Beata78
Fanka BB :)
Karolinnko wiem jak serce rośnie jak się Dzieciątko uśmiechnie do Ciebie. Gratuluję. Pamiętam jak Mateuszek sie pierwszy raz uśmiechnął, to aż się popłakałam. Teraz śmieje się bez przerwy i ostatnio zrobił sie bardzo gadatliwy. To jest takie cudowne uczucie. Maleństwo jest takie słodkie i daje tyle radości, prawda?? Też chciałabym już móc wyjść z Małym na spacer, a tu nic. Jak nie wiej to ubieram go cieplutko i otwieram okienko, żeby sie trozkę nałykał świeżego powietrza. On to bardzo lubi.
Słuchajcie jutro mamy szczepienie. Kolejne. Nie wiem jak to przeżyję. Ostatnio to prawie płakałam razem z nim. Trzymajcie za nas kciuki. Dam znać jak było. Oczywiście jak tylko dorwię sie do komputera, bo ostatnio był taki marudny i płaczliwy, że cały czas musiałam być z nim. Moje biedactwo!!!
Całuję Was słodko i życzę kolorowych snów.
Słuchajcie jutro mamy szczepienie. Kolejne. Nie wiem jak to przeżyję. Ostatnio to prawie płakałam razem z nim. Trzymajcie za nas kciuki. Dam znać jak było. Oczywiście jak tylko dorwię sie do komputera, bo ostatnio był taki marudny i płaczliwy, że cały czas musiałam być z nim. Moje biedactwo!!!
Całuję Was słodko i życzę kolorowych snów.