• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
No nagadałam teściowej i humorek poprawiny:-)Zostałam nawet przeproszona:-D
Wioletko Ty mnie zawsze zauważysz.Widziałaś kilka postów wcześniej mojego piracika????
My po wyjściu, zimno ale słonecznie.
Fajne miejsce jest w Zabrzu:-p:-pFrajda się nazywa.

Witaj Bodzinka widze że poprawilaś sobie humorek :-)
sandros faceci bywają czasami bardziej uparci niż dzieci i trzeba im to wybaczyć bo oni tacy są
Ollka22 to wieczorka

Witam,

Betti, Ollka tak faceci... Coz, przynajmniej teraz jest milutki ;-)

Bodzinka mysle, ze wszystki Cie zauwazamy... A ja pamiętam Twoja kompozycje i Twoj synek wyszedl super.

Pozdrawiam,

no hej !!
my po spacerku !!!

a Karolinna to nic takiego waznego ! raz w miesiącu fotografowie zrzeszeni w KAF spotykają sie i omawiają rózne rzeczy i mądrkują :-D Tylko zależało mi jechać a gebe miałąm opuchniętą ale na szczęście przeszło !!

Bodzinka :-D

Sandros oj nie dziwie Ci sie mnie by chyba trafiło !!! szkoda !! i co teraz planujesz ?? przełożyłaś tą rozmowę czy co ??

MMM oj Ty babo jedna znikasz na wieki !! teraz to juz pisz !!!! kiedyś to nawet ze szpitala klikałas a teraz co ??

reklama
Witam
Ale wiosennie sie zrobilo.Za dwa tygodnie siweta wiec od przyszlego tygodnia porzadki na maxa
Obiadek juz prawie ku koncu zaraz mały przyjdzie ze spacerku , babcia go wyrwala.
AAAAAAAAA mamy załatwione przedszkole, w naszej parafii jest osrodek kształcenia KANA i tam tez jest przedszkole i 210zł z angielskim i bez zadncyh wniosków. Dwie sale jedna jadalia a druga do zabaw, czysciutko i grupy małe bo do 15 osob.
Ale sie ciesze ze problem tygodnia z głowy. :-):-):-):-):-):-):-)

Witam nowe mamusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry