witam nowa kolezankie:-)
Madziu - super ze bedzie babcia z Marynia, problem z glowy.:tak:ciesze sie razem z toba.

reklama
no to witaj na starych smieciach :tak::-)
a ja myślałam że Kasia pojechała z Tobą bo nie odzywała sie odkąd wyjechałaś :tak:;-) a Ona biedna sie pochorowała:no::-(

roksana- symboliczna, niesymboliczna, zawsze znajdzie sie podow do wypicia;-):-)

co tu taka cisza?
Szymek spi juz prawie 2,5 gdz, chyba bedzie znowu buszowal do pozna:wściekła/y:.

Monia- my to sie musimy koniecznie spotkac , (masc).
Jak sie czujesz?

Witaj Edytko w angielskiej rzeczywistości. Co do spotkania to możemy wspólnie wybrać miejsce może być u mnie, nie ma problemu.Ja bardzo chętnie. mąż gdzieś wybędzie i tyle i będzie babskie.Zrobi sie skłądkową imprezkę , każda coś przyniesie i się posiedzi. wypowiedzcie się jak wolicie-lokal czy u mnie

Dziewczynki, moze ktoras z Was mialaby ochote na kurs salsy? Lekcje by sie odbywaly we srody od 18 do 19 w klubie tenisowym w Heaton. Koszt 6f za osobe. Na razie z rozpoczeciem czekaja na wiecej chetnych.

A druga sprawa to jutro moze ktos chcialby isc z rana na kulki? Tak kolo 10-11 w Tiddley Peeps BD2 2DD.

Kasiu.j- ja bardzo chetnie , ale jutro mamy badanie sluchu u Szymka.
wlasnie dziewczyny czy wasze maluszki tez mialy badanie sluchu , bo moj ma juz drugi raz w ciagu pol roku, tak sie zastanawiam czy to kazdy tak ma czy cos moze jest nie tak .
Madziu - ja sie pisze na spotkanie. dawaj kiedy.

reklama
Niunka19-82 Ja tak miałam ze swoja córcia Matyldą, ale u mnie występowała czynnik zagrożenia niedosłuchem. Pierwsze i drugie badanie wyszło niby dobrze. Niby bo jakieś odchylenia, ale słuch niby w normie bo odchylenie też nie wykraczało poza jakieś ramy. Miałam jechać na ostatnie badanie ale wyjechałam. Sama chyba wiesz najlepiej czy Twoje dziecko słyszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry