reklama
jak dla mnie oliwka bambino spox,chusteczki nawilżane z bambino nawet ok,tylko wg mnie mają za intensywny zapach :
beata ja słyszałam cos o takim "pielęgnowaniu" siuśka,ale na szczęście mnie to nie dotyczy
jak na razie
i jak będziesz po wizycie u gastrologa to napisz koniecznie co i jak !!
jaki kolor oczumają wasze pociechy ? ponoć na początku każde dziecko ma ciemnoniebieskie a potem się zmieniają :
moja Lena ma dalej ciemnoniebieskie,jak jest u was?
my już po kąpiółce małej
w wanience z ciepłą wodą się uspakaja,przestaje płakać
widać że jej się podoba
dobrej nocki dla mam i i ch maluszków(tych w brzuszkach i tych po drugiej stronie mamuś)
beata ja słyszałam cos o takim "pielęgnowaniu" siuśka,ale na szczęście mnie to nie dotyczy
jaki kolor oczumają wasze pociechy ? ponoć na początku każde dziecko ma ciemnoniebieskie a potem się zmieniają :
my już po kąpiółce małej

dobrej nocki dla mam i i ch maluszków(tych w brzuszkach i tych po drugiej stronie mamuś)

beatko a masz już suwaczek wybrany ? jak tak to kopiujesz adres z URL i wchodzisz na TWOJE KONTO, potem po lewej stronie masz DANE PUBLICZNE,naciskasz,zjeżdzasz kursorem w dół i tam gdzie masz napis PODPIS (do tego pola) wklejasz ten adres z URL i na dole wciskasz ZACHOWAJ ZMIANY i już
powodzenia 
justyna
Fanka BB :)
matko my po spacerze !!! jak mnie rece napi..... wziełam Liwcie w nosidełku ale ramiączka mi objezdzały na kurtce i musiałam trzymac ją i w efekcie tak jakbym na rekach ją niosła, przystanek sobie zrobiłyśmy w sklepie
potem w zakładzie a na koncu w kościele
mała ąz piszczała z zachwytu jak zobaczyła choinke i szopke !! Ale ręce do teraz mnie bolą ! Poczekamy chyba do wiosny z takimi wyprawami chociaż Liwia zachwycona i jak wrociłyśmy to sama z nadmiaru wrażeń padła w łóżeczku !
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witajcie,
Justyna - Ty przynajmniej wpadłaś na pomysł z nosidełkiem ... my wybraliśmy się wczoraj na spacer wózkiem :-(
Było makabrycznie. Grzęzłam w co drugiej zaspie. Płakać z niemocy się chciało :-( Dzisiaj już napewno nigdzie się nie wybiorę bo w nocy sporo śniegu znowu przybyło... a na dodatek w mieszkaniu mam zimno bo nastapiła jakaś awaria w ciepłowni :-(
a ja wczoraj na próbę kupiłam chusteczki z Lidla frotto i z biedronki zielone Dada. Póki co z Dady jestem zadowolona. Zapach przyjemny, nawilżenie odpowiednie ... zobaczymy co na to pupcia mojego maluszka :-) Nie powinno być większych problemów bo ja i tak każdą chuseczkę moczę w ciepłej przegotowanej wodzie ...
Justyna - Ty przynajmniej wpadłaś na pomysł z nosidełkiem ... my wybraliśmy się wczoraj na spacer wózkiem :-(
Było makabrycznie. Grzęzłam w co drugiej zaspie. Płakać z niemocy się chciało :-( Dzisiaj już napewno nigdzie się nie wybiorę bo w nocy sporo śniegu znowu przybyło... a na dodatek w mieszkaniu mam zimno bo nastapiła jakaś awaria w ciepłowni :-(
a ja wczoraj na próbę kupiłam chusteczki z Lidla frotto i z biedronki zielone Dada. Póki co z Dady jestem zadowolona. Zapach przyjemny, nawilżenie odpowiednie ... zobaczymy co na to pupcia mojego maluszka :-) Nie powinno być większych problemów bo ja i tak każdą chuseczkę moczę w ciepłej przegotowanej wodzie ...
Podziel się: