• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam wieczorkiem! :-) Tak dużo napisałyście, że juz nie wiem co której miałam napisać :szok::szok::szok:.

Sandros przykro mi, że nie zdążyłaś na tą rozmowę :-(tak to już jest z tymi naszymi chłopami. Dzięki za miłe słowa pod adresem Karolki, a jak tam Sonia:confused: Dalej szaleje z ciuszkami:confused:

Karolinna ja lubię swoją pracę, gdyby nie kiepskie warunki zatrudnienia w ogóle nie szukałabym innej, mówiłam CI o tym kiedyś. Wklej jakieś aktualne fotki siebie i swojej Królewny :-)

gwioleta piękne Te Twoje wypocinki :-)dzieci śliczne, ,a mamusia utalentowana :tak:

Czarnulka fajne te rowerki Wiki i Emilki :tak:My jeszcze mamy ten rowerek z zeszłego roku - żabkę :tak:

Ewcik gratuluję znalezienia przedszkola i to na takich warunkach :-) super!!!

Czarnulka współczuje bólu głowy, nas z Rysiem od dwóch dni męczy, taki grypowy, nieprzyjemny ból i inne dolegliwości,ale pomalutku się kurujemy :cool2:

No to do jutra mamusie!!!! :-)

hej !!
wieczorkiem byłam u fryzjerki i zadowolona wróciłam ! jak narazie nie chce juz zapuszczać długich włosów :-D

Ale sie ciesze ze problem tygodnia z głowy. :-):-):-):-):-):-):-)

no widzisz a tak sie martwiłaś a tu juz po sprawie !!! super !!!

A wczoraj Emilka zgubiła jednego kolczyka złotego co Tatus dopiero jej kupił. :-(
juz dziewczynie sie znudziły bo ilez mozna w tych samych chodzić, rośnie Ci mała strojnisia i czy chce czy nie tatuś musi sie z tym pogodzić i poprosić za wczasu o kartę rabatowa u jubilera ;-)
Czarnula dzięki za maila ! jak zwykle niezawodna jesteś :-)

Ewcik a co do rowerka to my też chcemy Liwii cos sie rozejrzeć ale za takim juz na pompowanych oponach i z doczepianymi kółkami ! u nas w sklepie są fajne i gość sie zna na tym co ma !

Giowoileta super zdj !!!

hej !!
...no widzisz a tak sie martwiłaś a tu juz po sprawie !!! super !!!

juz dziewczynie sie znudziły bo ilez mozna w tych samych chodzić, rośnie Ci mała strojnisia i czy chce czy nie tatuś musi sie z tym pogodzić i poprosić za wczasu o kartę rabatowa u jubilera ;-)
Czarnula dzięki za maila ! jak zwykle niezawodna jesteś :-)
...
!!!

No mnie mnie rozluzowałaś i powaliłaś na kolana haahahha Teraz to kupie kółeczka z solidnym zapięciem ;-) A o meilika zawsze mozesz prosić ;-)

Izunia dzięki za pamięć,no straszny ten ból glowy ale wziełam sobie juz norofek forte ;-) Oby i wam przeszlo ;-)

gwioleta suuuper prace raz jeszcze!

Czarnulka to już tak nie boli główka:confused: My też się ostro leczymy, dziś pojechałam do apteki i po miodek, kasy straciałam że :szok: :baffled: ale cóż poradzić :baffled:, mykam do łóżeczka, mała wstaje po 8 (albo później - złote dziecko ale mogłaby tak czasem pospać do 10 ;-):cool2:) a ja nietomna potem łażę.

reklama
JA już nie śpie...
O 5.50 wstałam, Młody równo ze mna a jak tylko tata do pracy, tzn 15 min. temu to padł...
Moje dzieciątko od tygopnia je samo:-):-)Tzn.dopomina sie i nie pozwala krmić.Boje sie tylko czy się najda bo zazwyczaj większosć ląduje na stoliku:baffled::baffled:Ale jakby był głodny to by ze stolika szamał:cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry